Çok geçmiş olsun hayırlısı diyelimBen şöyle temmuz grubundan biraz buralara kayayim dedim selamlar :) takip de ediyorum aslında sizden doğum yapan oldukça ben heyecanlanıyorum derken benim de haziran annesi olma durumum varmis bugun cikti meydana sevgili hamisler1 haftadir artan kaşıntı döküntüler vardi bende dün kontrole gitmişken tahlil de yaptırdım karaciğer enzimlerim yüksek çıktı. Kolestaz şüphesiyle ilac basladik bugun ama doktorum bebegi mümkün olduğunca strese sokmayalim 36da alalim dedi. Yarin ciğer geliştirici iğne olmaya gidiyoruz. Temmuz ortasını beklerken 2 hafta sonra bebisim geliyor gibi görünüyor bizde durumlar böyle
Çok takılma bence annelik gururu olarak taşı üzülecek utanılacak bişey değil sonucda gebeligin getirdiği bı durumoffff ins oyle degildir cok buzusturup bakiyorm oyle anlasiliyo ve cok aciyo fito krem aldim eczaneden
Sıkıntı yapma onlar bebeğinden hatıra annesioffff ins oyle degildir cok buzusturup bakiyorm oyle anlasiliyo ve cok aciyo fito krem aldim eczaneden
37 hafta ve sonrasi normal zamandan kabul ediliyor yapacagini sanmam ki bence bosuna ilac kullanma. Ben 37+0 da dogurdum pazartesi gunu. Cok sukur iyiyiz sarilik disinda. Icini ferah tut Rabbim bebegini bagislasin sana aminKızlar çiger geliştirici 37 de yapılır mı ben tedirginim 37+3te dogum yapacam doktorum kızar diye soramıyorum acaba doguma 4 hğn kala etki eder mi
Evet yaa heyecandan uyuyamıyorum dasosmivida MadamMaria bebislere yarin kavusuyordunuz insaAllah degil mi? Simdiden Rabbim kolaylik versin saglikla bebislerinizi alip bizi haberdar edin
34. Haftadan sonra ciğer gelistiriciye gerek yok canım o yüzden yapilmiyorKızlar çiger geliştirici 37 de yapılır mı ben tedirginim 37+3te dogum yapacam doktorum kızar diye soramıyorum acaba doguma 4 hğn kala etki eder mi
Benimde enzimlerim yüksek çıktı kasintiyla beraber koleztas oldugu safra asitine göre mi kesinlestiBen şöyle temmuz grubundan biraz buralara kayayim dedim selamlar :) takip de ediyorum aslında sizden doğum yapan oldukça ben heyecanlanıyorum derken benim de haziran annesi olma durumum varmis bugun cikti meydana sevgili hamisler1 haftadir artan kaşıntı döküntüler vardi bende dün kontrole gitmişken tahlil de yaptırdım karaciğer enzimlerim yüksek çıktı. Kolestaz şüphesiyle ilac basladik bugun ama doktorum bebegi mümkün olduğunca strese sokmayalim 36da alalim dedi. Yarin ciğer geliştirici iğne olmaya gidiyoruz. Temmuz ortasını beklerken 2 hafta sonra bebisim geliyor gibi görünüyor bizde durumlar böyle
Eli kolu çok hareketli emerken rahatsız ediyor Benide kendini de kundak yapmak zorunda kalıyorum o da terletiyo tek kat uzun kollu zıbın giydirdim artıkEmerken güçlü çekip yoruluyor dur ne güzel işte ağzında boş boş tutmuyor sıcaksa emerken biraz gevsetebilirsin kıyafetlerini
Merhaba canım merhaba kızlar. Şükür bugun sezeryanımızı olduk ve şükür oğlum ıyı. Yalnız sıkıntı bende oda gayet normal agrım var bıraz aksam uzerı rahatlıyorsunuz ıgne serum lar derken. Yurumek sart ve bebek çiş yapmadan kaka yanı sızde gaz cıkarmadan ertesı gun cıkarmıyorlar hastanedenAZADNAZ naptin canim girdin mi sezaryene?
