2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben yarın yatış yapıyorum kızlar 40+4 deyim bugün. doktor sunni sancı verecek bakalım ne olacak hiçbir belirti ağrı sancı vs yok. Çok korkuyorum
Allah yardımcınız olsun su gibi geçsin inşallah.. bunu yaşayan başaran çok insan var sizde yapabilirsiniz belki bu telkin bi nebze işe yarar

Aynen bizimde öyleydi kurudu , banyo yaptırınca o da düştü.

Benimde öyle oldu 4 gün sonra suyum geldi

Kizlar dogum yaklastikca cok korkmaya basladim cuma spinal epidural sezeryanim olucak ama , yalniz olmak vs bir kisiyle doguma gitmek hic yasamadigim bir seyi yasayacak olmak
Canım dün sabah spinal sezeryan oldum. Şuanda da hastane kantininde çay içiyorum bende gereksiz korku yaşamışım pişman oldum okadar stres yaptığım için:) senden de güzel haberler alırız insAllah☺

Üst üste sürekli sağınca hassasiyet oluşuyor malesef ya ama aventin kalkanı çok işe yarıyor kıyafetlere değmediği için. Kullanmıyorsan tavsiye ederim canım
kullanıyorum canım. O olmasa naparmışkm bilmem. Ya bildiğin ilk alırken gözümden yaş geliyor sonra normale dönüyoruz ama çok can yakıyor.ne zaman gecer acaba

Kizlar dogum yaklastikca cok korkmaya basladim cuma spinal epidural sezeryanim olucak ama , yalniz olmak vs bir kisiyle doguma gitmek hic yasamadigim bir seyi yasayacak olmak
Bende streslere giriyorum ama sonra topluyorum kendimi amaaan bir şekilde doğacak işte deyip doğumDan hemen sonraki anları hayal etmeye çalış ilk kez tanışacaksın aylardır merak edilen minik yüzü göreceğiz koklayacağız ohhh ondan sonrası bir şekilde geçiyor

Günaydın kızlar 2 3 saatir adet sancısı çekiyorum ara ara belime vuruyor bebekte toplanıyor uyumaya calisyorum agriyla uyaniyorum muhtemelen yalanci kasilmalar ben bu gidişle dogursam da yok yok dogum değildir bu dicem
Hayırlısı hadi bakalım vaktiyse kolayca gelsin miniğin .bende kasık ağrısı bile yok

Kızlar sezeryan sonrası korse kullancak mısınız, benım dr dogumdan bir hafta sonrakı kontrolde karnına bastırarak masaj yap dedi ve korse takmamı önerdi, sizler basladınız mı takmaya yada karnın inmesi için onerılerınız neler tecrubelı anneler ,hala 5 aylık gibiyim..

Kızlar sağlık ocagindaki ebe doğumun yakın 3 günde bir nst ye baglan dedi ben devlet hastanesinde kontrole gidiyorum sen gitmedgin sürece onlar çağırmıyor sancı mi bekleyip gitmek daha mantıklı değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…