2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Aynen canım bebeklerin her günü o kadar farklı ki bir gün oğlan iyi uyuyor maşallah desem ertesi güne sabahlıyoruz net olan şu ki tek bebeğe göre daha uykusuz daha yorgun oluyorsun. İlkinden de tecrübemle
Benim ilk bebişler bir tane huni alsam iyi olacak

Herzamanki normal akıntı gibiydi sadece rengi çok hafif pembe gibi. Nişan daha yoğun ve çok olur diye biliyorum ama başıma da gelmedi açıkçası daha önce.
Dün gece ve bu sabah bende iki kez renksiz ama çok koyu akıntı vardı jöle gibi bende nisan mi dedim benimki bazen renksiz de olabiliyormuş ama sanmıyorum kendiminkini . Pembelik varsa seninki belki nisandir

Dün gece ve bu sabah bende iki kez renksiz ama çok koyu akıntı vardı jöle gibi bende nisan mi dedim benimki bazen renksiz de olabiliyormuş ama sanmıyorum kendiminkini . Pembelik varsa seninki belki nisandir
Benim çok koyu değil normalde de akıntım çoktu sadece bugün hafif pembe gibi geldi ama az önce yine normal gibiydi rengi. Benim rahim ağzımda dikişler var bebeğin başı dikişlere dayanmıştı en son belki dikişler zorlandığı için olmuş olabilir. Yarın da devam ederse arayacağım doktorumu. Seni de takip ediyorum çok aşırı hareketlisin maşallah belki seninki nişandır. Normalde akıntın oluyor muydu?

sosmivida canım sen karaciger enzimlerin nasil bi beslenmyle düştü demiştin bugün doktora gittim karaciğerin safra kesemin utrasonu çekildi temizdi ama enzimlerim yine yükselmişti kolestazdan suphelendiler ama radyolog bakarken değil safra kesen temiz dedi beni dahiliye doktoru gastroentrolojiye yönlendirdi ama safra asitlerine bakılması için ya da 2 hafta sonra tekrar haktır değerlerine dedi hos.o zamana dogururum ama en azından beslenmemi düzene sokarsam kasintim biter

İşte hersey normal dogumu gosterıyordu aslında, amakordonu gorunce sadece sürec hızlandı ve sezeryana dondu,e onceden de erken dogum riskım olmadgı için akciger gelıstırıcıipne yapılmamıstı, dedıgın gıbı sezeryanda cokoluyomus su yutma,ya akciger tam gelişmedi(38,haftadatam gelısıuomus) ya da cok su yuttu işte..

Bebek çok hareketlı oldugu için zatenhep korkuyordum, her gıdısımde ozellıklesoruyordum ,atlamıs olcagını dusunmuyorum,o 1 haftada doladı bence 36_37 arası
Baya hareketliymis gerçekten iki kere dolanması az ihtimal çünkü normalde, Inşallah yakın zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine canim

Benimki 1 haftada baya düşmüştü, doktor iyi dedi sonuçlara. Bebişin karin çevresi birkaçgün geride diye yumurta et muz tahin pekmez dut özü vs yiyordum genelde protein ağırlıklı besleniyordum. Bunları bıraktım sabahları normal kahvaltı yaptım peynir zeytin domates vs. Öğle ve aksamlarida sebze ağırlıklı beslendim. Salata ve sebze yemekleri yedim, 1 kase de yoğurt. Meyveyi çok az tükettim. Vitamin magnezyum vs ilaçları biraktim, doktor söyledi, onlarda karaciğeri yoruyormuş. Sadece kan ilacı ve tiroid iç dedi. Genel olarak böyle beslendim

Hayır çok akıntım olmuyor hatta gebelikten önce daha bile çok olurdu şu ara hiç yok gibi ondan öyle sandım ama ne gelen var ne giden .hareket falan da yalan galiba illa vakti gelecek yarın için yine planlarım var bakalım cam falan silcem belki fayda eder gece yağmur yagcak şimdi

Doktorum 38+3de kendi bebeğini almıs ve oda yas akciğer olmus o yüzden haftadan degil dedi canım o beneğin gelişimi ile ilgili dedi burada 37 de doguran cok oldu neyse düşünme bunları gelecek kısa sürede sen bol bol yürü iyileş

Anladım cnm kaşıntı yapmismiydi sende

Hamileligin ilk gunlerinden beri bir suru krem surdum karnima duzenli sekilde cok azda kilo aldim ailemde de yok ama bgn fark ettim ki gobek deligimin etrafinda parlamalar var catlamis
Cok moralim bozuldu daha 1 haftam
Var artar mi bunlar gecmeyecek mi acaba.. bu kdr
Emek vermesem anlarim gece uyandigimda
Bile surmustum

Sen bide o karnın küçülünce gör ben paramparça olmusum ve bıçu genetik dediler ne yaparsan yap oluyo

Ben şöyle temmuz grubundan biraz buralara kayayim dedim selamlar :) takip de ediyorum aslında sizden doğum yapan oldukça ben heyecanlanıyorum derken benim de haziran annesi olma durumum varmis bugun cikti meydana sevgili hamisler 1 haftadir artan kaşıntı döküntüler vardi bende dün kontrole gitmişken tahlil de yaptırdım karaciğer enzimlerim yüksek çıktı. Kolestaz şüphesiyle ilac basladik bugun ama doktorum bebegi mümkün olduğunca strese sokmayalim 36da alalim dedi. Yarin ciğer geliştirici iğne olmaya gidiyoruz. Temmuz ortasını beklerken 2 hafta sonra bebisim geliyor gibi görünüyor bizde durumlar böyle

of bnm asiri pecete vs koymasam yanmisimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…