2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Psıkolojım kotu.. hergun sadece 5 dk gorebılıyorum,artık süt goturmem gerekıuo,sütüm gelmıyo,sagıyorum amagelmıyo ..
Moral senin için önemli bunu düşünmemeye çalış arkadaşımın da senin gibiydi mamaya başlamıştı mecburen sonra hemen sütü bol bol gelmeye başladı moralini yüksek tut lutfeb

Ben ilk doğumunda soğuk algınlığıyla girmiştim sezaryene sonrası zor oldu öksürmek acı vericiydi dikiş yerlerimde kanama oldu kum torbası koymak zorunda kalmışlardı dikişlerimin üstüne. dikkat et kendine bence.

Ayy ana rahmindeyken anasina çekmis bu prenses ilerde anı olarak anlatirsin artik sen daha dogmadan boyle ettiydin diye o geleceği günü iyi biliyor sen akışına birak

Su yutmus dedi kendıkemdine nefes almakta zorlanıo dedi.en az bır hafta kalcak gibi.. 37 +2 de dogdu kordon dolandıgı için,belkıde cigerı tam gelişmedi bilemıyoruz..
Acaba kordonu ne zaman dolandı, doktora bi önce gittiğinde varmiydi yada farketmediler mi acaba

Kızlar bugün bir kaç defa akıntımın içinde hafif pembelikler gördüm. Bebeğim aşırı hareketli. Doktoru aramam gerekir mi acaba yoksa yarına kadar devam edip etmediğine baksam mı?

Acaba kordonu ne zaman dolandı, doktora bi önce gittiğinde varmiydi yada farketmediler mi acaba
36 da gıttıgımde yoktu boynunda bişey, 37 de gıttıgımde ıkı kere dolanıktı,ogrenır ogrenmes sezeryan onerdı dr dogum oldu,risk dedi cunku dolanmaya cok hareketlıydı zaten..

Bebek çok hareketlı oldugu için zatenhep korkuyordum, her gıdısımde ozellıklesoruyordum ,atlamıs olcagını dusunmuyorum,o 1 haftada doladı bence 36_37 arası
Bebeğin 3000 gram üstü mü kilolu ve sezeryan ile dogan bebekler dogum kanalından gecmedikleri için fiziksel sıkışma olmadığı için o suyu atamıyor bazı bebekler yas akçiger sendromu oluyo ve 72 saat oksijen desteği veriliyor allahın izni ile inş kısa sürede cıkar seni o kadar iyi anlıyorum ki kordon la ilgisi pldugunu düşünmüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…