- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
Maşallah canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallah rabbim sana bağışlasınSelam kızlar bende ancak yazabiliyorum, tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler. Bebiş 11.25.civarı doğdu. 3100 gr 51 cm. Çok şükür iyiyiz. Spinal anestezi ile oldu doğum, sandığım kadar zor değildi. Sonrasında biraz ağrı oldu ama dayanilmiyacak gibi değil :) darısı tüm bebislerini bekleyenlere
YaBende doktora öyle söyledim keşke ilaçları kullanmasaydım diye o da 32 de gelip uzun süre kuvözde kalsaydı daha mı iyi olurdu dediaynen bilemezdik sürecin böyle ilerleyeceğini hayırlısı olsun bakalım. Sağlıkla gelsin de bekleriz bir şey olmaz
Evet yine alttan baktı açılma var mı yok mu rahim yumuşamış mı diye
Oy masallah gozun aydin canim.hayirli evlat olsunSelam kızlar bende ancak yazabiliyorum, tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler. Bebiş 11.25.civarı doğdu. 3100 gr 51 cm. Çok şükür iyiyiz. Spinal anestezi ile oldu doğum, sandığım kadar zor değildi. Sonrasında biraz ağrı oldu ama dayanilmiyacak gibi değil :) darısı tüm bebislerini bekleyenlere
Hala bi gelisme yok dimi doktor alttan baktimi bugun ne dediO benim canım
Çatı muayenesi yapmadı bana hemen çağın dar diyip sezeryan olsun demem dedi kanala hafif inmişti ama sabretcez beklicez dedi suni sancidan hiç bahsetmedi zamanını bekleyelim eğer zamanında gelmezse ona göre bakarız dediSenin açılman var mı.
Rahim yumuşamış mı
Bebek kanala girmiş mi
Sana doktor suni sancı veririz falan dedi mi
Hadi gözün aydın canım ikiniz de iyisiniz inşallah :) sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin AllahSelam kızlar bende ancak yazabiliyorum, tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler. Bebiş 11.25.civarı doğdu. 3100 gr 51 cm. Çok şükür iyiyiz. Spinal anestezi ile oldu doğum, sandığım kadar zor değildi. Sonrasında biraz ağrı oldu ama dayanilmiyacak gibi değil :) darısı tüm bebislerini bekleyenlere
Ya ne guzel olurİnşallah ya 18 i benim doğum günüm o güne kadar vakti var diyorum
Yaa süper çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla büyütünKızlar hepiniz çok tatlısınız hepinize teşekkür ederim. Biz iyiyiz bebis kucağımda biraz emdi şimdi de koynumda uyuyor bırakamadım
Çok şükür. Gözünüz aydın canımSelam kızlar bende ancak yazabiliyorum, tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler. Bebiş 11.25.civarı doğdu. 3100 gr 51 cm. Çok şükür iyiyiz. Spinal anestezi ile oldu doğum, sandığım kadar zor değildi. Sonrasında biraz ağrı oldu ama dayanilmiyacak gibi değil :) darısı tüm bebislerini bekleyenlere
Yok bakmadi canim ağrın falan varmı yokmu onu sordu geçenlerde çünkü baya sancılandım oydu başkada bisey yapmadıHala bi gelisme yok dimi doktor alttan baktimi bugun ne dedi
Gozun aydin canim saglikla buyut bebegini insaAllahSelam kızlar bende ancak yazabiliyorum, tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler. Bebiş 11.25.civarı doğdu. 3100 gr 51 cm. Çok şükür iyiyiz. Spinal anestezi ile oldu doğum, sandığım kadar zor değildi. Sonrasında biraz ağrı oldu ama dayanilmiyacak gibi değil :) darısı tüm bebislerini bekleyenlere
Bende de bi yürüme istegi iş yapma istegi var dogmasi icin hareket etmek istiyorum surekli , belki senin kan değerleri düşük olabilir yada havadan boyle hissediyor olabilirsimSon gunleri olanlar sizde de bı halsizlik bitkinlik var mı kolumu kaldıracak halim yok neden anlamadım
Yok son gittiğimde doğum öncesi kan idrar tüm testleri de yaptı doktor hepsi iyi aslında tam regl donemi gibi dengesiz ruh halim bı an berbat hissediyorum bı an koşasim geliyorBende de bi yürüme istegi iş yapma istegi var dogmasi icin hareket etmek istiyorum surekli , belki senin kan değerleri düşük olabilir yada havadan boyle hissediyor olabilirsim
Hayirlisindan dogunca hepsi geçecek dogar dogmaz insallah , bu dogacakmi digmayacakmi streside etkiliyor tabi ama sen bizden once doğurursun biz sonlara kaldik tarih olarakYok son gittiğimde doğum öncesi kan idrar tüm testleri de yaptı doktor hepsi iyi aslında tam regl donemi gibi dengesiz ruh halim bı an berbat hissediyorum bı an koşasim geliyorbugün kaç bebiş oldu Haziran annelerinde dogurmayan kaç kişi kaldik
İşin tuhafı eninde sonunda doğacak ama insan artık son aylarda hamilelikten yoruluyorHayirlisindan dogunca hepsi geçecek dogar dogmaz insallah , bu dogacakmi digmayacakmi streside etkiliyor tabi ama sen bizden once doğurursun biz sonlara kaldik tarih olarak
Bugün üstümden tir geçmiş gibiyim çok halsizlik var ustumdeSon gunleri olanlar sizde de bı halsizlik bitkinlik var mı kolumu kaldıracak halim yok neden anlamadım
Hayır normal olmadı benim 4 gün sonra suyum geldi ama sıfır sancı vardı daha sonra suni verildi hala bebek kanala girmemişti ve hala 2 cm di açılmam o yüzden sezeryana aldı doktor.Doktor sana 2 cm acilmam var dedikten kac gun sonra dogum yaptin canim birde normal dogum yapmıştın dimi, bana 2cm diyeli 3 gun olduda
Silikon uç nasıl bişeyBenimde ucu yok ilk günler çok şişmişti zeytinyağıyla masaj yaptım birde silikon uçla emiyor yumuşadı artık yoksa taş gibiydi ve ağrıyordu.
Evet sağdım sürekli sağıncada daha süt gelmez diye korkuyorumSagip boşalt Allah korusun mastit falan olur ucuna da zeytinyağı sur varsa kantaron yağı hatta bebek emebilirde zararı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?