2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ay sagliktan hayirlisyla gelsin minnoş banada doktorum bebek kanalda degil ama 2 cm acilman var demisti sendede bebek kanalda ama acilma yok bu nasil oluyo acaba

Kızlar aranızda ultrasonda yüksek kilo ölçülüp, daha düşük kilo ile doğan var mı? Mesela ultrasonda 4 kilo görünüp, doğum sonrası 3 buçuk çıkan var mı? Ultrasonun kilo konusunda yanılma payını merak ediyorum.

Kızlar tek tek alıntı yapamadım hepinize teşekkür ederim
14.00 suni sancı verdiler 18.45 kadar suni sancı çektim ama rahimde sadece 1 cm açılma vardı. Sonra da bebek kakasını yapınca hemen 19.30 da sezaryene aldılar.
Çok şükür ikimizde iyiyiz şuan.
Sadece emmek istemiyor hemşireler mama veriyor iki saatte bir

3700 dü Ultrasonda 3230 doğdu iri bebek iri bebek demişti Dr sürekli
Ayy gerçekten mii.. Bana da iki haftadır iri tombik bebek diyor doktorum. Haftasına göre 2 hafta ilerde kilosu diyor. 4 kiloyu geçer diyor. Bu yüzden normal doğumdan soğudum. Ama şimdi seni okuyunca epey fark çıkmış ultrasonla gerçek kilo arası...

Benim ultrasona yakın doğdu 4 kilonun üstü çıkıyordu ve öylede doğdu. Makinelerde yanılma payı var özellikle eski makineler de ben bir çok hastaneye gittim özel hastanede ölçülenler birbirini destekleyen oldu ama devlette 1 gün arayla aynı makinede 1200 gr fark oldu.

Ya kafam çok karışık. Ben özele gidiyorum. Başka bi özele daha ölçtürmeyi düşünüyorum. Doktorun dediğine göre doğuma kadar 4ü geçecek. Sen normal doğum mu yaptın? 4 kilo zor oldu mu doğurmak

İyi geceler kızlar. Doğuran arkadaşlarımı tebrik ederim. bebeğim 2 gündür çok gazlı. Uyku falan yalan oldu onda da bende de.Yediğime içtiğime bebeğe dikkat etmeme rağmen baya sıkıntısı var. Bugün annem elma yağıyla ayağının altına masaj yapmamı önerdi. Denedim çok şükür biraz daha rahatladı. Aklınızda olsun

Benımki ultrasonda soyledıgınden 450 gr düşük dogdu

3800 denip 4050 doğurdum

Doğum yapan herkese saglikla mutlulukla buýutmeler diliyorum. Gene uyku tutmadi ne sagda ne solda yatmalar ışe yariyor
17 sinde dr gidicem gün kararlastiricaz sezeryan icin. Insallah hersey yolunda gider bisi sormakistiyorum idrarini yaparke n sanki bisiler oynuyo gelecek gibi bi hareket hissediyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…