2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Günaydın herkese. Dün geceden beri adet olacakmışım gibi belimde ve kasığımda ağrı var. Ama çok hafif ve geçiyor. Sabah 8.45
9.45 ve şimdi aynı ağrı saplandı. İlk doğumum normal mi. Çoğalır mı ağrılar. Yoksa yalancı kasılmalar mı

Geçmiş olsun. İnşallah bir an önce geçer

Evet bende gözlerinden takip ediyorum sürekli biraz sarılık var gözlerinde İnşAllah ilerlememiştir

Düzenli gibi saatte bir gelmesi

Canım benim bebişler iki tane. Bel ve kasık ağrım bir haftadır var. Tanıdık eğer sürekli ve dinlenince geçmiyorsa hamilelik ağrısı bebeklerin büyüme yükü. Ama yok ağrı ara ara geliyorsa doğum sancısı olabilir. Ki senin haftan fazlasıyla gelmiş hayırlısıyla bebeğini dünyaya getir inşallah

Duzenli gibi canim. Bir de belden geliyorsa sancidir o yasadim pazartesi gunu.Rabbim hayirla en kolay dogumu nasip etsin saglikla gelin eve bebisinle amin

Bizim gözlerinde var biraz ama yüzünde falan yok sık emziriyorum zaten kendiside acıkınca ağlıyor inşAllah yüksek bir değerde değildir cumartesi günü kontrol var zaten.
Emmesinde şükür sıkıntı yok açlığa hiç dayanamıyor sütümde iyi bilemiyorum ya inş kanla alakalı bir şey çıkmaz

Benimde dün akşam öyle oldu 4 kere yarım saat ara ile geldi gitti ama sonra kesildi ağrılar dün çok yorulmuştum ona bağladım ben bugün de hiç kalkmiyorum takip ediyorum eğer yine gelirse gidicem doktora ama gece rahat uyumuşum ağrılar geçince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…