2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Günaydın kızlar benimde adet olacak gibi bacaklarim ve belimde çok Öyle aman aman agri değil ama aynı adet belirtisi gibi bi agri var bir de karnım çok yumuşamış sanki küçülmüş gibi
Benim geçen hafta resmen adet ağrısı gibiydi tüm gün belim ve karnım, dedim bunun sonrası sancıya döner doğuma döner gibi, ama uyudum uyandım gecti ve üstünden hafta da geçti :) sanırım üşütmüştüm o aralar ya da yalancı bir durumdu .. ama tabi değişir kişiden kişiye iki durumu da göz önünde bulundurursun

Ben sezaryen yaptım kordon dolanması vardı bir de suyu azaldı ama normalde de Dr um normali önermedi bebek iri olduğu için normal doğarsa ileri de kadın hastalıkları görünüyormuş anne de özellikle idrar kaçırma gibi. İleri de ameliyat olacağına şimdi ol daha iyi olur dedi. Ama benim acil bir durum olduğu için ameliyat oldum 38 haftada

Öyle canım ona kalırsa benim 1 ay önce sancilarim vardı erken doğum tehliken var düzenli sancim çıkıyor dedi bebekte 1 aydır tik yok

Ya o günleri özledim biliyomusun :) iyi ki doğdu elbet çok şükür. Ama o günlerin tadını çıkaramamışım gibi geliyo doğum anının bile
Valla bende bı yanım diyor tadını çıkar her hareketinin hivkirirginin falan bı yanımda bı doğsa artık rahatlasam bende bebekde bı yandan büyümeye başlasak hergun bekle bekle

Benim bebeğim 4 kilonun üzerinde doğdu. Doğum biraz uzun sürdü ama çok zor olmadı. Önemli olan kafa ölçüsü diye biliyorum. Hatta ben ssvd yaptım. İlk doğumum sezaryendi ona rağmen bir sorun olmadı. Çok daha fazla irileşirse tıbbi olarak risk olursa tabi ki doktorun uyarır zaten ama yine de böyle durumlarda ikinci bir doktorun görüşünü almak iyi olabiliyor. Sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim.

Merhaba, ben nisan annelerindenim. Bende sütlaç çok işe yaradı. Denemeni tavsiye ederim. Özellikle yiyip yatarsam daha faydalı oluyor. Hem sütlaç hem dinlenmek iyi geldi. Yapması da kolay bir tatlı ya sürekli dolabımda bulunduruyorum.

Uyuma işi biraz hayal şimdilik sezaryen zormuş gerçekten yürümek oturup kalkmak zor evet ama ben inat ettim ayaklandim, ağrı kesici de kullanmıyorum çok ilaç kullanmayı sevmediğimden ve yanımda yardımcı kimse olmadığından ... siz biraz daha dinlenebilirsiniz umarım daha kolay atlatirsiniz :)
Bugün düne göre daha iyi gibi süt mevzusu umarım artar da mamaya ihtiyacımız hiç kalmaz
G gktgmlk sosmivida MadamMaria hayırlı olsun kızlar bebisleriniz sağlıkla büyütün inşallah
teşekkür ederim canim darısı hayırlısıyla bekleyenlerin başına

İnşallah.. Doktorum 4ün üstüne çıkarsa omzu takılır deyip beni biraz korkuttu ama ikinci bir doktora daha gitmek iyi olacak sanırım.

Canım kendimi okuyormuş gibi oldum. Ben de gece gündüz ne zaman ağlasa boş da olsa önce meme verdim ve emzik niyetine 1 saat emse de ellemedim. Sonra arkasından mama verdim. Bende de pompayla gelen yoktu çok sıkınca 1-2 damla anca geliyordu. Bugün baktım biraz daha iyi gelmeye başlamış .. emzirmeye devam et, bebek emmekten vazgecmezse eninde sonunda gelicek o süt . Bi de benim göğsüm de çok yara oldu, ilk başta gümüş kapak taktım bi, sonra fark ettim ki bebek gümüş kapak taktığımda memeyi kapamiyor, galiba kokusundan şimdilik acısa da bişey yapmıyorum o yüzden bıraktım öyle yaralı yaralı acıya acıya emziriyorum .. sen de bu konuda gözle bebişi aklında bulunsun

Canım benim sürekli aklımdasın dua ediyorum bebisine. Ama endişelenme, mevzu sadece anne karnındaki suyu yutmasi ise çok uzun surmez toparlanır hemen

Kizlar merhaba uzun zamandır yazamadım kusura bakmayın bebekli hayat beklediğimden çok daha zormuş Bizim kendi çok sık uyanıyor en iyi ama sürekli uyanıyorum o yüzden sürekli bir emzirme modundayım doğum yapanlar nasıl geçti doğumları bebişlerimiz nasıl

Canım almadıysan eğer garmastan krem al yaraların icin

Canım ben ilk doğumda aventin göğüs kalkanını kullandım şimdi bunda da yenisini aldım ve aldırdığım herkes çok memnun kaldı onu da bi dene istersen memeyi nemli tutuyo o yüzden yara olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…