- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Gözün aydın canım sağlıkla huzurla büyüsün , bizimki de bildiğin vakumluyor ama süt azKizlar merhaba bir türlü yazamadım gece geldim 3 gibi saat 8 :40 normal yollarla geldi bebiş ikimizde iyiyiz daha tam emmeyi beceremiyor sağıp şırınga ile veriyoz ama onu da öğrenecek inşallah
Saglikla kucagina al canim ne yaptin ne durumdasinKızlar nişanım suyum bir anda geldi sancım yok dua edin
Canim sakin ac birakma sariligimiz cok.artti bizim. Foto ya girmesin bosuna. Kasikla mama ver biberonla degil. Kendi sutunu de bebek emdikten sonra mutlaka sağ. Sağdigini da kasikla icir. Mutlaka doymaliKızlar bebek iyi emiyor ama sütüm çok azaz once mecbur mama verdim deli gibi içti . İlk günler süt çoğalana kadar mama vermeyi düşünen anneler vardı. sosmivida sen de verecektin sanırım canım, memeden kesilmemesi için nasıl bi yöntem izleyeceksiniz? Mama verince 2 saatte 1 emzirmek için uyandırmak da çok zor oluyor ya
Hayirli olsun Allah anali babali büyütsün inslalah canim normal dogummu oldu bizede anlatirmisin gidişatı zormuydu sanci falan cok cektinizmi dogum ani herseyi merak ediyoruzKizlar merhaba bir türlü yazamadım gece geldim 3 gibi saat 8 :40 normal yollarla geldi bebiş ikimizde iyiyiz daha tam emmeyi beceremiyor sağıp şırınga ile veriyoz ama onu da öğrenecek inşallah
Rabbim bi avazdâ kurtarsın inslalah sag saglim kavusursun bebisineKızlar nişanım suyum bir anda geldi sancım yok dua edin
az kisi kaldik cogu dogurdu biz kaldik bende son demlerdeyim ne zaman gelir bilmiuorum ayy bu doğum stresi öldürecek beniGaliba çok az kişi kaldık haziran ortalarında doguracaklar doğurdu bi biz sonlardakiler kaldık hiç dogum yapacak gibi hissetmiyorum kendimi nasil bişey anlamadım 2 Hafta bana çok varmış gibi geliyor hani sıcak ta terlemekten nefret etmesem çıkıp gezesim var o derece birde benim sanki karnım aşağıya inmiş gibi geldi
inslalah sütün çoğalır canim ebebekte satilan süt arttici içecekler var onlardan alip bi deneyin faydasi olur belki mama verdinizmi "hipp" diye bi mama varmis o en iyisi diyolar sütünüz gelene kadar mama verin istersenizGözün aydın canım sağlıkla huzurla büyüsün , bizimki de bildiğin vakumluyor ama süt az
İkimiz aynıyız ya 19 haziranaz kisi kaldik cogu dogurdu biz kaldik bende son demlerdeyim ne zaman gelir bilmiuorum ayy bu doğum stresi öldürecek beni
aa evet nasil durumlar kasilmalar varmi benimkisu arada yokluyor sonra vazgeçiyorİkimiz aynıyız ya 19 haziran
Bakalim ne zaman gelicek bu bebislerimizYa biz seninle aynı günüzben de bekliyorum heyecanla ve stresle
Yok canım ya bi hafta öncesinden sancı kasılma herşey vardı şimdi tık yok evet bende normal doğumu bekliyorum ilk bebiş benimdeaa evet nasil durumlar kasilmalar varmi benimkisu arada yokluyor sonra vazgeçiyorIlk gebelikmi sizin normal dogumu bekliyorsunuz sanirim
Cinsiyeti ne bebeğinin bu arada canım bizimki erkekBakalim ne zaman gelicek bu bebislerimiz
Aa sende aynısın benimleYa biz seninle aynı günüzben de bekliyorum heyecanla ve stresle
Senin de yakın canım hayırlısıylaaz kisi kaldik cogu dogurdu biz kaldik bende son demlerdeyim ne zaman gelir bilmiuorum ayy bu doğum stresi öldürecek beni
Evet 3 kişi aynı günmüş şaşırdımAa sende aynısın benimle
Mamayı kaşıkla ver yoksa almaz bı daha memeyi . Önce emzir her seferinde azıcık mama takviye ver rezene iç bol bol humana falan sutu çok arttırıyor tavsiye ederimKızlar bebek iyi emiyor ama sütüm çok azaz once mecbur mama verdim deli gibi içti . İlk günler süt çoğalana kadar mama vermeyi düşünen anneler vardı. sosmivida sen de verecektin sanırım canım, memeden kesilmemesi için nasıl bi yöntem izleyeceksiniz? Mama verince 2 saatte 1 emzirmek için uyandırmak da çok zor oluyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?