banada dedi gunde en az 10 defa oynamasi lazim dediBenimkindede bi durgunluk var sanki bugun nst ya tok gittim yine cok hareket etmedi doktorumda 10 defa oynuycak gunde takip et hareketlerini azlama olunca gel demisti
Allah yardimcin olsun canim bebeğini sagsalim kucagina alirsin insallah guzel haberlerinj bekliyoruz
İnsallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın canım
Kızlar sağ salim kavuştum bebeğime çok şükür. Bebişim iyi benim de biraz ağrılarım var. 2.5 kilo doğdu ama kuvvetli emiyor çok şükür. Uzun süre her iki memeyi de verdim emdi. Şimdi uyuyor kuzum. Hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah bebişlerinizeGüzel haberlerini bekliyoruz canım sağ salim
Nst de bazen benimkide hiç hareket etmiyor benim sıkıntılanıyorum ondan sanırım endişelenmeKizlar nst ye girdik hareketleri az dedi çok birsey de yemedim ama bilmiyorum tedirgin oldum normalmi acaba doktorum tekrar cektirelim dedi simdi çikolata falan yedim
Canım seninle aynıyız ama bu Pazartesi değil sonraki Pazartesi doluyor günü sanki değilmi ?ama bebekmi iri aceba çünkü aynı şeyleri bana da söyledi Pazartesi bir bakıp artık karar verelim dediKizlar bende bugun doktora gittim nst de sancim cikmadi hala belirtilerim yok ultrasondada kanalda degildi doktorum haftaya pazartesi günün doluyor pazartesi bakicam duruma suni sanci deneyelim artik mudahalae zamani geliyor dedi cok heycanliyim☺ bu arada ultrasonda 39 haftalik doldurmus gozukuyor haftaya 40 olcaksin dedi
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün mis kokuluKızlar sağ salim kavuştum bebeğime çok şükür. Bebişim iyi benim de biraz ağrılarım var. 2.5 kilo doğdu ama kuvvetli emiyor çok şükür. Uzun süre her iki memeyi de verdim emdi. Şimdi uyuyor kuzum. Hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah bebişlerinize
Tutarken mi ağlıyor? Benim kızımda öyleydi hatta almata çalışırken ağlar yorulur uyuyakalırdı ama sonra yapışık gezdik aylarcaKizlar nasılsınız kimlerde var haberlerbizde4 günlük olduk bile zaman çok çabuk geçiyor
Bizde de memeyi tutana kadar problem oluyor bı turlu almıyor alana kadar bı ağlama bı ağlama valla kök sokturuyor hepimize
Dr n daha iyisini bilir tabiki canım hayirlisi olsun ama ultrason sadece boy kilo olarak önden çıkartabiliyor yani bana değişik geldi son adet tarihini baz alması lazımdı sankiUltrasonda dogum tarihi 22 haziran gözüküyor hafta olarakta 39 haftalik gozkuyor doktorumda uktarasona gore hareket edicem dedi yoksa gec kalmis oluruz kaka yapma durumu olur riske atmiycam dedi
Benimde eskisi gibi değil yani 1 ay öncesiyle şimdi dağlar kadar fark varKızlar benimle aynı olanlar bebek hareketleriniz nasil 2 gündür çok durgun
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar sağ salim kavuştum bebeğime çok şükür. Bebişim iyi benim de biraz ağrılarım var. 2.5 kilo doğdu ama kuvvetli emiyor çok şükür. Uzun süre her iki memeyi de verdim emdi. Şimdi uyuyor kuzum. Hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah bebişlerinize
Gelişimi hep 1 hafta öndeydi canim ultrasonda , dpktprumda oraya gore hareket edicem geç kalinmamasi gerek dedi haftaya 40 doldurmus olcakmisim o yüzden müdahale olmaliymis artikCanım seninle aynıyız ama bu Pazartesi değil sonraki Pazartesi doluyor günü sanki değilmi ?ama bebekmi iri aceba çünkü aynı şeyleri bana da söyledi Pazartesi bir bakıp artık karar verelim dedi
Ben en başından beridir hiç bırakmadım ama hiçç işe yaramıyor gelmiyo gelmiyoKizlar bu haftalarda iliski deneyen varmi bazi doktorlar öneriyor da deneyip işe yarayan varmi acep
Bazı doktorlar öyle malesef neyseki sıkıntı çıkmamış canımAy her doktor ayni hassaslikta olmuyo korkuttu beni ya biraz
Evet benimde Pazartesi karar günü aynı şekilde biraz iri ve ilerideymiş hakkımızda hayırlısı inşallah müdahaleye gerek kalmadan kendileri gelirler.be yapacağımı şaşırdım yürüyüş squat hurma yok inmiyorGelişimi hep 1 hafta öndeydi canim ultrasonda , dpktprumda oraya gore hareket edicem geç kalinmamasi gerek dedi haftaya 40 doldurmus olcakmisim o yüzden müdahale olmaliymis artik
Valla canim bende yiyorum hurmayi çomeliyorum yürüyüş yapıyorum kanala inme durumu bizdede yok işteEvet benimde Pazartesi karar günü aynı şekilde biraz iri ve ilerideymiş hakkımızda hayırlısı inşallah müdahaleye gerek kalmadan kendileri gelirler.be yapacağımı şaşırdım yürüyüş squat hurma yok inmiyor
Yazılanları okudum da nts sancılar acılmalar sanki hiç yaşamamışım gibibizde 14 günlük olduk yarın fotoğraf çekinecegiz kuzumla. Sizlere de Allah kolaylık versin tez zamanda kavuşun yavrulara. Süt konusun da da sıkıntı yapmayın 3 gün sonra geliyor yetecek kadar zamanla artıyor ben damla kullanıyorum sürekli sıcak duş alıyorum yetiyor kuşuma. Dr sağmamı önerdi o da artırıyormuş sütü makine sipariş verdim
Canım sen ne durumdasin tahmini.dogumun ne zaman varmi belirtilerin
Kizlar nasılsınız kimlerde var haberlerbizde4 günlük olduk bile zaman çok çabuk geçiyor
Bizde de memeyi tutana kadar problem oluyor bı turlu almıyor alana kadar bı ağlama bı ağlama valla kök sokturuyor hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?