2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar nst ye girdik hareketleri az dedi çok birsey de yemedim ama bilmiyorum tedirgin oldum normalmi acaba doktorum tekrar cektirelim dedi simdi çikolata falan yedim

Kizlar bende bugun doktora gittim nst de sancim cikmadi hala belirtilerim yok ultrasondada kanalda degildi doktorum haftaya pazartesi günün doluyor pazartesi bakicam duruma suni sanci deneyelim artik mudahalae zamani geliyor dedi cok heycanliyim bu arada ultrasonda 39 haftalik doldurmus gozukuyor haftaya 40 olcaksin dedi

Kizlar nst ye girdik hareketleri az dedi çok birsey de yemedim ama bilmiyorum tedirgin oldum normalmi acaba doktorum tekrar cektirelim dedi simdi çikolata falan yedim
Açken nerdeyse benimki de gecend hiç kipirdamadi ama dün tok karnina gittim ebeler çok hareketli maşallah dediler karnını doyur hemen başlar kipirdamaya inşallah

Daha sonraki pazartesi ye günün dolmuyor mu canım 39 da suni sancı veren Dr duymadım ben hiç bı sıkıntı yoksa bana da sonraki pazartesi ye kadar bekleriz dedi 4 kiloyu geçmezse suni sancı veririz dedi . Hakkında hayırlısı olsun

Benim ilkinde çok kötü geçti 3 4 ay sonra anca evet iyiyim diyebilmistim o yüzden korkuyorum bir de... Çok kolay geçen de çok zorlanan da çok inşallah hepimizin bu kez kolay olur

selam bayanlar dogum yapanları tebrık ederım rabbım saglık versınbende temmuz annesı olucaktım ama sezeryan olucagı ıcın hazıran annesı olucagım İnsallah 23 hazıranda sezeryana alınacagım Burda dogum yapanları gorunce bende cok heycanlanıyorum İnsallah bızde bebıslerimizi kucagımıza alırız Enson 36+2 Gunlukken 3 KG demıstı doktor ıyımı acaba boyu uzun olucak demişti

Açken nerdeyse benimki de gecend hiç kipirdamadi ama dün tok karnina gittim ebeler çok hareketli maşallah dediler karnını doyur hemen başlar kipirdamaya inşallah
Iki defa nstye girdim ikincisinde iki cikolata yedim düzeldi simdi strese girdim ya sık sık yemem lazimmis

Kizlar ikinci defa girdim nstye sabah sabah strese girdim siz siz olun aç iken sakin nstye girmeyin iki cikolata yedim öyle hareketlendi bebişim korktum hemen sezeryana alirlar diye baya düşüktü kalp atislari Sonra düzeldi Allahtan

Ultrasonda dogum tarihi 22 haziran gözüküyor hafta olarakta 39 haftalik gozkuyor doktorumda uktarasona gore hareket edicem dedi yoksa gec kalmis oluruz kaka yapma durumu olur riske atmiycam dedi

Benimkindede bi durgunluk var sanki bugun nst ya tok gittim yine cok hareket etmedi doktorumda 10 defa oynuycak gunde takip et hareketlerini azlama olunca gel demisti
Normale.göre az zaten hareket dedigim.artık böyle dalga şeklinde karnin.oynamasi ama 2 gündür çok az eskiye oranla artık cidden doğmasını istiyorum paranoyak oldum

Yazılanları okudum da nts sancılar acılmalar sanki hiç yaşamamışım gibi bizde 14 günlük olduk yarın fotoğraf çekinecegiz kuzumla. Sizlere de Allah kolaylık versin tez zamanda kavuşun yavrulara. Süt konusun da da sıkıntı yapmayın 3 gün sonra geliyor yetecek kadar zamanla artıyor ben damla kullanıyorum sürekli sıcak duş alıyorum yetiyor kuşuma. Dr sağmamı önerdi o da artırıyormuş sütü makine sipariş verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…