Safra asiti için sonuçlarım gelmedi henüz ama kaşıntı ve döküntüler hizli ilerlediği için bebegi riske atmamak adına basladik hemen ilaçlara. Hatta nstye girdim bugün normal görünüyor hersey. Haftada 2 kez nst ile takip edilecek simdi. Of daha da hiç hazırlığı yok ani gelişince durumlar elim kolum kalkmadi hiç bugunBenimde enzimlerim yüksek çıktı kasintiyla beraber koleztas oldugu safra asitine göre mi kesinlesti
Ben şöyle temmuz grubundan biraz buralara kayayim dedim selamlar :) takip de ediyorum aslında sizden doğum yapan oldukça ben heyecanlanıyorum derken benim de haziran annesi olma durumum varmis bugun cikti meydana sevgili hamisler1 haftadir artan kaşıntı döküntüler vardi bende dün kontrole gitmişken tahlil de yaptırdım karaciğer enzimlerim yüksek çıktı. Kolestaz şüphesiyle ilac basladik bugun ama doktorum bebegi mümkün olduğunca strese sokmayalim 36da alalim dedi. Yarin ciğer geliştirici iğne olmaya gidiyoruz. Temmuz ortasını beklerken 2 hafta sonra bebisim geliyor gibi görünüyor bizde durumlar böyle
34 ten sonra yapmıyorlar aslında ama internette 36+6 da yapan bile gordum, doktoruna danisabilirsinKızlar çiger geliştirici 37 de yapılır mı ben tedirginim 37+3te dogum yapacam doktorum kızar diye soramıyorum acaba doguma 4 hğn kala etki eder mi
Aynen herkes bir tecrübe arıyor ister istemez :) sağlıkla gelsin de erken olsun ne yapalım diyorum şimdi. Tam gaz hazirliklar artık bizde bundan sonra yarın ciğer gelistiriciyi de atlatalim biBizde uzun süre mayis grubunu takip ettik, sırayla bu döngü devam.ediyor :) hakkında hayırlısı olsun, inşallah sağlıkla kucağına alirsin, benimde karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı çok şükür ki düşmüş
Merhaba canım merhaba kızlar. Şükür bugun sezeryanımızı olduk ve şükür oğlum ıyı. Yalnız sıkıntı bende oda gayet normal agrım var bıraz aksam uzerı rahatlıyorsunuz ıgne serum lar derken. Yurumek sart ve bebek çiş yapmadan kaka yanı sızde gaz cıkarmadan ertesı gun cıkarmıyorlar hastanedeninşaallah yaparız bızde hala tık yok.
Bıde sütüm yok emme refleksı guzel ama inmiyor ya sıvı gıda alıyorum hep. Hemsıreler normal dıyor mama veriyoruz. 3250 dogdu 50 cm. İnşaallah dua edın sutum gelsın. Duş vs alıncabgelır dedıler gogsun sert sezeryanfan cıktın dedıler. Genel anestezı oldum bu arada hıc baş bel agrım yok. Sadece dikiş agrısı malum. Yarın inşaallah yuruyerek cıkar gıderız evimizde oluruz hersey yoluna gırer.
Aynen herkes bir tecrübe arıyor ister istemez :) sağlıkla gelsin de erken olsun ne yapalım diyorum şimdi. Tam gaz hazirliklar artık bizde bundan sonra yarın ciğer gelistiriciyi de atlatalim bi
Aman öyle olsun da erken gelsin :) iğneden sonra biraz daha rahatlarım sanırımIğne yapıldıktan sonra çok endişeye gerek yok, benim kızımda 35+1 de doğmuştu, hiç bi sağlık sorunu olmadi çok şükür
Kızarsa kızsın sor bence,sen bılırsın onemlı..Kızlar çiger geliştirici 37 de yapılır mı ben tedirginim 37+3te dogum yapacam doktorum kızar diye soramıyorum acaba doguma 4 hğn kala etki eder mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?