2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Allah yardimcin olsun canim bebeğini sagsalim kucagina alirsin insallah guzel haberlerinj bekliyoruz
İnsallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın canım
Güzel haberlerini bekliyoruz canım sağ salim
Kızlar sağ salim kavuştum bebeğime çok şükür. Bebişim iyi benim de biraz ağrılarım var. 2.5 kilo doğdu ama kuvvetli emiyor çok şükür. Uzun süre her iki memeyi de verdim emdi. Şimdi uyuyor kuzum. Hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah bebişlerinize

Canım seninle aynıyız ama bu Pazartesi değil sonraki Pazartesi doluyor günü sanki değilmi ?ama bebekmi iri aceba çünkü aynı şeyleri bana da söyledi Pazartesi bir bakıp artık karar verelim dedi

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün mis kokulu Maşallah zoru başarmış miniğin

Tutarken mi ağlıyor? Benim kızımda öyleydi hatta almata çalışırken ağlar yorulur uyuyakalırdı ama sonra yapışık gezdik aylarca

Ultrasonda dogum tarihi 22 haziran gözüküyor hafta olarakta 39 haftalik gozkuyor doktorumda uktarasona gore hareket edicem dedi yoksa gec kalmis oluruz kaka yapma durumu olur riske atmiycam dedi
Dr n daha iyisini bilir tabiki canım hayirlisi olsun ama ultrason sadece boy kilo olarak önden çıkartabiliyor yani bana değişik geldi son adet tarihini baz alması lazımdı sanki

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün kokla bizim için

Canım seninle aynıyız ama bu Pazartesi değil sonraki Pazartesi doluyor günü sanki değilmi ?ama bebekmi iri aceba çünkü aynı şeyleri bana da söyledi Pazartesi bir bakıp artık karar verelim dedi
Gelişimi hep 1 hafta öndeydi canim ultrasonda , dpktprumda oraya gore hareket edicem geç kalinmamasi gerek dedi haftaya 40 doldurmus olcakmisim o yüzden müdahale olmaliymis artik

Kizlar bu haftalarda iliski deneyen varmi bazi doktorlar öneriyor da deneyip işe yarayan varmi acep

Gelişimi hep 1 hafta öndeydi canim ultrasonda , dpktprumda oraya gore hareket edicem geç kalinmamasi gerek dedi haftaya 40 doldurmus olcakmisim o yüzden müdahale olmaliymis artik
Evet benimde Pazartesi karar günü aynı şekilde biraz iri ve ilerideymiş hakkımızda hayırlısı inşallah müdahaleye gerek kalmadan kendileri gelirler.be yapacağımı şaşırdım yürüyüş squat hurma yok inmiyor

Valla canim bende yiyorum hurmayi çomeliyorum yürüyüş yapıyorum kanala inme durumu bizdede yok işte

Ayy çok sevindim ben sağıyorum sürekli azalır diye korkuyordum arttırdığını duymam mutlu etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…