Kızlar çiger geliştirici 37 de yapılır mı ben tedirginim 37+3te dogum yapacam doktorum kızar diye soramıyorum acaba doguma 4 hğn kala etki eder mi
Aynen oyleymiş canım. İnşaallah ogluş kaka yaptı sıra bende afedersin.Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallaheğer gaz vs olmazsa lavman yapıyorlarmış diye biliyorum
Bende de herhangıbır kasıntı yok olmadıda.
Canım benımde oyle sıkıntı yapma inşallah gececek. Sagdım tık yok. İnşaallah eve gecıp duş aldıgımfa fılan duzelır.Kızlar gogsumun ucunda sadece bır damla süt gelmeye basladı sagınca,daha fazlası yok, onu da alamıyorum tabıkı aaşırı az oldgu için bosa gıdıyo,sırıngaya bıle gelcek gıbı degıl,devamı gelor mı dersınız ,birdenmi artıyor damla damla mı
Çok saol insallahAynen oyleymiş canım. İnşaallah ogluş kaka yaptı sıra bende afedersin.
Allah kolaylık versin sızlerede. İnşallah
Günaydın canım haberlerini bekliyoruz sağ salim gelin evinizeGünaydın kızlar, 1 saat sonra hastaneye gidiyorum inşallah, dualarınızı bekliyorum
Vay be hayali bile uzakkken gerçeği gün gelip catti allah yardimcin olsun canım inşallah her şey bir çırpıda olup bebisini kucağına alirsinGünaydın kızlar, 1 saat sonra hastaneye gidiyorum inşallah, dualarınızı bekliyorum
Ben 2 saattir hastanede beklemedeyim çok heyecanlıyım kalbim duracakGünaydın kızlar, 1 saat sonra hastaneye gidiyorum inşallah, dualarınızı bekliyorum
Ay ne güzel heyecanlarBen 2 saattir hastanede beklemedeyim çok heyecanlıyım kalbim duracak
Sağlıkla gelsin bebeğin.Günaydın kızlar, 1 saat sonra hastaneye gidiyorum inşallah, dualarınızı bekliyorum
Gözün aydın canımMerhaba canım merhaba kızlar. Şükür bugun sezeryanımızı olduk ve şükür oğlum ıyı. Yalnız sıkıntı bende oda gayet normal agrım var bıraz aksam uzerı rahatlıyorsunuz ıgne serum lar derken. Yurumek sart ve bebek çiş yapmadan kaka yanı sızde gaz cıkarmadan ertesı gun cıkarmıyorlar hastanedeninşaallah yaparız bızde hala tık yok.
Bıde sütüm yok emme refleksı guzel ama inmiyor ya sıvı gıda alıyorum hep. Hemsıreler normal dıyor mama veriyoruz. 3250 dogdu 50 cm. İnşaallah dua edın sutum gelsın. Duş vs alıncabgelır dedıler gogsun sert sezeryanfan cıktın dedıler. Genel anestezı oldum bu arada hıc baş bel agrım yok. Sadece dikiş agrısı malum. Yarın inşaallah yuruyerek cıkar gıderız evimizde oluruz hersey yoluna gırer.
Güzel haberler bekliyoruz canımBen 2 saattir hastanede beklemedeyim çok heyecanlıyım kalbim duracak
Bende bendeBende doğurmak istiyorum
Cok tesekkurler canımGözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?