2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Anlamış değilim 5 dk oturup gidiyorlar ama keşke gelmeseler sanki kendileri bilmiyorlar mı tehlikeli olduğunu sabretmeye çalışıyorum.
Neyseki çok değilmiş ama yinede yanlış, olmadi kapıya yazı asın, koronovirus yüzünden misafir kabul edemiyoruz diye, kapiyada bakmazsınız :)

Benim annem yanımda yardımcı ama gerçekten o gidince napıcam bilmiyorum kayınvalidem alt katta ama yinede tereddütlerim var bakabilir miyim diye hemen panik oluyorum bir kusma da falan bakalım napıcaz
Valla annem bende kalıyo ama ben tek başımada kalkardım altından. Annem sadece yemek olayında bi de ütü de.büyük oğlanı alsaydı bu süreci ben çok daha rahat atlatırdım gibi geliyo, sesim çok çıkıyo çünkü kemdimi rahatsız hissediyorum.

Uff ben de gözümü açıp kapasam ve cumartesiye ışınlanmiş olsam

Bebeğin yanına almıyoruz zaten ama bazıları meraklı bakmak istiyorlar geçicek inşAllah bu günlerde sabret meye çalışıyorum ilk zamanlar gerçekten zormuş.

İnsanlar gerçekten çok bencil ya. Bizde de bu durum kayınvalidemlere gidince oluyor akrabaları çok sert seviyorlar sıkıştırıyorlar çocuğu falan. Resmini göster en iyisi canım merak edenlere. Ben kızımda aman kırmayım dedim ses etmedim ama bu sefer malum koronadan dolayı hiç susamam valla küsen küssün. Sen de kırılmasınlar diye kendinden ödün verip canını sıkma canım söyle gitsin

Bel ve kasık ağrısı kasılmayla birlikteyse doğum işareti. Kaçıncı doğum? İlk değilse ağrolar çok hızlı ilerleyip sıklaşıyor ben geçen hafta yaşadım gördüm
Şu an için geçti mesela rahatladım eğer tekrarlarsa giderim ilk gebelik benim daha ondan tam anlamıyorum bakalım gece nolcak

Çok şükür bomba gibiyim. Virüs falan işte beni strese sokan. Bi de doydumu gazı mı var üşüdü mü terledi mi falan :) kendimi unuttum biraz. Bebişini nasıl giydiriyosun?
Benide ya şuan annem yanımda napıcam bilmiyorum o giderse birde benimki silikon göğüs ucuyla emiyor göğsümü tutamadı.bir kat zıbın uzun kollu giydiriyoruz üstünü de muslin örtüyor uz uyuduğunda benim ev 4. Kat çatı katı çok sıcak oluyor.

Senin ikinci diye de olabilir belki bende biraz paniklikte vaar ama alışocaz artık birazda büyüsün inşAllah şuan çok küçük.

Benimde tutamadı çok uğraştık doğru pozisyonu bulana kadar, 2 gündür çok daha iyi anlaşıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…