- 8 Kasım 2019
- 1.577
- 1.737
- 133
Ayniyiz geceleri uyuyamıyorum sancidan gebelikte adet olunmuyo diye seviniyordum bu sancılar daha betwrmis benim regl dönemi çok sancılı geçerdiGünaydın kızlar 2 3 saatir adet sancısı çekiyorum ara ara belime vuruyor bebekte toplanıyor uyumaya calisyorum agriyla uyaniyorum muhtemelen yalanci kasilmalar ben bu gidişle dogursam da yok yok dogum değildir bu dicem
Ölçtüm canım sorma.
Benimde sanciliydi dogum kontrol hapiyla bitmsti sancilarimAyniyiz geceleri uyuyamıyorum sancidan gebelikte adet olunmuyo diye seviniyordum bu sancılar daha betwrmis benim regl dönemi çok sancılı geçerdi
Baby plus canım senin hangisBenim o kadar acımıyor canım blr an önce geçer inşallah. Hangi marka kullandığın makina
Ben oğlumu Ekşm sonu doğurmuştum biz her gün yıkarız ve her günde şampuanladım. Göbeğinin düşmesini bile beklemiyoruzKızlar bebeklerinizi hergünmü yıkıyorsunuz ? Birisinden duydum hergün yıkıyomuş fakat haftada 2 kez şampuanlıyormuş , yani her zaman şampuanlanmazmı ?
Tamamj devrediyor canımKızlar meraba, ben calısamaz raporumu 37+0 da almıstım,dogumum da 37+2 de oldu, bu durumda benım 16 haftalık raporum dogum sonrasınamı kaldı ,yoksa37_40 arası 3 hafta yanıp,13 haftamı fogum sonrasına kaldı ki ,bılgınız varmı
Şimdi iyi işteCanım ben açtım ama çubukların son kullanma tarihi geçmiş meğer. Şimdi tokken ölçtüm yeni çubukla 122 çıktı tokluk. Yarın sabah da ölçücem. Ona göre doktora gidicem yada gitmicem.
Görümcem doğuruyor bugün sezeryanla benimki bı gün daha dursun artık aynı gün doğum günü nasıl kutlarızBelli olmaz belki bugun gelir senin
Ben kullanıyorum ama böyle bı durumu hiç konusmadik drmla normal doğum şimdilik ama epidural faln istemedimMerhaba arkadaşlar doğum yapanlara hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah
Bugün çok moralim bozuldu.Normal doğum veya sezaryen da epidural istediğim için anestezi doktoruyla görüşmeye gittik.Anestezi doktoru kan sulandırıcı kullandığım için epidural veya spinal kullanamayız.Genel anestezi olursun sadece dedi.Önemli olan tabi ki sağlıkla bebeğimi kucağıma almam ama çok moralim bozuldu Ağlamaktan canım çıktı sabahtan beri.Kan sulandırıcı kullanıp epidural veya spinal anestezi olan var mı ?
Ben olacağım canım. 23 Haziran da olacağım. 20 Haziran da vurulmayı bırak dedi doktorum. Bende iğnenin prospektüs ünü okudum. Spinal veya epidural anestezi olmadan 24 saat önce ilacı kesiniz yazıyordu.Merhaba arkadaşlar doğum yapanlara hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah
Bugün çok moralim bozuldu.Normal doğum veya sezaryen da epidural istediğim için anestezi doktoruyla görüşmeye gittik.Anestezi doktoru kan sulandırıcı kullandığım için epidural veya spinal kullanamayız.Genel anestezi olursun sadece dedi.Önemli olan tabi ki sağlıkla bebeğimi kucağıma almam ama çok moralim bozuldu Ağlamaktan canım çıktı sabahtan beri.Kan sulandırıcı kullanıp epidural veya spinal anestezi olan var mı ?
Bana gelme dedi bisey olmadığı süreceGünümüz aynı özele gidiyorum beni hafta da 1 çağırdı nst icin
Doktorum da şok oldu. Alet yanlış ölçmüştür, hastanede baktır dedi. Bide baktım ki çubukların son kullanması 6 ayı geçmişŞimdi iyi işteaçlık 200 şok oldum duyunca
Tokluk bile 200 çok yüksekken açlık 200 inanılmaz allahdan anlamışsın sonradan tarihinin geçtiğini .aman dikkat et sen yine de yediklerineDoktorum da şok oldu. Alet yanlış ölçmüştür, hastanede baktır dedi. Bide baktım ki çubukların son kullanması 6 ayı geçmiş
Bana da doğur artık dediBana gelme dedi bisey olmadığı sürece
16 hafta sonraya aktarılır erken doğumda da kullanmadığıniz süre sonraya aktarilieKızlar meraba, ben calısamaz raporumu 37+0 da almıstım,dogumum da 37+2 de oldu, bu durumda benım 16 haftalık raporum dogum sonrasınamı kaldı ,yoksa37_40 arası 3 hafta yanıp,13 haftamı fogum sonrasına kaldı ki ,bılgınız varmı
Yemek yedim bi saat önce. 6da tekrar bi ölçücem bakıyım ne çıkacak.Tokluk bile 200 çok yüksekken açlık 200 inanılmaz allahdan anlamışsın sonradan tarihinin geçtiğini .aman dikkat et sen yine de yediklerine
Gecmis olsun canım internete bakmasaydin keşke orda herşey kötü olarak yazar sen sonuca gore akli basinda bi dahiliye cocuk doktoruna götürürsün orda detayli bakilir insallah kötü bisey degildir sen iyi düşün iyi olsun sütün etkilenmesin bu durumdanKızlar sağlık ocağından aradılar oğlumun tiroid hormonu yüksek çıkmış tekrar topuk kanı verdik duruma göre ilaç kullanacakmışızinternetten baktığımda önemli bir durum olduğunu erken tedaviye başlanmazsa ileride zeka geriliğine neden olabileceği yazıyor çok üzüldüm kendimi teselli etmeye çalışıyorum Rabbim dermansız dert vermesin diye ama yine de üzülüyorum. İnşallah ikinci sonuçlarımız normal gelir dua eder misiniz kuzuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?