2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Günaydın kızlar 2 3 saatir adet sancısı çekiyorum ara ara belime vuruyor bebekte toplanıyor uyumaya calisyorum agriyla uyaniyorum muhtemelen yalanci kasilmalar ben bu gidişle dogursam da yok yok dogum değildir bu dicem
Nasıl oldu agrilarin var mı hala canim gözümüz agrida kaldı valla

Çok çok fazla canım Dr şöyle hemen kesin actin demi bişey yemeden o kadar yüksek cikti
Canım ben açtım ama çubukların son kullanma tarihi geçmiş meğer. Şimdi tokken ölçtüm yeni çubukla 122 çıktı tokluk. Yarın sabah da ölçücem. Ona göre doktora gidicem yada gitmicem.

Benim dikislere bakti canim, 40 in ciktiginda alttan kontrol edecegim dedi

Kac gunluk canim senin ki. Bejimkide 2 gundur oyle

Bende aynı şekilde yapıyorum. Terliyormu yada usuyormu diye kontrol ediyorum arada

Bende daha dün getirdim doktora. Ilk önce kendisi acıkınca uyanabiliyor mu yoksa siz mi uyandiriyorsunuz dedi. Uyuması 3 saatten fazla olmamalı dedi. Sarılık önce gözlerden başlar, sonra yüz de belli olur daha sonrada vücutta dedi. Benim bebiste orta derece sarılık cıktı, 8.8 'di değeri. Her bebekte biraz olması zaten normalmiş. Iyi besleyin, anne sütü yetmiyorsa mamada verin dedi. Bi daha 1 ay sonra çağırdı. Gözlerinden başlayarak hergün takıp edebilirsin. Artıyor mu azalıyor mu diye. Sarılık arttıkça bebekler uyumaya meyilli oluyor

Kizlar dogum yaklastikca cok korkmaya basladim cuma spinal epidural sezeryanim olucak ama , yalniz olmak vs bir kisiyle doguma gitmek hic yasamadigim bir seyi yasayacak olmak
Korku emin ol oluyor bende daha önce 2 doğum yaşadığım halde oldu, benimkide bu sefer spinal sezaryendi, ilk basta yapamicak galiba diye doğuma girdim hatta daha önceki normal dogumumda epidural tutmamıştı, bunda da doktor igneyi 4-5 defa soktu artık bu son dedi yoksa genel yapacaktı herhalde ama çok şükür oldu, komiklerim derindeymiş biraz. Sonra zaten hemen uyuşmaya başlıyor. Kestiklerini filan anlamadim sadece karniminda orda biseyler oluyor onun farkındaydım. Bi kaç harekette bebek cıktı, oh dedim yaa, normal doğumdan ne kadar rahatmış :) sonra dikim işlemleri başladı, benim biraz uzun sürdü kordon kanı, kordon dokusu vs de alındı. Sonrada odaya çıktık. Evet bundan sonrası biraz zordu, sonuçta ameliyat olduğu için ağrı sızısı elbet var ama bazıları bu dönemi daha kolay atlatıyor, inşallah seninkide öyle olur. Yanında 1 kişi olması yetiyor zaten herşey için hemşireler var her zaman yardımcı oluyorlar, o yüzden için ferah olsun

Bende doktora sordum kullanabilirmiyim diye, o da çok sıkmayacak şekilde olur, kemer gibi olanlardan, ben denedim ama agrım oldu biraz çıkardım. Biraz daha iyileşince yeniden denicem. Kızımda da hemen kullanmamıştım, yavaş yavaş iniyor

Kızlar bebeklerinizi hergünmü yıkıyorsunuz ? Birisinden duydum hergün yıkıyomuş fakat haftada 2 kez şampuanlıyormuş , yani her zaman şampuanlanmazmı ?

Kızlar bebeklerinizi hergünmü yıkıyorsunuz ? Birisinden duydum hergün yıkıyomuş fakat haftada 2 kez şampuanlıyormuş , yani her zaman şampuanlanmazmı ?
Göbeği düştüğünden beri iki kere yıkadık iki günde bir olacak şekilde olabilir ben öyle yapmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…