Ayy sanci nasil birsey hic bilmiyorum haberdar et bizide hayirlisi ile doğumumuz olur insallahO bende de var aslında tam aşağıya inmemiş ama bu 3 gündür çok zorluyor beni
Hatta şu an hala saat tutuyorum kasıklarıma ve belime sancı giriyor geçmezse eşimi uyandiricam bekliyorum bakalim
Sanirim ondan dolayi stres yapiyorum dogumdan cok korkuyorumGünün dolmak uzere o yuzden stres yapiyorsun sakinleş bebekte etkilenir doğasi varsada doğmaz, bende suan mide yanmasindan uyuyamadim cok kötüyüm
acilmama bakmadi geçen cuma bakmisti acilmama sanirim 40.hafta dolunca bakicak simdi 39 hafta olduSanci vs yok demi acilmana baktimiydi hayirlisiyla.gelsin insallah
Bence ağrılat sizi rahatsız edıyor sa gidin beklemeyin çok az kalmış zaten doğuma baksınlar içiniz rahat eder.Bugün daha uzun sürüyor hala da devam ediyor ne kadar beklemem gerekiyor bilmiyorum da bı yanim panik oluyor bı yanim da sabret diyor
Bende tam sana yazmıştım. Hadi hayırlısı olsun sağ salim kucağına al bebeğini.Kizlar ben hastaneye geldim daha fazla dayanamadım 3 cm acilma varmış bebeğin kalp atışları biraz yavaş çıktı doktorumu bekliyorum dua edin bana da
Allah yardımcın olsun cnmKizlar ben hastaneye geldim daha fazla dayanamadım 3 cm acilma varmış bebeğin kalp atışları biraz yavaş çıktı doktorumu bekliyorum dua edin bana da
Naptın canım bize de haber ver hadi hayırlısıKizlar ben hastaneye geldim daha fazla dayanamadım 3 cm acilma varmış bebeğin kalp atışları biraz yavaş çıktı doktorumu bekliyorum dua edin bana da
Cok merak ettim insallah bebekte sende iyisinizdir , allah yardimcin olsun iyi haberinide aliriz insallahKizlar ben hastaneye geldim daha fazla dayanamadım 3 cm acilma varmış bebeğin kalp atışları biraz yavaş çıktı doktorumu bekliyorum dua edin bana da
Dün aksam 11 gibi bendede oldu belime girdi agri devami gelseydi sicak suya girecktim ama geçti bu aralar yoklamalar başladı bakalim devami gelcekmi ilerleryen gunlereeBenimde sabah sabah belden makatima vuran agrim var ama dogum sancısı olduğunu hiç sanmıyorum sancı gibi gelip gidiyor bu arada bana diyorlar ki uykusuz geceler için hazırlan 9 ay hiç uyumadim ki3 bucuktan beri zombiyim
bir avazda sağlkla doğsun inşallahKizlar ben hastaneye geldim daha fazla dayanamadım 3 cm acilma varmış bebeğin kalp atışları biraz yavaş çıktı doktorumu bekliyorum dua edin bana da
Aynen bnimde geçti 39 da doguracam gibi hidsedyorumDün aksam 11 gibi bendede oldu belime girdi agri devami gelseydi sicak suya girecktim ama geçti bu aralar yoklamalar başladı bakalim devami gelcekmi ilerleryen gunleree
Valla simdiye kadar sanci bilmedik daha bekleriz 3..5 günAynen bnimde geçti 39 da doguracam gibi hidsedyorumama ilk bebekler geç olur diyorlar bakalım doğru mu
Sağlıkla gelsin bebeğin sağ salim eve geçersiniz inşallahKizlar ben hastaneye geldim daha fazla dayanamadım 3 cm acilma varmış bebeğin kalp atışları biraz yavaş çıktı doktorumu bekliyorum dua edin bana da
Artık o sancılar sık sık olacak beni bir iki gecedir uykudan uyandırıyor sonra geçiyor bir düzene girmediDün aksam 11 gibi bendede oldu belime girdi agri devami gelseydi sicak suya girecktim ama geçti bu aralar yoklamalar başladı bakalim devami gelcekmi ilerleryen gunleree
Doğum sancısı geçmez aksine şiddetlenerek artar ve öyle hafif olmaz mutlaka anlarsın ve sancı arası süresi de kısalır düzenli aralıklarla . Mutlaka anlarsın ama senin ki hazırlık sancıları diye tahmin ediyorum gerçek sancılarına az kalmış benceKizlar 3 gecedir 10 ar dk ara ile kasık ve bel ağrım oluyor yaklaşık 1 saat surup geciyor gunduzleri bu kadar sık olmuyor aslında yalancı kasılmalar sanırım bunlar belli bir süre yoklayip sonra geçiyor ama beni çok korkutuyor ne zaman doktora gitmem gerektiğini pek kestiremiyorum gerçek sancı olsa hiç geçmemesi gerekiyor değil mi
Girecek elbet ya neyi bekliyor bilmiyorumArtık o sancılar sık sık olacak beni bir iki gecedir uykudan uyandırıyor sonra geçiyor bir düzene girmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?