Günümüz aynı özele gidiyorum beni hafta da 1 çağırdı nst icinKızlar sağlık ocagindaki ebe doğumun yakın 3 günde bir nst ye baglan dedi ben devlet hastanesinde kontrole gidiyorum sen gitmedgin sürece onlar çağırmıyor sancı mi bekleyip gitmek daha mantıklı değil mi
Hayırlı olsunCanım dün sabah spinal sezeryan oldum. Şuanda da hastane kantininde çay içiyorumbende gereksiz korku yaşamışım pişman oldum okadar stres yaptığım için:) senden de güzel haberler alırız insAllah☺
Nasıl oldu agrilarin var mı hala canim gözümüz agrida kaldı vallaGünaydın kızlar 2 3 saatir adet sancısı çekiyorum ara ara belime vuruyor bebekte toplanıyor uyumaya calisyorum agriyla uyaniyorum muhtemelen yalanci kasilmalar ben bu gidişle dogursam da yok yok dogum değildir bu dicem
Ölçtüm canım sorma. Açlık 200 çıktı. Tokluğa bakıcam şimdibusra1tan ölçtün mu şekerini canım kaç çıktı ?
Amin çok saol, 35+1 de doğan kızım 2410 gr doğdu, sarılık olmadi çok şükür.Kaç kilo doğdu Allah bağışlasın , sarılık vs oldu mu
Zaten topu topu 2 haftamiz kaldı 40 olduğunda hala gelmezse mecbur giderimGünümüz aynı özele gidiyorum beni hafta da 1 çağırdı nst icin
Valla gwcti ama bence bu ağrılar sanki bana dogum hazırlığı gibi geliyor çünkü uykudan uyandırıyor akintim da geliyor bayadirNasıl oldu agrilarin var mı hala canim gözümüz agrida kaldı valla
Çok çok fazla canım Dr şöyle hemen kesin actin demi bişey yemeden o kadar yüksek ciktiÖlçtüm canım sorma. Açlık 200 çıktı. Tokluğa bakıcam şimdi
Canım ben açtım ama çubukların son kullanma tarihi geçmiş meğer. Şimdi tokken ölçtüm yeni çubukla 122 çıktı tokluk. Yarın sabah da ölçücem. Ona göre doktora gidicem yada gitmicem.Çok çok fazla canım Dr şöyle hemen kesin actin demi bişey yemeden o kadar yüksek cikti
Benim dikislere bakti canim, 40 in ciktiginda alttan kontrol edecegim dediSezeryan sonrası kadın dogum dr u tarafından yapılan kontrolde neye bakıyo kızlar, sadece dikişlere mi,alt tarafa bakıyomu, hiç temızlık yapabılcrk gıbı degılım cunku ,mikrop kapmaktan da korkuyorum tabi
Kac gunluk canim senin ki. Bejimkide 2 gundur oyleArkadaşlar selam. Sabah 5 buçukta bir uyandık uyanış o uyanış. Mıkır mıkır sürekli güzel bir uykusu yok. Çok dertli. Şimdi daldı uykuya umarım güzelce dinlenebilir. Bende perişan oldum. Aç kaldım resmen kurudu göğsüm. Şimdi bişeyler yiyebildimz .Sizin bebekleriniz nasıl?
Belli olmaz belki bugun gelir senin1 gün geçti kaldı 3 gün o zaman
Kızlar ya havalar çok sıcak, akşamüstü hafif serinliyor filan ben hala tam karar veremedim bebeği nasıl giydirmem gerektiğinegenel olarak üstünde tek kat uzun kollu zibin takımı var, sıcaklığa göre battaniyesinin kalınlığıni değiştiriyorum. Siz nasıl giydiriyorsunuz
Kızlar bırsey soracagım bılgısı olan yardımcı olursa sevınırim.
Benım oglum dogdu hersey şükür iyi evet süt sıkıntısı cektık derken düzeldi. Ve mama verıyorduk 2 saate 1 saate kadar. Derken emmesi güzelleşti ıkıgundur bugunde topuk tan kan aldırdık kıyamadım da kuzuma.
Şimdi sorum şu sarılık olup olmadıgını nasıl anlarım. Cunku benım bebegım uyuyor acıkınca uyanır aglar sızlar doyar yıne uyur. Sütümü emziririm gerekırse sagar öyle içiririm bıde mama verırım 30cc fılan yıne uyur.
Bugun aıle hekımımde gordu baktı yenıdogan sarılıgı muhtemelen dıger sarılık varmı yokmu 7.gün muayeneye gotur dedı. Cok uyuyormu dedı yanı dedım.
Nasıl bısey bu aklıma takıldı. Yanı öylee cok huysuz bır oglan degıl ama bılemedım.
Bu konu hakkında bıldıklerınızı yazar soylersenız ıyı olur.
Gozunaydin canim, çok mutlu oldumÇıktı cok sukur,evimizde mis kokulumhasret giderıyoruz
Korku emin ol oluyor bende daha önce 2 doğum yaşadığım halde oldu, benimkide bu sefer spinal sezaryendi, ilk basta yapamicak galiba diye doğuma girdim hatta daha önceki normal dogumumda epidural tutmamıştı, bunda da doktor igneyi 4-5 defa soktu artık bu son dedi yoksa genel yapacaktı herhalde ama çok şükür oldu, komiklerim derindeymiş biraz. Sonra zaten hemen uyuşmaya başlıyor. Kestiklerini filan anlamadim sadece karniminda orda biseyler oluyor onun farkındaydım. Bi kaç harekette bebek cıktı, oh dedim yaa, normal doğumdan ne kadar rahatmış :) sonra dikim işlemleri başladı, benim biraz uzun sürdü kordon kanı, kordon dokusu vs de alındı. Sonrada odaya çıktık. Evet bundan sonrası biraz zordu, sonuçta ameliyat olduğu için ağrı sızısı elbet var ama bazıları bu dönemi daha kolay atlatıyor, inşallah seninkide öyle olur. Yanında 1 kişi olması yetiyor zaten herşey için hemşireler var her zaman yardımcı oluyorlar, o yüzden için ferah olsunKizlar dogum yaklastikca cok korkmaya basladim cuma spinal epidural sezeryanim olucak ama , yalniz olmak vs bir kisiyle doguma gitmek hic yasamadigim bir seyi yasayacak olmak
Bende doktora sordum kullanabilirmiyim diye, o da çok sıkmayacak şekilde olur, kemer gibi olanlardan, ben denedim ama agrım oldu biraz çıkardım. Biraz daha iyileşince yeniden denicem. Kızımda da hemen kullanmamıştım, yavaş yavaş iniyorKızlar sezeryan sonrası korse kullancak mısınız, benım dr dogumdan bir hafta sonrakı kontrolde karnına bastırarak masaj yap dedi ve korse takmamı önerdi, sizler basladınız mı takmaya yada karnın inmesi için onerılerınız neler tecrubelı anneler ,hala 5 aylık gibiyim..
Göbeği düştüğünden beri iki kere yıkadık iki günde bir olacak şekilde olabilir ben öyle yapmayı düşünüyorum.Kızlar bebeklerinizi hergünmü yıkıyorsunuz ? Birisinden duydum hergün yıkıyomuş fakat haftada 2 kez şampuanlıyormuş , yani her zaman şampuanlanmazmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?