2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Gozun aydin canim. Zor bir surec ilk gunler. InsaAllah kolayca atlatirsin. Bazilari gercekten daha kolay atlatiyormus. Sutum benim ilk bastan geldi ama cok cok azdi ememedi. Mama verdik kasikla ihmal etme ac kalmasin. Sen de hazir kayisi suyu al ic. Benim gazim oyle cikti ama tuvalete 3. Gun anca ciktim. Evde ilacim vardi onu icince rahatladim. Gaz sancisi fena cunku. Sut icin de caylar var onlardan iciyorum ve bol su. 2 gundur masaAllah baya doldu. Rezene de ic unutma. Agrilarina da odaklanmamaya calis bol yuru. Ben hala zorlaniyorum yururken dikis yerim cok agriyor

Ayy ana rahmindeyken anasina çekmis bu prenses ilerde anı olarak anlatirsin artik sen daha dogmadan boyle ettiydin diye o geleceği günü iyi biliyor sen akışına birak
Anası kılıklı bu kadar uğraştırmasaydı iyiydi. Nst den çıktım sancı falan yok
Birazdan doktorumun yanına gideceğim bakalım ne diyecek

Sinyalleri göndermiş minnoş :) inşallah kolay bir doğum olur
Amin inşallah Allah razı olsun

Çıktık şimdi doktordan canım. Hiç açılma yok. Bebek kanala falanda inmemiş bir kaç gün bekleyelim hareketlerini iyi takip et dedi. Olmadı suni sancı veririz o da olmadı sezaryene alırım dedi
Haftani nerdeyse dolurcan açılma nasil olmamiski hayret senin ve bebegin icin en hayirli dogum nasilsa oyle olsun insallah canım , benimde 2 cm acilma var ama bebek kanalda degil insallah şu suni sanciya gerek kalmaz ya

Öğretmenler arkadaşlar bizler 32 ile 37 arasını aktarabilecek miyiz çalişabilir alip bilgisi olan var mi yahu yaniyor diyen cok yok ben kullandim diyen var

Merhaba kizlar uyandigimdan beri belimde bir sizi var arada adet sancisida giriyo dün gecede çok farklı bisey yaptı karnımda ama anlayamadım bide gece boyunca aşağıya vuruyordu öğleden sonra gidecem ne dicek bakalim
Bize de haber et canım hayırlısı neyse o olsun bizden önce sen dogurursun belki

Haftani nerdeyse dolurcan açılma nasil olmamiski hayret senin ve bebegin icin en hayirli dogum nasilsa oyle olsun insallah canım , benimde 2 cm acilma var ama bebek kanalda degil insallah şu suni sanciya gerek kalmaz ya
Bende pazartesi gidicem Dr inşallah açılma falan vardır ya da kanala girmisdir

Çıktık şimdi doktordan canım. Hiç açılma yok. Bebek kanala falanda inmemiş bir kaç gün bekleyelim hareketlerini iyi takip et dedi. Olmadı suni sancı veririz o da olmadı sezaryene alırım dedi
Hakkında hangisi hayirliysa o olsun canım inşallah gerek kalmaz suni ye ya da sezeryana

Öğretmenler arkadaşlar bizler 32 ile 37 arasını aktarabilecek miyiz çalişabilir alip bilgisi olan var mi yahu yaniyor diyen cok yok ben kullandim diyen var
32 haftanız ne zaman doluyor?Resmî tatile yani Temmuz Ağustosa denk geliyorsa rapora müsade edilmiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…