- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
Kesinlikle sağdıkça daha çok doluyor.ama sağarken mahvoluyorum yaaaa.Bana 3 farklı Dr sağmamı önerdi göğüs boşalmadan yeni süt olmaz dedi
Yok yerken emzirmek sütü düğümlermiş artık o ne demekseNe gibi
Aminn canım.Malesef şeker çıktı canım 35. Haftada bebeğin suyu fazla o yüzden dahiliye den şeker yükleme yapıldı ve hala daha bebeğin suyu fazla ama 35 haftadan beri insülin + diyet yapıyorum yani bı dilim tam buğday ekmeği hakkım var mesela her öğünde tatlı hiç yemiyorum bol bol salata yiyorum böylece 3 haftadir nerdeyse sadece 150-200 Gr almış ben hatta bı kiloya yakın vermişim bile . Hepimiz sağ salim alalım inşallah
Aaaa sen neden sezeryan oluyorsun canım???Ben haftaya pazartesi sezeryan oluyorum canım ☺
Başka belirtin varmiydi peki canım dün sancı vardı nst de benim ama açılma yumuşama ve kanala inme yok valla canım sıkıldı artık hergun ki o enerji yok bugün akşama kadar yattım . Nisan falan geldi mi mesela
Hiç belirti yoktu bende . Hatta şöyle oldu ; cumartesi gece 1 de sancı geldi 4 te hastaneye gittim nst de sancı çıkmadı açılmam yokmuş ebe senin hiç bir nettin yok daha doğurmazsın eve git salı günü ki randevuna gel dedi sen yorulmuşsun yorgunluktan ağrın vardır dedi. Ama ben bildiğin sancı çekiyordum ve düzenli aralıklarla en son 7-8 dk ya indiğinde hastaneye gitmiştim. Neyse tekrar eve geldim heralde ben bilmiyorum dedim ki ikinci gebeliğim. Sabah 7 de duramadım sancılar iyice şiddetlendi hastaneye gittik tekrar ebe baktı açılma 6 cm olmuş diğer odaya aldı beni sancı odasından ve 10 dk sonra açılma 8 cm oldu apar topar bi koşuşturma acil Dr u aramalar filan 8.34 de doğum oldu ve başka Dr yetişti doğuma kendi Dr um gelemedi . Gelen Dr önlüğü bile giyinemedi atakkabları filan mahvoldu çıkarmaya fırsatı olmadı bi değişik oldu yaniBaşka belirtin varmiydi peki canım dün sancı vardı nst de benim ama açılma yumuşama ve kanala inme yok valla canım sıkıldı artık hergun ki o enerji yok bugün akşama kadar yattım . Nisan falan geldi mi mesela
Aaa hadi hayirlisi canımBen haftaya pazartesi sezeryan oluyorum canım ☺
Benimde işte 35 hafta aynı 3300 çıkmıştı kesinlikle şekerine baktır bebek yemegi kestigin halde hala kilo alıyorsa şekerin hala yuksekdir insülin gerekebilir ben 10 ölçü ile başladım şimdi 12 vuruyorum hala bile tokluk 140 olması gerekirken hep 170 180 falan çıkıyor meyve de çıkartıyor karpuz kavun sadece bı küçük dilim yiyorum çok canım istiyor malum kiraz mevsimi konya da yım kirazlar oldukça da yedim dün falan 190 a cikmisdi eczane den bı şeker aleti al ya da bı dahiliye ye görün bana suyun fazla dedi direk dahiliye ye gönderdiAminn canım.
Benim de suyum fazla ve bebek 36 hafta bitiminde 3300 kilo çıktı. 34 biterken 2600 demişti. Tatlıyı kestim ama meyve yiyordum. Bebek yinw kilolu oldığu için meyveyi de kestim. Peyniri de yeme diyor doktorum. Ekmeği de asla yeme diyor kahvaltıda bile. Şeker yükleme yaptırmadım, şekerim var mı bilmiyorum ama vardır diyor doktor.
Aaaa sen neden sezeryan oluyorsun canım???
Ters hala dönmediAaa hadi hayirlisi canımkendinmi istedin yoksa bi sıkıntıdan dolayimi olcaksin
Baya değişik olmuş canım bende kendi adıma hani ağrım hep oluyor yakındır diyordum dün hiç bişey yok diyince ebeler daha çok var galiba diye düşündüm demekki birden de olabiliyormuş neyse ki sağ salim almışsın bebeğini kucağına darısı benimle birlikte bekleyenlereHiç belirti yoktu bende . Hatta şöyle oldu ; cumartesi gece 1 de sancı geldi 4 te hastaneye gittim nst de sancı çıkmadı açılmam yokmuş ebe senin hiç bir nettin yok daha doğurmazsın eve git salı günü ki randevuna gel dedi sen yorulmuşsun yorgunluktan ağrın vardır dedi. Ama ben bildiğin sancı çekiyordum ve düzenli aralıklarla en son 7-8 dk ya indiğinde hastaneye gitmiştim. Neyse tekrar eve geldim heralde ben bilmiyorum dedim ki ikinci gebeliğim. Sabah 7 de duramadım sancılar iyice şiddetlendi hastaneye gittik tekrar ebe baktı açılma 6 cm olmuş diğer odaya aldı beni sancı odasından ve 10 dk sonra açılma 8 cm oldu apar topar bi koşuşturma acil Dr u aramalar filan 8.34 de doğum oldu ve başka Dr yetişti doğuma kendi Dr um gelemedi . Gelen Dr önlüğü bile giyinemedi atakkabları filan mahvoldu çıkarmaya fırsatı olmadı bi değişik oldu yani
Göbeği düştüğü gün böyleydi. Kuruyana kadar damla damla zıbına kan bulaştı hep. Sonra o kabuk kuruyunca baticonlu çubukla aldı doktor onu . Kanama damla damlada olsa ben bildirmiştim doktora bazen k vitamini yetersiz geliyo devam ederse tekrar yaparız demişti. Neyse ki devam etmedi.Kızlar Bebeklerinizin göbeği düştüğü gün herhangi bişey yaptınızmı hafif kan var normal değil mi ? Bugun düştü yarın ilk banyosu yapılacak.
Hadi ya neyse böyle hayirliymis sen ve bebek saglikli olunda nasil dogdugunun önemi yokTers hala dönmedi
Eşime kaç oldu teklif ettim ama yanaşmıyor valla bişey falan olur sebebi ben ölürüm diyor
Çıktı cok sukur,evimizde mis kokulum
Gözün aydınnÇıktı cok sukur,evimizde mis kokulumhasret giderıyoruz
Sagol canımmmGözün aydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?