2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Çok geçmiş olsun hayırlısı diyelim

Kızlar çiger geliştirici 37 de yapılır mı ben tedirginim 37+3te dogum yapacam doktorum kızar diye soramıyorum acaba doguma 4 hğn kala etki eder mi

Kızlar çiger geliştirici 37 de yapılır mı ben tedirginim 37+3te dogum yapacam doktorum kızar diye soramıyorum acaba doguma 4 hğn kala etki eder mi
37 hafta ve sonrasi normal zamandan kabul ediliyor yapacagini sanmam ki bence bosuna ilac kullanma. Ben 37+0 da dogurdum pazartesi gunu. Cok sukur iyiyiz sarilik disinda. Icini ferah tut Rabbim bebegini bagislasin sana amin

Benimde enzimlerim yüksek çıktı kasintiyla beraber koleztas oldugu safra asitine göre mi kesinlesti

Emerken güçlü çekip yoruluyor dur ne güzel işte ağzında boş boş tutmuyor sıcaksa emerken biraz gevsetebilirsin kıyafetlerini
Eli kolu çok hareketli emerken rahatsız ediyor Benide kendini de kundak yapmak zorunda kalıyorum o da terletiyo tek kat uzun kollu zıbın giydirdim artık

AZADNAZ naptin canim girdin mi sezaryene?
Merhaba canım merhaba kızlar. Şükür bugun sezeryanımızı olduk ve şükür oğlum ıyı. Yalnız sıkıntı bende oda gayet normal agrım var bıraz aksam uzerı rahatlıyorsunuz ıgne serum lar derken. Yurumek sart ve bebek çiş yapmadan kaka yanı sızde gaz cıkarmadan ertesı gun cıkarmıyorlar hastaneden inşaallah yaparız bızde hala tık yok.
Bıde sütüm yok emme refleksı guzel ama inmiyor ya sıvı gıda alıyorum hep. Hemsıreler normal dıyor mama veriyoruz. 3250 dogdu 50 cm. İnşaallah dua edın sutum gelsın. Duş vs alıncabgelır dedıler gogsun sert sezeryanfan cıktın dedıler. Genel anestezı oldum bu arada hıc baş bel agrım yok. Sadece dikiş agrısı malum. Yarın inşaallah yuruyerek cıkar gıderız evimizde oluruz hersey yoluna gırer.

Benimde enzimlerim yüksek çıktı kasintiyla beraber koleztas oldugu safra asitine göre mi kesinlesti
Safra asiti için sonuçlarım gelmedi henüz ama kaşıntı ve döküntüler hizli ilerlediği için bebegi riske atmamak adına basladik hemen ilaçlara. Hatta nstye girdim bugün normal görünüyor hersey. Haftada 2 kez nst ile takip edilecek simdi. Of daha da hiç hazırlığı yok ani gelişince durumlar elim kolum kalkmadi hiç bugun

Bizde uzun süre mayis grubunu takip ettik, sırayla bu döngü devam.ediyor :) hakkında hayırlısı olsun, inşallah sağlıkla kucağına alirsin, benimde karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı çok şükür ki düşmüş

Aynen herkes bir tecrübe arıyor ister istemez :) sağlıkla gelsin de erken olsun ne yapalım diyorum şimdi. Tam gaz hazirliklar artık bizde bundan sonra yarın ciğer gelistiriciyi de atlatalim bi

Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah eğer gaz vs olmazsa lavman yapıyorlarmış diye biliyorum

Aynen herkes bir tecrübe arıyor ister istemez :) sağlıkla gelsin de erken olsun ne yapalım diyorum şimdi. Tam gaz hazirliklar artık bizde bundan sonra yarın ciğer gelistiriciyi de atlatalim bi

Iğne yapıldıktan sonra çok endişeye gerek yok, benim kızımda 35+1 de doğmuştu, hiç bi sağlık sorunu olmadi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…