Allah yardımcınız olsun su gibi geçsin inşallah.. bunu yaşayan başaran çok insan var sizde yapabilirsiniz belki bu telkin bi nebze işe yararBen yarın yatış yapıyorum kızlar 40+4 deyim bugün. doktor sunni sancı verecek bakalım ne olacak hiçbir belirti ağrı sancı vs yok. Çok korkuyorum
Benim full oyleBende normal akıntı bile olmuyordu çoktandır ondan nisan diye düşündüm hiç akıntım olmadı benim hamile değilken çok olur normalde. Ama bugünkü çok ve degisikdi arasında beyaz parçalar var gibiydi
Oh be canım çok şükürÇıktı cok sukur,evimizde mis kokulumhasret giderıyoruz
göğüs uçlarım yara gibi oldu aslında tam değil ama uçlrı çekerken çok acıyor yaNeden canım?
Oh be canım çok şükür ☺
göğüs uçlarım yara gibi oldu aslında tam değil ama uçlrı çekerken çok acıyor ya
Aynen bizimde öyleydi kurudu , banyo yaptırınca o da düştü.Göbeği düştüğü gün böyleydi. Kuruyana kadar damla damla zıbına kan bulaştı hep. Sonra o kabuk kuruyunca baticonlu çubukla aldı doktor onu . Kanama damla damlada olsa ben bildirmiştim doktora bazen k vitamini yetersiz geliyo devam ederse tekrar yaparız demişti. Neyse ki devam etmedi.
Benimde öyle oldu 4 gün sonra suyum geldiSabah 11 gibi falan degisik jöle gibi bı akıntı geldi ama jel gibi sümüksü kan falan yok tu ama avcumun yarısı kadar vardı umursamadım . Şimdi de sanki biraz adet ağrısı gibi ağrım var kasıklarım da acaba gelen nisan mıdır . Pembe ya da kahverengi leke olmayınca kararsız kaldım . İnşallah nisan dir ve doğum başlar . Çoluk çocuk her gün hergun bugün doğur diyip duruyorlar maskara oldum iyice benim sipalara
Canım dün sabah spinal sezeryan oldum. Şuanda da hastane kantininde çay içiyorumKizlar dogum yaklastikca cok korkmaya basladim cuma spinal epidural sezeryanim olucak ama , yalniz olmak vs bir kisiyle doguma gitmek hic yasamadigim bir seyi yasayacak olmak
kullanıyorum canım. O olmasa naparmışkm bilmem. Ya bildiğin ilk alırken gözümden yaş geliyor sonra normale dönüyoruz ama çok can yakıyor.ne zaman gecer acabaÜst üste sürekli sağınca hassasiyet oluşuyor malesef ya ama aventin kalkanı çok işe yarıyor kıyafetlere değmediği için. Kullanmıyorsan tavsiye ederim canım
kullanıyorum canım. O olmasa naparmışkm bilmem. Ya bildiğin ilk alırken gözümden yaş geliyor sonra normale dönüyoruz ama çok can yakıyor.ne zaman gecer acaba
Bende streslere giriyorum ama sonra topluyorum kendimi amaaan bir şekilde doğacak işte deyipKizlar dogum yaklastikca cok korkmaya basladim cuma spinal epidural sezeryanim olucak ama , yalniz olmak vs bir kisiyle doguma gitmek hic yasamadigim bir seyi yasayacak olmak
Hayırlısı hadi bakalım vaktiyse kolayca gelsin miniğin .bende kasık ağrısı bile yokGünaydın kızlar 2 3 saatir adet sancısı çekiyorum ara ara belime vuruyor bebekte toplanıyor uyumaya calisyorum agriyla uyaniyorum muhtemelen yalanci kasilmalar ben bu gidişle dogursam da yok yok dogum değildir bu dicem
Valla 38+3 teyim ama hiç inanmıyorum aralıklarla geliyor belime vuruyor ayakta iken geçiyor o yüzden sanmıyorum cnmHayırlısı hadi bakalım vaktiyse kolayca gelsin miniğin .bende kasık ağrısı bile yok
Canim nasılsın dogum yaotinmi iyi haberlerini bekliyoruzBen yarın yatış yapıyorum kızlar 40+4 deyim bugün. doktor sunni sancı verecek bakalım ne olacak hiçbir belirti ağrı sancı vs yok. Çok korkuyorum
1 gün geçti kaldı 3 gün o zamanBenimde öyle oldu 4 gün sonra suyum geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?