- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
Gece dogurabilrisinBugün bütün gün adet olacak gibi dolgunluk var bende ayaklarimda.da öyle adet öncesi sendromu yaşıyorum resmen
Sancim yok amaGece dogurabilrisinbütün gün geçmediyse hayra alamet degil bebek yolda dir inşallah sen duşunu al sicak su tut vucuduna bol bol ,bugunde yarinda gelir bence ☺
Geçmiş olsun canım böyle bı kaç kişiden duyduğum sonradan duzelebiliyor ikinci tahlilde inşallah geçer hemencecikKızlar sağlık ocağından aradılar oğlumun tiroid hormonu yüksek çıkmış tekrar topuk kanı verdik duruma göre ilaç kullanacakmışızinternetten baktığımda önemli bir durum olduğunu erken tedaviye başlanmazsa ileride zeka geriliğine neden olabileceği yazıyor çok üzüldüm kendimi teselli etmeye çalışıyorum Rabbim dermansız dert vermesin diye ama yine de üzülüyorum. İnşallah ikinci sonuçlarımız normal gelir dua eder misiniz kuzuma
Valla hic belli olmaz sanci bu habersiz gelir.girerSancim yok amabu beni biraz daha idare eder hafif kasilmalarim var muhtemelen nst ye girsem sancim çıkardı hamilrlik agrisini böyle çok yüksek beklediğim için bana bu ağrılar basit geliyor
Valla kimse kalmadı burada dogum yapmayan nerdeyseValla hic belli olmaz sanci bu habersiz gelir.girerbende o siddetli sancilari.bekliyorum ama hic bir belirti yok agri sizi kasilma vs yok
Haziran bebeleri çok hızlı cıktıValla kimse kalmadı burada dogum yapmayan nerdeyse
Öyle valla 3 kişi filaniz haziranda olan diğerleri temmuzda olup haziranda sezeryan olacaklarHaziran bebeleri çok hızlı cıktı
Gece 3.5 ta suyum geldi sabah 6 da epidurl oldum.olabilirsin yaniMerhaba arkadaşlar doğum yapanlara hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah
Bugün çok moralim bozuldu.Normal doğum veya sezaryen da epidural istediğim için anestezi doktoruyla görüşmeye gittik.Anestezi doktoru kan sulandırıcı kullandığım için epidural veya spinal kullanamayız.Genel anestezi olursun sadece dedi.Önemli olan tabi ki sağlıkla bebeğimi kucağıma almam ama çok moralim bozuldu Ağlamaktan canım çıktı sabahtan beri.Kan sulandırıcı kullanıp epidural veya spinal anestezi olan var mı ?
Ay bencede yarın olsun o zamanGörümcem doğuruyor bugün sezeryanla benimki bı gün daha dursun artık aynı gün doğum günü nasıl kutlarızyarın da benim dog m günüm ah doğsa ne güzel hediye olur bana.
Bugün 15 günlük olduk. Ve hala aynı.Kac gunluk canim senin ki. Bejimkide 2 gundur oyle
Burdayım canım beklemeye devam belirtisiz bı şekilde
Benimde evlilik yildonumumdu ama gelmedi minnosumGörümcem doğuruyor bugün sezeryanla benimki bı gün daha dursun artık aynı gün doğum günü nasıl kutlarızyarın da benim dog m günüm ah doğsa ne güzel hediye olur bana.
Doktor tavsiyesiyle her gün yıkıyorum ben. Hem rahat uyuyor çocuk hem de günde 6-7 kere kaka yaptıklarından bence banyo iyi geliyor pişik vs olmaması adına. Malum bir de yaz aylarındayız. Vücudunu hergün sabunluyorum, saçını gün aşırı şampuanlıyorum.Kızlar bebeklerinizi hergünmü yıkıyorsunuz ? Birisinden duydum hergün yıkıyomuş fakat haftada 2 kez şampuanlıyormuş , yani her zaman şampuanlanmazmı ?
Oy oy bir yandan nasıl korkuyorumBana da doğur artık dedihaftaya pazartesi nst eğer sonraki pazartesi ye kadar da gelmezse o gün nst ultrason ve suni ile doğumu baslatiriz dedi
Ahahahaha yavrum Bi avazda kurtul inşaallaaahhDuş aldım arkası gelir diye komple kesildi hiç ağrı sızı kalmadı
İyimisin canım. Bebişin nasıl?Haziran bebeleri çok hızlı cıktı
Temmuz dan Haziran a transfer olanlarÖyle valla 3 kişi filaniz haziranda olan diğerleri temmuzda olup haziranda sezeryan olacaklar
Ne yazık ki sicak yüzünden bebeğim dün çok huzursuzlandi. Bi de üstüne ağladıkça vücut sıcaklığı iyice arttı . O yüzden zibin takımından vazgeçtim ben çıtçıtlı atlet üstüne romper ve ayaklarına da corap giydirmeye başladım ben. Kolları ve bacakları açıkta, gövdesi 2 kat kıyafet korumasında . Daha rahat etti sanki. Kızım sıcağı kesinlikle sevmiyor :)Bende aynı şekilde yapıyorum. Terliyormu yada usuyormu diye kontrol ediyorum arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?