2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar merhaba bir türlü yazamadım gece geldim 3 gibi saat 8 :40 normal yollarla geldi bebiş ikimizde iyiyiz daha tam emmeyi beceremiyor sağıp şırınga ile veriyoz ama onu da öğrenecek inşallah
Gözün aydın canım sağlıkla huzurla büyüsün , bizimki de bildiğin vakumluyor ama süt az

Canim sakin ac birakma sariligimiz cok.artti bizim. Foto ya girmesin bosuna. Kasikla mama ver biberonla degil. Kendi sutunu de bebek emdikten sonra mutlaka sağ. Sağdigini da kasikla icir. Mutlaka doymali

Kizlar merhaba bir türlü yazamadım gece geldim 3 gibi saat 8 :40 normal yollarla geldi bebiş ikimizde iyiyiz daha tam emmeyi beceremiyor sağıp şırınga ile veriyoz ama onu da öğrenecek inşallah
Hayirli olsun Allah anali babali büyütsün inslalah canim normal dogummu oldu bizede anlatirmisin gidişatı zormuydu sanci falan cok cektinizmi dogum ani herseyi merak ediyoruz

az kisi kaldik cogu dogurdu biz kaldik bende son demlerdeyim ne zaman gelir bilmiuorum ayy bu doğum stresi öldürecek beni

Gözün aydın canım sağlıkla huzurla büyüsün , bizimki de bildiğin vakumluyor ama süt az
inslalah sütün çoğalır canim ebebekte satilan süt arttici içecekler var onlardan alip bi deneyin faydasi olur belki mama verdinizmi "hipp" diye bi mama varmis o en iyisi diyolar sütünüz gelene kadar mama verin isterseniz

Ay kızlar selam. Sabah kontrolümüz vardı nst de kasılma ağrı yok ama evde çok kasılıyoruz ilk doğumda da nst de çıkmamıştı bişey bi anda başlamıştı. Sıcaklar bunalttı iyice doğsalar bi an önce hayırlısıyla keşke

Mamayı kaşıkla ver yoksa almaz bı daha memeyi . Önce emzir her seferinde azıcık mama takviye ver rezene iç bol bol humana falan sutu çok arttırıyor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…