2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Maşallah canım sağlıkla büyüt bebeğini inşallah rabbim sana bağışlasın

Ya yine bakti demek baksinlar bakalim.sabir edim

Oy masallah gozun aydin canim.hayirli evlat olsun

Senin açılman var mı.
Rahim yumuşamış mı
Bebek kanala girmiş mi
Sana doktor suni sancı veririz falan dedi mi
Çatı muayenesi yapmadı bana hemen çağın dar diyip sezeryan olsun demem dedi kanala hafif inmişti ama sabretcez beklicez dedi suni sancidan hiç bahsetmedi zamanını bekleyelim eğer zamanında gelmezse ona göre bakarız dedi

Hadi gözün aydın canım ikiniz de iyisiniz inşallah :) sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin Allah

Çok şükür. Gözünüz aydın canım

Gozun aydin canim saglikla buyut bebegini insaAllah

Son gunleri olanlar sizde de bı halsizlik bitkinlik var mı kolumu kaldıracak halim yok neden anlamadım
Bende de bi yürüme istegi iş yapma istegi var dogmasi icin hareket etmek istiyorum surekli , belki senin kan değerleri düşük olabilir yada havadan boyle hissediyor olabilirsim

Bende de bi yürüme istegi iş yapma istegi var dogmasi icin hareket etmek istiyorum surekli , belki senin kan değerleri düşük olabilir yada havadan boyle hissediyor olabilirsim
Yok son gittiğimde doğum öncesi kan idrar tüm testleri de yaptı doktor hepsi iyi aslında tam regl donemi gibi dengesiz ruh halim bı an berbat hissediyorum bı an koşasim geliyor bugün kaç bebiş oldu Haziran annelerinde dogurmayan kaç kişi kaldik

Hayirlisindan dogunca hepsi geçecek dogar dogmaz insallah , bu dogacakmi digmayacakmi streside etkiliyor tabi ama sen bizden once doğurursun biz sonlara kaldik tarih olarak

Hayirlisindan dogunca hepsi geçecek dogar dogmaz insallah , bu dogacakmi digmayacakmi streside etkiliyor tabi ama sen bizden once doğurursun biz sonlara kaldik tarih olarak
İşin tuhafı eninde sonunda doğacak ama insan artık son aylarda hamilelikten yoruluyor

Doktor sana 2 cm acilmam var dedikten kac gun sonra dogum yaptin canim birde normal dogum yapmıştın dimi, bana 2cm diyeli 3 gun olduda
Hayır normal olmadı benim 4 gün sonra suyum geldi ama sıfır sancı vardı daha sonra suni verildi hala bebek kanala girmemişti ve hala 2 cm di açılmam o yüzden sezeryana aldı doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…