2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Günaydın kızlar 2 3 saatir adet sancısı çekiyorum ara ara belime vuruyor bebekte toplanıyor uyumaya calisyorum agriyla uyaniyorum muhtemelen yalanci kasilmalar ben bu gidişle dogursam da yok yok dogum değildir bu dicem
Ayniyiz geceleri uyuyamıyorum sancidan gebelikte adet olunmuyo diye seviniyordum bu sancılar daha betwrmis benim regl dönemi çok sancılı geçerdi

Kızlar meraba, ben calısamaz raporumu 37+0 da almıstım,dogumum da 37+2 de oldu, bu durumda benım 16 haftalık raporum dogum sonrasınamı kaldı ,yoksa37_40 arası 3 hafta yanıp,13 haftamı fogum sonrasına kaldı ki ,bılgınız varmı

Merhaba arkadaşlar doğum yapanlara hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah

Bugün çok moralim bozuldu.Normal doğum veya sezaryen da epidural istediğim için anestezi doktoruyla görüşmeye gittik.Anestezi doktoru kan sulandırıcı kullandığım için epidural veya spinal kullanamayız.Genel anestezi olursun sadece dedi.Önemli olan tabi ki sağlıkla bebeğimi kucağıma almam ama çok moralim bozuldu Ağlamaktan canım çıktı sabahtan beri.Kan sulandırıcı kullanıp epidural veya spinal anestezi olan var mı ?

Tamamj devrediyor canım

Ben kullanıyorum ama böyle bı durumu hiç konusmadik drmla normal doğum şimdilik ama epidural faln istemedim

Ben olacağım canım. 23 Haziran da olacağım. 20 Haziran da vurulmayı bırak dedi doktorum. Bende iğnenin prospektüs ünü okudum. Spinal veya epidural anestezi olmadan 24 saat önce ilacı kesiniz yazıyordu.

16 hafta sonraya aktarılır erken doğumda da kullanmadığıniz süre sonraya aktarilie

Kızlar sağlık ocağından aradılar oğlumun tiroid hormonu yüksek çıkmış tekrar topuk kanı verdik duruma göre ilaç kullanacakmışız internetten baktığımda önemli bir durum olduğunu erken tedaviye başlanmazsa ileride zeka geriliğine neden olabileceği yazıyor çok üzüldüm kendimi teselli etmeye çalışıyorum Rabbim dermansız dert vermesin diye ama yine de üzülüyorum. İnşallah ikinci sonuçlarımız normal gelir dua eder misiniz kuzuma

Gecmis olsun canım internete bakmasaydin keşke orda herşey kötü olarak yazar sen sonuca gore akli basinda bi dahiliye cocuk doktoruna götürürsün orda detayli bakilir insallah kötü bisey degildir sen iyi düşün iyi olsun sütün etkilenmesin bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…