- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Bende düşünmüyor degilimKizlar bu haftalarda iliski deneyen varmi bazi doktorlar öneriyor da deneyip işe yarayan varmi acep
Valla bi o kaldiBende düşünmüyor degilim
Vallahi ne zaman aklımdan geçse bende bi halsizlik bi yorgunluk anlatamamValla bi o kaldi
Öncelikle inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğineSoranlara çok çok teşekkür ederim kizlargeldim Dr dan bebeğin suyu hala fazla ama iki hafta boyunca sadece 150 Gr almış yani 10 gün önde olan kızım şimdi tam 38 +1 le uyumlu çıktı bende yarım kilo vermişim demekki şekerden kilo almış yavrum o kadar 3600gr normal dedi Dr nst de agrilrm çıktı ebeler baktılar 1 cm bile yok açılma dediler kanala da inmemiş bebek yani o kadar harekete rağmen yerinde mutlu mesut duruyor haftaya tekrar çağırdı Dr inşallah haftaya kadar kendisi gelemk ister de doğar . Nst m böyle sizce bu kadar çok ağrı çıkmış doğar mı ki bı kaç güne
Kiz belki işe yararVallahi ne zaman aklımdan geçse bende bi halsizlik bi yorgunluk anlatamam
Valla canım aslında ben bu hafta yi doldurup haftaya gelmesi taraftarıyım çok iri değil benim minik en azından biraz toparlar tek.korkum benim bazılarında su geliyormuş sızıntı şeklinde ya anlamazsam ya 40 kadar gelmeyip müdahele ile doğarsa ama neyden korkarsan başa geliyorKiz belki işe yarardeneyenler gerci fayda gorememis ama belli olmaz
Benimde cumartesi sabah muayene de inmemişti aynı gece sancılar başladı pazar sabah 08.34 te doğdu. Kanala inme son anda da olabiliyor. Rahim yumuşamış demişti Dr sadeceValla canim bende yiyorum hurmayi çomeliyorum yürüyüş yapıyorum kanala inme durumu bizdede yok işte
Hergün yıkıyomusunuzBiz bişey yapmadık canım kan da vardı kuruyor yavaş yavaş bizde ertesi gün yıkadık.
Malesef şeker çıktı canım 35. Haftada bebeğin suyu fazla o yüzden dahiliye den şeker yükleme yapıldı ve hala daha bebeğin suyu fazla ama 35 haftadan beri insülin + diyet yapıyorum yani bı dilim tam buğday ekmeği hakkım var mesela her öğünde tatlı hiç yemiyorum bol bol salata yiyorum böylece 3 haftadir nerdeyse sadece 150-200 Gr almış ben hatta bı kiloya yakın vermişim bile . Hepimiz sağ salim alalım inşallahÖncelikle inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine
Bebeğin kilo almasını nasıl durdurdun acaba? Benim de buna ihtiyacım var
O zaman haklisin canim zorlamanin anlami yok.oysa insallah istedigin zamanda gelir sagsalimValla canım aslında ben bu hafta yi doldurup haftaya gelmesi taraftarıyım çok iri değil benim minik en azından biraz toparlar tek.korkum benim bazılarında su geliyormuş sızıntı şeklinde ya anlamazsam ya 40 kadar gelmeyip müdahele ile doğarsa ama neyden korkarsan başa geliyor
Ne gibiKızlar emzirirken bişeyler yiyip içmek sakıncalımı ?
Başka belirtin varmiydi peki canım dün sancı vardı nst de benim ama açılma yumuşama ve kanala inme yok valla canım sıkıldı artık hergun ki o enerji yok bugün akşama kadar yattım . Nisan falan geldi mi meselaBenimde cumartesi sabah muayene de inmemişti aynı gece sancılar başladı pazar sabah 08.34 te doğdu. Kanala inme son anda da olabiliyor. Rahim yumuşamış demişti Dr sadece
Doktorumda dedi sanciyla gelir iner belki dedi hareketlere devam.edicem bakalimBenimde cumartesi sabah muayene de inmemişti aynı gece sancılar başladı pazar sabah 08.34 te doğdu. Kanala inme son anda da olabiliyor. Rahim yumuşamış demişti Dr sadece
Sıcak bişey yeme sadece dökülür falan Allah korusun onun harici ben çocuklarımı sofrada bile emzirirdim ne zaman yemek yicek olsak uyaniardiKızlar emzirirken bişeyler yiyip içmek sakıncalımı ?
Eşime kaç oldu teklif ettim ama yanaşmıyor valla bişey falan olur sebebi ben ölürüm diyorKiz belki işe yarardeneyenler gerci fayda gorememis ama belli olmaz
Bana 3 farklı Dr sağmamı önerdi göğüs boşalmadan yeni süt olmaz dediAyy çok sevindim ben sağıyorum sürekli azalır diye korkuyordum arttırdığını duymam mutlu etti
Ben haftaya pazartesi sezeryan oluyorum canımCanım sen ne durumdasin tahmini.dogumun ne zaman varmi belirtilerin
Evet canım benim minnoş erkenci çıktı 37+2 de geldi. Sen bana da söyle atak dönemlerini.bu hafta mesela yeni seyler oluyor sankiCanım doğum yaptın mı sende çok sevindim gözün aydın :) ne güzel sütün yeterli demek ki zaten yetmese bebeğin uyumaz katılıyorlar ağlamaktan. Şahsen benimki sırf anne sütü verdiğimde 40 dk uyuyp uyanıyor ortalama. Sonra da ağlamaktan kızarana kadar kıyamet koparıyor. 40 dkda bir emxirmek de hem psikolojik olarak hem meme uçlarını hırpalıyor hem de kaliteli süt olmuyor. Zaten 20 dk emiyor boşaltmak için. Halbuki süt yeterli gelse 1,5-2 saat uyumaları lazım.
Biz de rutine yeni başladıl ben sana istersen emzirme saatlerini ve ölçülerini atarım. Banyoyu da hergün yaptırman çok iyi ilerde zorlanmazsın alıştırma konusunda hem de bebekler rutin seviyor gerçekten.
Atak dönemlerini bizim burda eve ebe geliyor o söylüyor bu dönem büyüme dönemi vs diye ama happy kids diye bir uygulama varmış onu duymuştum bir bak istersen canım.
Aynen zamanla çok daha iyi olacak daha iyi alışacağız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?