Günaydın herkese. Dün geceden beri adet olacakmışım gibi belimde ve kasığımda ağrı var. Ama çok hafif ve geçiyor. Sabah 8.45
9.45 ve şimdi aynı ağrı saplandı. İlk doğumum normal mi. Çoğalır mı ağrılar. Yoksa yalancı kasılmalar mı
Merhabalar doğum yapan arkadaşları çok çok tebrik ediyorum. Doğum yapmamış olanlar da tez zamanda inş kavuşurlar bebişlerine. Benim oğluşum sarılık oldu ve sürekli yükseliyor neden olduğunu bulmaya çalışıyorlar ama bulamadıkları lütfen bize dua edin
Benimki de sarı şuan 16 ışık veriliyor düşüş olmuyor. Biz toplum olarak sarılığı yanlış biliyormuşuz onu öğrendim çok önemliymiş beyni etkiliyormuş kan degişimi oluyor muş dikkat edin valla
Günaydın herkese. Dün geceden beri adet olacakmışım gibi belimde ve kasığımda ağrı var. Ama çok hafif ve geçiyor. Sabah 8.45
9.45 ve şimdi aynı ağrı saplandı. İlk doğumum normal mi. Çoğalır mı ağrılar. Yoksa yalancı kasılmalar mı
Canım benim bebişler iki tane. Bel ve kasık ağrım bir haftadır var. Tanıdık eğer sürekli ve dinlenince geçmiyorsa hamilelik ağrısı bebeklerin büyüme yükü. Ama yok ağrı ara ara geliyorsa doğum sancısı olabilir. Ki senin haftan fazlasıyla gelmiş hayırlısıyla bebeğini dünyaya getir inşallah
Duzenli gibi canim. Bir de belden geliyorsa sancidir o yasadim pazartesi gunu.Rabbim hayirla en kolay dogumu nasip etsin saglikla gelin eve bebisinle amin
Bizim gözlerinde var biraz ama yüzünde falan yok sık emziriyorum zaten kendiside acıkınca ağlıyor inşAllah yüksek bir değerde değildir cumartesi günü kontrol var zaten.
Benimde dün akşam öyle oldu 4 kere yarım saat ara ile geldi gitti ama sonra kesildi ağrılar dün çok yorulmuştum ona bağladım ben bugün de hiç kalkmiyorum takip ediyorum eğer yine gelirse gidicem doktora ama gece rahat uyumuşum ağrılar geçince
Bizim gözlerinde var biraz ama yüzünde falan yok sık emziriyorum zaten kendiside acıkınca ağlıyor inşAllah yüksek bir değerde değildir cumartesi günü kontrol var zaten.