- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
- 133
Sancım yok sadece uyuyamıyorum sıcaklarda bunalttıSancın mı var
Allahım yardımcımız olsun hayırlısıyla bi doğsalardıBendeee
Ah ah insallah bugun nstde sancı bir kaç defa 100 e de vurmuş bende hic ağrı yoktu ama genel ortalama 20-40 arasiydi yakın mi doğum acabaAllahım yardımcımız olsun hayırlısıyla bi doğsalardı
Olabilir benim ilkinde nst de hiç sancım çıkmıyodu bunda da aynı şekilde sancı vs yokAh ah insallah bugun nstde sancı bir kaç defa 100 e de vurmuş bende hic ağrı yoktu ama genel ortalama 20-40 arasiydi yakın mi doğum acaba
Dogsalar da uykusuzuz dogmasalar da anlamadm ben bu işiOlabilir benim ilkinde nst de hiç sancım çıkmıyodu bunda da aynı şekilde sancı vs yok
Haha oğlum 2,5 yaşında kuzenime dün dedim ki rahat edebilmemiz için en az 4 yıla ihtiyacımız var dedimDogsalar da uykusuzuz dogmasalar da anlamadm ben bu işi
Kızlar aranızda ultrasonda yüksek kilo ölçülüp, daha düşük kilo ile doğan var mı? Mesela ultrasonda 4 kilo görünüp, doğum sonrası 3 buçuk çıkan var mı? Ultrasonun kilo konusunda yanılma payını merak ediyorum.
Canimm gozun aydin saglikla huzurla buyut bebisini insaAllahKızlar tek tek alıntı yapamadım hepinize teşekkür ederim
14.00 suni sancı verdiler 18.45 kadar suni sancı çektim ama rahimde sadece 1 cm açılma vardı. Sonra da bebek kakasını yapınca hemen 19.30 da sezaryene aldılar.
Çok şükür ikimizde iyiyiz şuan.
Sadece emmek istemiyor hemşireler mama veriyor iki saatte bir
Valla canim 18.8 cikti yatis dediler. Basta evde geciririz dedik ve sabahtan gece 12 ye kadar surekli emzirdim emzirdikten sonra da sagdim uykudayken kasikla verdim. Gece kuzenim de baska doktor arkadasta israr edince korktuk hastaneye yatisa gittik. Yatis yaptik ama onceinde kan aldilar. Tahlil sabahina cikti 16 ya dusmus ama biz coktan yatis yapmistik malesef. Bugun cikacak 2. Sonuc ama pazar gunu diye kalacaz galiba. Cor zor bir sey bebginden ayri kalmak. Hic usanmadan sut ver vermediginde de sag ve kasikla devam et insaAllah dusecektir. Sinirda sizinki sorun etme insaAllah ilerlemezCanim sizin sarilik kac cikti? Nasil bir yontem izlediniz?
Bizimki cok guzel emiyordu aslinda ama sarilik 17 cikti, doktor 18 ve uzeri tehlikeli dedi
Cok gecmis olsun canim. Siz ayri mi kaldiniz yani? Bebegin yaninda anne kalmış dedi daha once tedavi goren bi kac arkadaşım da.Valla canim 18.8 cikti yatis dediler. Basta evde geciririz dedik ve sabahtan gece 12 ye kadar surekli emzirdim emzirdikten sonra da sagdim uykudayken kasikla verdim. Gece kuzenim de baska doktor arkadasta israr edince korktuk hastaneye yatisa gittik. Yatis yaptik ama onceinde kan aldilar. Tahlil sabahina cikti 16 ya dusmus ama biz coktan yatis yapmistik malesef. Bugun cikacak 2. Sonuc ama pazar gunu diye kalacaz galiba. Cor zor bir sey bebginden ayri kalmak. Hic usanmadan sut ver vermediginde de sag ve kasikla devam et insaAllah dusecektir. Sinirda sizinki sorun etme insaAllah ilerlemez
Canını sıkma canım bisey olmaz inşallah yarın alıp eve dönme dileğiyle inşallahAynı canım hergun gıdıp 5 dk gorıyorum, pazartesı bellı olcak galıba gıdısat , süt sagıpgoturuyorum, şükür gelmeye başladı süt, dualarınızı eksık etmeyın,saglıkla evımıze bi gelse
Bu cimcimelerin gelesi yok heraldeYok canım ya bi hafta öncesinden sancı kasılma herşey vardı şimdi tık yok evet bende normal doğumu bekliyorum ilk bebiş benimde
Bizimde kiz olcakCinsiyeti ne bebeğinin bu arada canım bizimki erkek
Gunaydin canim sancıların baslamis olmasın benim.kiz kardesiminde öyle baslamisti çünkü tabi herkeste ayni değildir ama ne sıklıkla geliyor takip edinGünaydın kızlar benimde adet olacak gibi bacaklarim ve belimde çok Öyle aman aman agri değil ama aynı adet belirtisi gibi bi agri var bir de karnım çok yumuşamış sanki küçülmüş gibi
Ayy ınslalah vazgecmez canim Evde daha rahat olursunuz sütünüz de artar gün geçtikçe memeyi seviyorsa iyi bebis emdikce süt gelirMama bugün vermeye başladım, aptamil probiyotik mama veriyorum. Önce 1 saate yakın emiyor arkasından aranması devam ederse mama veriyorum sonra 2 saat sonra diğer memeyi emziriyorumbugün eve çıktık işte ebebekten almıştım süt artirici çay, ondan içtim. İnşallah artar sütüm Allah'a sükür memeyi seviyor umarım vazgecmez
ilk sarı gelir zaten ve o çok faydali sonra beyaz oluyorSütünüz sarı renkli mi, agız sütü dedıkleri bu mu oluyor,çok faydalı olan? Kaç gun boyle gelcek ki sonra beyazmı oluyo
Olabilir canım ama daha zamanı var gibi geliyor en çok 1 hafta böyle devam eder gibiGunaydin canim sancıların baslamis olmasın benim.kiz kardesiminde öyle baslamisti çünkü tabi herkeste ayni değildir ama ne sıklıkla geliyor takip edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?