2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar ben hastaneye geldim daha fazla dayanamadım 3 cm acilma varmış bebeğin kalp atışları biraz yavaş çıktı doktorumu bekliyorum dua edin bana da
Canim cok merak ettik seni bebisin ve sen iyimisiniz Insallah saglikla kucağına alirsin ınslalah dualarimiz seninle

Gözün aydin canim Allah anali babali büyütsün ınslalah iyisiniz demi ikinizde Taburcu oldunuzmu

Galiba çok az kişi kaldık haziran ortalarında doguracaklar doğurdu bi biz sonlardakiler kaldık hiç dogum yapacak gibi hissetmiyorum kendimi nasil bişey anlamadım 2 Hafta bana çok varmış gibi geliyor hani sıcak ta terlemekten nefret etmesem çıkıp gezesim var o derece birde benim sanki karnım aşağıya inmiş gibi geldi

Kizlar merhaba bir türlü yazamadım gece geldim 3 gibi saat 8 :40 normal yollarla geldi bebiş ikimizde iyiyiz daha tam emmeyi beceremiyor sağıp şırınga ile veriyoz ama onu da öğrenecek inşallah
Simdi nasilsiniz canim.hayirli ugurlu olsun masallah dikisin oldumu cikarken ne hissettin tüyo alalim.biraz

Kızlar bebek iyi emiyor ama sütüm çok az az once mecbur mama verdim deli gibi içti . İlk günler süt çoğalana kadar mama vermeyi düşünen anneler vardı. sosmivida sen de verecektin sanırım canım, memeden kesilmemesi için nasıl bi yöntem izleyeceksiniz? Mama verince 2 saatte 1 emzirmek için uyandırmak da çok zor oluyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…