2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229

benim van da doktorum 3 300 gr demişti antalya ya geldim burda 2800 dedi doktor cihazlarda farklılık olabiliyor

Canimm gozun aydin saglikla huzurla buyut bebisini insaAllah

Canim sizin sarilik kac cikti? Nasil bir yontem izlediniz?

Bizimki cok guzel emiyordu aslinda ama sarilik 17 cikti, doktor 18 ve uzeri tehlikeli dedi
Valla canim 18.8 cikti yatis dediler. Basta evde geciririz dedik ve sabahtan gece 12 ye kadar surekli emzirdim emzirdikten sonra da sagdim uykudayken kasikla verdim. Gece kuzenim de baska doktor arkadasta israr edince korktuk hastaneye yatisa gittik. Yatis yaptik ama onceinde kan aldilar. Tahlil sabahina cikti 16 ya dusmus ama biz coktan yatis yapmistik malesef. Bugun cikacak 2. Sonuc ama pazar gunu diye kalacaz galiba. Cor zor bir sey bebginden ayri kalmak. Hic usanmadan sut ver vermediginde de sag ve kasikla devam et insaAllah dusecektir. Sinirda sizinki sorun etme insaAllah ilerlemez

Cok gecmis olsun canim. Siz ayri mi kaldiniz yani? Bebegin yaninda anne kalmış dedi daha once tedavi goren bi kac arkadaşım da.

Canını sıkma canım bisey olmaz inşallah yarın alıp eve dönme dileğiyle inşallah

Günaydın kızlar benimde adet olacak gibi bacaklarim ve belimde çok Öyle aman aman agri değil ama aynı adet belirtisi gibi bi agri var bir de karnım çok yumuşamış sanki küçülmüş gibi
Gunaydin canim sancıların baslamis olmasın benim.kiz kardesiminde öyle baslamisti çünkü tabi herkeste ayni değildir ama ne sıklıkla geliyor takip edin

Ayy ınslalah vazgecmez canim Evde daha rahat olursunuz sütünüz de artar gün geçtikçe memeyi seviyorsa iyi bebis emdikce süt gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…