Kizlar dogum yaklastikca cok korkmaya basladim cuma spinal epidural sezeryanim olucak ama , yalniz olmak vs bir kisiyle doguma gitmek hic yasamadigim bir seyi yasayacak olmak
Bende normal akıntı bile olmuyordu çoktandır ondan nisan diye düşündüm hiç akıntım olmadı benim hamile değilken çok olur normalde. Ama bugünkü çok ve degisikdi arasında beyaz parçalar var gibiydi
Üst üste sürekli sağınca hassasiyet oluşuyor malesef ya ama aventin kalkanı çok işe yarıyor kıyafetlere değmediği için. Kullanmıyorsan tavsiye ederim canım
Göbeği düştüğü gün böyleydi. Kuruyana kadar damla damla zıbına kan bulaştı hep. Sonra o kabuk kuruyunca baticonlu çubukla aldı doktor onu . Kanama damla damlada olsa ben bildirmiştim doktora bazen k vitamini yetersiz geliyo devam ederse tekrar yaparız demişti. Neyse ki devam etmedi.
Sabah 11 gibi falan degisik jöle gibi bı akıntı geldi ama jel gibi sümüksü kan falan yok tu ama avcumun yarısı kadar vardı umursamadım . Şimdi de sanki biraz adet ağrısı gibi ağrım var kasıklarım da acaba gelen nisan mıdır . Pembe ya da kahverengi leke olmayınca kararsız kaldım . İnşallah nisan dir ve doğum başlar . Çoluk çocuk her gün hergun bugün doğur diyip duruyorlar maskara oldum iyice benim sipalara
Kizlar dogum yaklastikca cok korkmaya basladim cuma spinal epidural sezeryanim olucak ama , yalniz olmak vs bir kisiyle doguma gitmek hic yasamadigim bir seyi yasayacak olmak
Üst üste sürekli sağınca hassasiyet oluşuyor malesef ya ama aventin kalkanı çok işe yarıyor kıyafetlere değmediği için. Kullanmıyorsan tavsiye ederim canım
kullanıyorum canım. O olmasa naparmışkm bilmem. Ya bildiğin ilk alırken gözümden yaş geliyor sonra normale dönüyoruz ama çok can yakıyor.ne zaman gecer acaba
kullanıyorum canım. O olmasa naparmışkm bilmem. Ya bildiğin ilk alırken gözümden yaş geliyor sonra normale dönüyoruz ama çok can yakıyor.ne zaman gecer acaba
Günaydın kızlar 2 3 saatir adet sancısı çekiyorum ara ara belime vuruyor bebekte toplanıyor uyumaya calisyorum agriyla uyaniyorum muhtemelen yalanci kasilmalar ben bu gidişle dogursam da yok yok dogum değildir bu dicem
Bende streslere giriyorum ama sonra topluyorum kendimi amaaan bir şekilde doğacak işte deyip doğumDan hemen sonraki anları hayal etmeye çalış ilk kez tanışacaksın aylardır merak edilen minik yüzü göreceğiz koklayacağız ohhh ondan sonrası bir şekilde geçiyor
Günaydın kızlar 2 3 saatir adet sancısı çekiyorum ara ara belime vuruyor bebekte toplanıyor uyumaya calisyorum agriyla uyaniyorum muhtemelen yalanci kasilmalar ben bu gidişle dogursam da yok yok dogum değildir bu dicem
Kızlar sezeryan sonrası korse kullancak mısınız, benım dr dogumdan bir hafta sonrakı kontrolde karnına bastırarak masaj yap dedi ve korse takmamı önerdi, sizler basladınız mı takmaya yada karnın inmesi için onerılerınız neler tecrubelı anneler ,hala 5 aylık gibiyim..
Kızlar sağlık ocagindaki ebe doğumun yakın 3 günde bir nst ye baglan dedi ben devlet hastanesinde kontrole gidiyorum sen gitmedgin sürece onlar çağırmıyor sancı mi bekleyip gitmek daha mantıklı değil mi