Iyi bir seçenekBen çikolata yaptırmayı düşünüyorum
Evt genelde kontrolde getiriliyor, ilk doğumumda doktorumla ilişkim çok farklıydı çok yakındık, o zaman güzel bir hediye almıştık ama şuan çok kararsizim, doktorum yine iyi ama çok yakın bi iletisimimiz yok, herhalde çiçek yada çikolata vb bişey olabilirBen düşünüyorum ama sezeryan sonrası kontrole gittiğimde yaparım heralde .. ne hediye alacağıma daha karar vermedim sen düşündün mü?
Benimde kontrolüm yarın bakalım ne diyecek doktorumValla bende anlamadım bugün de ara ara ağrıyor ama dün akşamki kadar şiddetli değil gerce nst de 100 leri gördüm dün de en ufak acı hissetmedim bende de var bı gariplikdün doktor bile şaşırdı nasıl bişey hissetmezsin diye normal doğum sabır işi sabret dedi bana bı sıkıntı çıkmadığı sürece sezeryan düşünmüyor doktorumda
Benimde aklımda ama pandemim dönemi kabul eder mi diye düşünüyorumDoğum yapanlar ve yapicak arkadaşlar, doktorunuza hediye yada çiçek gibi şeyler getirdiniz mi yada getirmeyi düşünüyormusunuz?
Ya gebelik imzan 6 gun sonra kaybolcak yeter gelsin artik sagliktan yahuGeçti gitti ağrılar canım yine benimle oyun oynuyor bu kız
Evt bende onu dusunuyorum o yüzden tam emin olamadım, hastanelere de süs vb şeyler alınmıyor çünkü artık duruma gore karar vericemBenimde aklımda ama pandemim dönemi kabul eder mi diye düşünüyorum
Toparlanmaya calıs acilen,bebegım yogunbakımda,sebebi arastırılıyo,dr dün hamılelıgın son haftaları zaturre fln olmusmuydub dedi,demekki etkılıo..şuanoksijen takviyesi alıyo..Kizlar anestezi öncesi hasta olursam süreç nasıl ilerler bileniniz var mı geceleri hep üstümü açıyorum cam da açtım bunaldım biraz sıcaklardan soğuk şeyler içtim galiba hastalanan öyle hissediyorum sezeryan 25 haziran toparlanamazsam nasıl olur
Biz de fotograf cekımı de vardı, hem eşim hem annem refekatcı kaldı,bikaç yakın ziyaretci de geldi yasak demelerı e rahmen kımse bişey demedi,bılgı ız olsun,onlarda bıraz normalleşmiş sankiEvt bende onu dusunuyorum o yüzden tam emin olamadım, hastanelere de süs vb şeyler alınmıyor çünkü artık duruma gore karar vericem
Sorunsuz atlatırız insallah bugünleriToparlanmaya calıs acilen,bebegım yogunbakımda,sebebi arastırılıyo,dr dün hamılelıgın son haftaları zaturre fln olmusmuydub dedi,demekki etkılıo..şuanoksijen takviyesi alıyo..
Evt genelde kontrolde getiriliyor, ilk doğumumda doktorumla ilişkim çok farklıydı çok yakındık, o zaman güzel bir hediye almıştık ama şuan çok kararsizim, doktorum yine iyi ama çok yakın bi iletisimimiz yok, herhalde çiçek yada çikolata vb bişey olabilir
4 gün var gebelik imzasının kaybolmasınaYa gebelik imzan 6 gun sonra kaybolcak yeter gelsin artik sagliktan yahuinatci olcak ha bu kiz ben diyeyim
Misafir için çok yakın bikac kişiyi alıyoruz dediler zaten süsleme vs bişey düşünmüyorum. Senin bebiş nasıl oldu? Sen nasilsin ?Biz de fotograf cekımı de vardı, hem eşim hem annem refekatcı kaldı,bikaç yakın ziyaretci de geldi yasak demelerı e rahmen kımse bişey demedi,bılgı ız olsun,onlarda bıraz normalleşmiş sanki
O zaman altın küpe almıştık, bi doğum parası kadardıİlk doğumunda ne almistiniz canım eğer çok özel değilse ?
Aynen daha yanlarına gideriz. Birkaç ay sonrada olur virüs geçer belki. Çünkü ben çevre içinde bir şey yaptırmadım. Kışın hayırlı olsuna gelince vereceğim.Evt bende onu dusunuyorum o yüzden tam emin olamadım, hastanelere de süs vb şeyler alınmıyor çünkü artık duruma gore karar vericem
2 haftan var, zor biliyorum ama soğuk olan şeylerden uzak dur, terleyip hasta olmamaya çalış, biri yazmıştı, sezaryen olduğunda hastaymış öksürüyormuş ve dikişleri hep kanamış, hastanede uzun kalması gerekmisKizlar anestezi öncesi hasta olursam süreç nasıl ilerler bileniniz var mı geceleri hep üstümü açıyorum cam da açtım bunaldım biraz sıcaklardan soğuk şeyler içtim galiba hastalanan öyle hissediyorum sezeryan 25 haziran toparlanamazsam nasıl olur
Kışında durum ne gösterir bilemiyoruz, önümüzde bilinmez bir yıl var, inşallah herşey düşündüğümüzden iyi olurAynen daha yanlarına gideriz. Birkaç ay sonrada olur virüs geçer belki. Çünkü ben çevre içinde bir şey yaptırmadım. Kışın hayırlı olsuna gelince vereceğim.
Psıkolojım kotu.. hergun sadece 5 dk gorebılıyorum,artık süt goturmem gerekıuo,sütüm gelmıyo,sagıyorum amagelmıyo ..Misafir için çok yakın bikac kişiyi alıyoruz dediler zaten süsleme vs bişey düşünmüyorum. Senin bebiş nasıl oldu? Sen nasilsin ?
Canım bebeğin nesi var nefesimi sıkıntılıymış ? Allahım sağlıkla kavuştursun sizi inşallahToparlanmaya calıs acilen,bebegım yogunbakımda,sebebi arastırılıyo,dr dün hamılelıgın son haftaları zaturre fln olmusmuydub dedi,demekki etkılıo..şuanoksijen takviyesi alıyo..
Psıkolojım kotu.. hergun sadece 5 dk gorebılıyorum,artık süt goturmem gerekıuo,sütüm gelmıyo,sagıyorum amagelmıyo ..
O duruma gelmek üzereyim yarın doktora gidicem inşallah geçer ateşim hafif var çok terleyip bide cam açtım gece sıcağa dayanamıyorum2 haftan var, zor biliyorum ama soğuk olan şeylerden uzak dur, terleyip hasta olmamaya çalış, biri yazmıştı, sezaryen olduğunda hastaymış öksürüyormuş ve dikişleri hep kanamış, hastanede uzun kalması gerekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?