2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben düşünüyorum ama sezeryan sonrası kontrole gittiğimde yaparım heralde .. ne hediye alacağıma daha karar vermedim sen düşündün mü?
Evt genelde kontrolde getiriliyor, ilk doğumumda doktorumla ilişkim çok farklıydı çok yakındık, o zaman güzel bir hediye almıştık ama şuan çok kararsizim, doktorum yine iyi ama çok yakın bi iletisimimiz yok, herhalde çiçek yada çikolata vb bişey olabilir

Benimde kontrolüm yarın bakalım ne diyecek doktorum

Toparlanmaya calıs acilen,bebegım yogunbakımda,sebebi arastırılıyo,dr dün hamılelıgın son haftaları zaturre fln olmusmuydub dedi,demekki etkılıo..şuanoksijen takviyesi alıyo..

Evt bende onu dusunuyorum o yüzden tam emin olamadım, hastanelere de süs vb şeyler alınmıyor çünkü artık duruma gore karar vericem
Biz de fotograf cekımı de vardı, hem eşim hem annem refekatcı kaldı,bikaç yakın ziyaretci de geldi yasak demelerı e rahmen kımse bişey demedi,bılgı ız olsun,onlarda bıraz normalleşmiş sanki

İlk doğumunda ne almistiniz canım eğer çok özel değilse ?

Ya gebelik imzan 6 gun sonra kaybolcak yeter gelsin artik sagliktan yahu inatci olcak ha bu kiz ben diyeyim
4 gün var gebelik imzasının kaybolmasına herkes bana aynı şeyi söylüyor senin kız çok inatçı olacak haberin olsun diye bende çok çok inatçıymışım küçükken şimdi de öyleyim ama biraz kendimi frenliyorum

Biz de fotograf cekımı de vardı, hem eşim hem annem refekatcı kaldı,bikaç yakın ziyaretci de geldi yasak demelerı e rahmen kımse bişey demedi,bılgı ız olsun,onlarda bıraz normalleşmiş sanki
Misafir için çok yakın bikac kişiyi alıyoruz dediler zaten süsleme vs bişey düşünmüyorum. Senin bebiş nasıl oldu? Sen nasilsin ?

Evt bende onu dusunuyorum o yüzden tam emin olamadım, hastanelere de süs vb şeyler alınmıyor çünkü artık duruma gore karar vericem
Aynen daha yanlarına gideriz. Birkaç ay sonrada olur virüs geçer belki. Çünkü ben çevre içinde bir şey yaptırmadım. Kışın hayırlı olsuna gelince vereceğim.

2 haftan var, zor biliyorum ama soğuk olan şeylerden uzak dur, terleyip hasta olmamaya çalış, biri yazmıştı, sezaryen olduğunda hastaymış öksürüyormuş ve dikişleri hep kanamış, hastanede uzun kalması gerekmis

Aynen daha yanlarına gideriz. Birkaç ay sonrada olur virüs geçer belki. Çünkü ben çevre içinde bir şey yaptırmadım. Kışın hayırlı olsuna gelince vereceğim.
Kışında durum ne gösterir bilemiyoruz, önümüzde bilinmez bir yıl var, inşallah herşey düşündüğümüzden iyi olur

Toparlanmaya calıs acilen,bebegım yogunbakımda,sebebi arastırılıyo,dr dün hamılelıgın son haftaları zaturre fln olmusmuydub dedi,demekki etkılıo..şuanoksijen takviyesi alıyo..
Canım bebeğin nesi var nefesimi sıkıntılıymış ? Allahım sağlıkla kavuştursun sizi inşallah

O duruma gelmek üzereyim yarın doktora gidicem inşallah geçer ateşim hafif var çok terleyip bide cam açtım gece sıcağa dayanamıyorum mecburum artk dikkat etmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…