- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
Canım bebeğin nasıl olduSütünüz sarı renkli mi, agız sütü dedıkleri bu mu oluyor,çok faydalı olan? Kaç gun boyle gelcek ki sonra beyazmı oluyo
İlk zamanlar sarı sonra beyaz oluyor ama ne kadar sürede hiç fark etmedim canımSütünüz sarı renkli mi, agız sütü dedıkleri bu mu oluyor,çok faydalı olan? Kaç gun boyle gelcek ki sonra beyazmı oluyo
Ay sagliktan hayirlisyla gelsin minnoşçatı muaynesi yaptı doktor bi sıkıntı yok normal doğabilir dedi ben bu muayneden çok korkuyordum ama hiç sıkıntı olmadı kendini rahat bırakmak gerekiyor acımadı öyle çok.
açılma sancı vs yok bebek kanala inmiş evet baş aşağı zaten bayadır ama benim rahmim kalp şeklinde olduğundan rahmin kasılması zor olabilir dedi doktor işte pazartesi tekrar muayne edecek bakalım eğer kendi gelmezse sunni sancı verip bakarız dedi bende 40. Haftadayım ama hiç doğacak gibi hissetmiyorum keşke daha beklesede yengeç burcu olsa
Maşallah Allah analı babalı büyütsünKizlar merhaba bir türlü yazamadım gece geldim 3 gibi saat 8 :40 normal yollarla geldi bebiş ikimizde iyiyiz daha tam emmeyi beceremiyor sağıp şırınga ile veriyoz ama onu da öğrenecek inşallah
3700 dü Ultrasonda 3230 doğdu iri bebek iri bebek demişti Dr sürekliKızlar aranızda ultrasonda yüksek kilo ölçülüp, daha düşük kilo ile doğan var mı? Mesela ultrasonda 4 kilo görünüp, doğum sonrası 3 buçuk çıkan var mı? Ultrasonun kilo konusunda yanılma payını merak ediyorum.
Ayy gerçekten mii.. Bana da iki haftadır iri tombik bebek diyor doktorum. Haftasına göre 2 hafta ilerde kilosu diyor. 4 kiloyu geçer diyor. Bu yüzden normal doğumdan soğudum. Ama şimdi seni okuyunca epey fark çıkmış ultrasonla gerçek kilo arası...3700 dü Ultrasonda 3230 doğdu iri bebek iri bebek demişti Dr sürekli
Benim ultrasona yakın doğdu 4 kilonun üstü çıkıyordu ve öylede doğdu. Makinelerde yanılma payı var özellikle eski makineler de ben bir çok hastaneye gittim özel hastanede ölçülenler birbirini destekleyen oldu ama devlette 1 gün arayla aynı makinede 1200 gr fark oldu.Kızlar aranızda ultrasonda yüksek kilo ölçülüp, daha düşük kilo ile doğan var mı? Mesela ultrasonda 4 kilo görünüp, doğum sonrası 3 buçuk çıkan var mı? Ultrasonun kilo konusunda yanılma payını merak ediyorum.
Ya kafam çok karışık. Ben özele gidiyorum. Başka bi özele daha ölçtürmeyi düşünüyorum. Doktorun dediğine göre doğuma kadar 4ü geçecek. Sen normal doğum mu yaptın? 4 kilo zor oldu mu doğurmakBenim ultrasona yakın doğdu 4 kilonun üstü çıkıyordu ve öylede doğdu. Makinelerde yanılma payı var özellikle eski makineler de ben bir çok hastaneye gittim özel hastanede ölçülenler birbirini destekleyen oldu ama devlette 1 gün arayla aynı makinede 1200 gr fark oldu.
Benımki ultrasonda soyledıgınden 450 gr düşük dogduKızlar aranızda ultrasonda yüksek kilo ölçülüp, daha düşük kilo ile doğan var mı? Mesela ultrasonda 4 kilo görünüp, doğum sonrası 3 buçuk çıkan var mı? Ultrasonun kilo konusunda yanılma payını merak ediyorum.
Bunları okuyunca çok seviniyorum. 4 kilo denilen bebek 3500 doğabilir yani. Ben boşuna sezeryan olmak da istemiyorum ultrasona aldanıp...Benımki ultrasonda soyledıgınden 450 gr düşük dogdu
Bencede, yanılmapayı yuksek, bızım farklı sorunlar oldu ondan sezeryan oldu, normal dogum dene istıyosan ölcum yanıltıuo bence ,Bunları okuyunca çok seviniyorum. 4 kilo denilen bebek 3500 doğabilir yani. Ben boşuna sezeryan olmak da istemiyorum ultrasona aldanıp...
Aynı canım hergun gıdıp 5 dk gorıyorum, pazartesı bellı olcak galıba gıdısat , süt sagıpgoturuyorum, şükür gelmeye başladı süt, dualarınızı eksık etmeyın,saglıkla evımıze bi gelse@Gl
Canım bebeğin nasıl oldu
3800 denip 4050 doğurdumKızlar aranızda ultrasonda yüksek kilo ölçülüp, daha düşük kilo ile doğan var mı? Mesela ultrasonda 4 kilo görünüp, doğum sonrası 3 buçuk çıkan var mı? Ultrasonun kilo konusunda yanılma payını merak ediyorum.
Sancın mı varUyuyamıyorum
BendeeeUyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?