Canim cok merak ettik seni bebisin ve sen iyimisiniz Insallah saglikla kucağına alirsin ınslalah dualarimiz seninleKizlar ben hastaneye geldim daha fazla dayanamadım 3 cm acilma varmış bebeğin kalp atışları biraz yavaş çıktı doktorumu bekliyorum dua edin bana da
Gözün aydin canim Allah anali babali büyütsün ınslalahSelam kızlar bende ancak yazabiliyorum, tüm güzel dilekleriniz için teşekkürler. Bebiş 11.25.civarı doğdu. 3100 gr 51 cm. Çok şükür iyiyiz. Spinal anestezi ile oldu doğum, sandığım kadar zor değildi. Sonrasında biraz ağrı oldu ama dayanilmiyacak gibi değil :) darısı tüm bebislerini bekleyenlere
Valla uyku uyuyamiyorum zaman yaklastikca stres yapiyo insan 39+1 günlüğüzKızlar merhaba nasılsınız? Kaçıncı haftadasınız?
Bende bendeeeSanirim ondan dolayi stres yapiyorum dogumdan cok korkuyorum
Ya biz seninle aynı günüzValla uyku uyuyamiyorum zaman yaklastikca stres yapiyo insan 39+1 günlüğüz
Ayy hadi bir avazda inşallahKızlar nişanım suyum bir anda geldi sancım yok dua edin
Gözünaydın canım bir avazda kurtulasınKızlar nişanım suyum bir anda geldi sancım yok dua edin
Hayırlı olsun canım gözünaydın sağlıkla büyüt minigini inşallahKizlar merhaba bir türlü yazamadım gece geldim 3 gibi saat 8 :40 normal yollarla geldi bebiş ikimizde iyiyiz daha tam emmeyi beceremiyor sağıp şırınga ile veriyoz ama onu da öğrenecek inşallah
Maşallah canım allah size bağışlasın gelince de bebisler topluca geliyor sayfa daKizlar merhaba bir türlü yazamadım gece geldim 3 gibi saat 8 :40 normal yollarla geldi bebiş ikimizde iyiyiz daha tam emmeyi beceremiyor sağıp şırınga ile veriyoz ama onu da öğrenecek inşallah
Demek ki 39. Hafta genel olarak doğuyor ve bebisler darisi bizlere allah yardimcin olsun bi avazda kurtulKızlar nişanım suyum bir anda geldi sancım yok dua edin
Allah yardımcın olsun cnm saglıkla inşallah kavuşursun yavrunaKızlar nişanım suyum bir anda geldi sancım yok dua edin
Gözünüz aydın olsunKizlar merhaba bir türlü yazamadım gece geldim 3 gibi saat 8 :40 normal yollarla geldi bebiş ikimizde iyiyiz daha tam emmeyi beceremiyor sağıp şırınga ile veriyoz ama onu da öğrenecek inşallah
sağlıkla tez zamanda kavuşun inşallahKızlar nişanım suyum bir anda geldi sancım yok dua edin
Simdi nasilsiniz canim.hayirli ugurlu olsun masallahKizlar merhaba bir türlü yazamadım gece geldim 3 gibi saat 8 :40 normal yollarla geldi bebiş ikimizde iyiyiz daha tam emmeyi beceremiyor sağıp şırınga ile veriyoz ama onu da öğrenecek inşallah
Güzel haberler le gel canımKızlar nişanım suyum bir anda geldi sancım yok dua edin
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünKizlar merhaba bir türlü yazamadım gece geldim 3 gibi saat 8 :40 normal yollarla geldi bebiş ikimizde iyiyiz daha tam emmeyi beceremiyor sağıp şırınga ile veriyoz ama onu da öğrenecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?