2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar ya havalar çok sıcak, akşamüstü hafif serinliyor filan ben hala tam karar veremedim bebeği nasıl giydirmem gerektiğine genel olarak üstünde tek kat uzun kollu zibin takımı var, sıcaklığa göre battaniyesinin kalınlığıni değiştiriyorum. Siz nasıl giydiriyorsunuz

Öncelikle inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine
Bebeğin kilo almasını nasıl durdurdun acaba? Benim de buna ihtiyacım var

Kiz belki işe yarar deneyenler gerci fayda gorememis ama belli olmaz
Valla canım aslında ben bu hafta yi doldurup haftaya gelmesi taraftarıyım çok iri değil benim minik en azından biraz toparlar tek.korkum benim bazılarında su geliyormuş sızıntı şeklinde ya anlamazsam ya 40 kadar gelmeyip müdahele ile doğarsa ama neyden korkarsan başa geliyor

Öncelikle inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine
Bebeğin kilo almasını nasıl durdurdun acaba? Benim de buna ihtiyacım var
Malesef şeker çıktı canım 35. Haftada bebeğin suyu fazla o yüzden dahiliye den şeker yükleme yapıldı ve hala daha bebeğin suyu fazla ama 35 haftadan beri insülin + diyet yapıyorum yani bı dilim tam buğday ekmeği hakkım var mesela her öğünde tatlı hiç yemiyorum bol bol salata yiyorum böylece 3 haftadir nerdeyse sadece 150-200 Gr almış ben hatta bı kiloya yakın vermişim bile . Hepimiz sağ salim alalım inşallah

O zaman haklisin canim zorlamanin anlami yok.oysa insallah istedigin zamanda gelir sagsalim

Benimde cumartesi sabah muayene de inmemişti aynı gece sancılar başladı pazar sabah 08.34 te doğdu. Kanala inme son anda da olabiliyor. Rahim yumuşamış demişti Dr sadece
Başka belirtin varmiydi peki canım dün sancı vardı nst de benim ama açılma yumuşama ve kanala inme yok valla canım sıkıldı artık hergun ki o enerji yok bugün akşama kadar yattım . Nisan falan geldi mi mesela

Evet canım benim minnoş erkenci çıktı 37+2 de geldi. Sen bana da söyle atak dönemlerini.bu hafta mesela yeni seyler oluyor sanki çok güzeller ya değil mi:) alışmaya başladık artık ne istediğini anlayabiliyorum .tabi daha çok değişecek emzirme tablosunu atarsan sevinirim.kendimizce bi düzenimiz var ama bakarım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…