- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Aynen ya bakalım hangimiz ilk doğuruyozEvet 3 kişi aynı günmüş şaşırdımÜçümüzün de ilk galiba :)
Mama bugün vermeye başladım, aptamil probiyotik mama veriyorum. Önce 1 saate yakın emiyor arkasından aranması devam ederse mama veriyorum sonra 2 saat sonra diğer memeyi emziriyoruminslalah sütün çoğalır canim ebebekte satilan süt arttici içecekler var onlardan alip bi deneyin faydasi olur belki mama verdinizmi "hipp" diye bi mama varmis o en iyisi diyolar sütünüz gelene kadar mama verin isterseniz
Kaşıkla değil de enjektörle verdim ben azar azar... mama öncesinde 1 saate yakın emziriyorum ya, zaten bi memeyi yaklaşık o kadar emiyor bırakmıyor. .. umarım sütüm artar da bebegimin meme hevesi yarım kalmazMamayı kaşıkla ver yoksa almaz bı daha memeyi . Önce emzir her seferinde azıcık mama takviye ver rezene iç bol bol humana falan sutu çok arttırıyor tavsiye ederim
Hiç merak etme bu kadar uzun süre emiyorsa mutlaka artar sütün. benim kızım da doğar doğmaz çok kuvvetli ve uzun süre emmeye başlamıştı hemen iki güne dolmuştu göğüslerim. Sezaryen ile ilgili sıkıntın var mı?Kaşıkla değil de enjektörle verdim ben azar azar... mama öncesinde 1 saate yakın emziriyorum ya, zaten bi memeyi yaklaşık o kadar emiyor bırakmıyor. .. umarım sütüm artar da bebegimin meme hevesi yarım kalmazinsan üzülüyor çok onu öyle çabalar görünce ...
Daha yeni doğum yaptigin için canım süt anca iner zaten vazgeçmeden emzir emdikcede artacak göreceksinKaşıkla değil de enjektörle verdim ben azar azar... mama öncesinde 1 saate yakın emziriyorum ya, zaten bi memeyi yaklaşık o kadar emiyor bırakmıyor. .. umarım sütüm artar da bebegimin meme hevesi yarım kalmazinsan üzülüyor çok onu öyle çabalar görünce ...
Bunu duyduğuma çok sevindim çok teşekkür ederimHiç merak etme bu kadar uzun süre emiyorsa mutlaka artar sütün. benim kızım da doğar doğmaz çok kuvvetli ve uzun süre emmeye başlamıştı hemen iki güne dolmuştu göğüslerim. Sezaryen ile ilgili sıkıntın var mı?
Umarim dediğin gibi olur arkadaşım ya valla içim gidiyorDaha yeni doğum yaptigin için canım süt anca iner zaten vazgeçmeden emzir emdikcede artacak göreceksin
Sütün artması için uyku da çok önemli bu arada ben uyudukça göğüslerim şiş uyanırdım. Yürümekte ve oturup kalkmakta zorluk oluyordur değil mi? Ben de salı ya da çarşamba günü sezaryen olucam stres oluyorum çok. İkinci olmasına rağmen ilkine göre daha stresliyim.Bunu duyduğuma çok sevindim çok teşekkür ederimAğrım çok sadece, bebişi etkilemesin diye ağrı kesici ilaç yaptirmadim hiç . Bi de bugün eve çıktık hemen, covid yüzünden hastanede tutmuyorlar
Üzülme hiç canım süt işleri insanın hayal ettiği gibi olmayabiliyor.zamanla artar inşallah ama üzülme hem anne sütü hem mama hepsinden gerekeni alıyodur .sakın içine dert etme kafaya takınca azalıyor sütUmarim dediğin gibi olur arkadaşım ya valla içim gidiyor
Kizlar merhaba bir türlü yazamadım gece geldim 3 gibi saat 8 :40 normal yollarla geldi bebiş ikimizde iyiyiz daha tam emmeyi beceremiyor sağıp şırınga ile veriyoz ama onu da öğrenecek inşallah
Kızlar bebek iyi emiyor ama sütüm çok azaz once mecbur mama verdim deli gibi içti . İlk günler süt çoğalana kadar mama vermeyi düşünen anneler vardı. sosmivida sen de verecektin sanırım canım, memeden kesilmemesi için nasıl bi yöntem izleyeceksiniz? Mama verince 2 saatte 1 emzirmek için uyandırmak da çok zor oluyor ya
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Gözün aydın canım senin de
Gözün aydin canim Allah anali babali büyütsün ınslalahiyisiniz demi ikinizde Taburcu oldunuzmu
Canim sakin ac birakma sariligimiz cok.artti bizim. Foto ya girmesin bosuna. Kasikla mama ver biberonla degil. Kendi sutunu de bebek emdikten sonra mutlaka sağ. Sağdigini da kasikla icir. Mutlaka doymali
Açilma falandami yok canım
Rahimde açılma var mı bebek kanala inmiş mi
Yada rahimde yumuşama. Seninle günlerimiz aynı. Doktorum çarşambaya kadar bekleyelim suni vereceğim dedi. Senin bir doktorun bir şey söyledi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?