2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bugün bütün gün adet olacak gibi dolgunluk var bende ayaklarimda.da öyle adet öncesi sendromu yaşıyorum resmen
Gece dogurabilrisin bütün gün geçmediyse hayra alamet degil bebek yolda dir inşallah sen duşunu al sicak su tut vucuduna bol bol ,bugunde yarinda gelir bence

Gece dogurabilrisin bütün gün geçmediyse hayra alamet degil bebek yolda dir inşallah sen duşunu al sicak su tut vucuduna bol bol ,bugunde yarinda gelir bence
Sancim yok amabu beni biraz daha idare eder hafif kasilmalarim var muhtemelen nst ye girsem sancim çıkardı hamilrlik agrisini böyle çok yüksek beklediğim için bana bu ağrılar basit geliyor

Geçmiş olsun canım böyle bı kaç kişiden duyduğum sonradan duzelebiliyor ikinci tahlilde inşallah geçer hemencecik

Olabilir mi acaba sabahtandir regl sancısı çekiyorum ama çok ağrılı değil sadece sanki yani adet öncesi dolgunluk var ya sokulecek gibi oyle

Eklentiler

• Capture+_2020-06-17-18-07-51.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 36
  • Capture+_2020-06-17-18-07-08.webp
    84,6 KB · Görüntüleme: 31
Sancim yok amabu beni biraz daha idare eder hafif kasilmalarim var muhtemelen nst ye girsem sancim çıkardı hamilrlik agrisini böyle çok yüksek beklediğim için bana bu ağrılar basit geliyor
Valla hic belli olmaz sanci bu habersiz gelir.girerbende o siddetli sancilari.bekliyorum ama hic bir belirti yok agri sizi kasilma vs yok

Gece 3.5 ta suyum geldi sabah 6 da epidurl oldum.olabilirsin yani

Görümcem doğuruyor bugün sezeryanla benimki bı gün daha dursun artık aynı gün doğum günü nasıl kutlarız yarın da benim dog m günüm ah doğsa ne güzel hediye olur bana.
Benimde evlilik yildonumumdu ama gelmedi minnosum ay vallahi kaç gündür belirlenen bir randevum vardı iki gün önce haber verdiler baya önemliydi inşallah doğmaz diyordum çok şükür gidip halledip geldim kızım akıllı cıktı artık cani ne zaman isterse gelsin

Kızlar bebeklerinizi hergünmü yıkıyorsunuz ? Birisinden duydum hergün yıkıyomuş fakat haftada 2 kez şampuanlıyormuş , yani her zaman şampuanlanmazmı ?
Doktor tavsiyesiyle her gün yıkıyorum ben. Hem rahat uyuyor çocuk hem de günde 6-7 kere kaka yaptıklarından bence banyo iyi geliyor pişik vs olmaması adına. Malum bir de yaz aylarındayız. Vücudunu hergün sabunluyorum, saçını gün aşırı şampuanlıyorum.

Bende aynı şekilde yapıyorum. Terliyormu yada usuyormu diye kontrol ediyorum arada
Ne yazık ki sicak yüzünden bebeğim dün çok huzursuzlandi. Bi de üstüne ağladıkça vücut sıcaklığı iyice arttı . O yüzden zibin takımından vazgeçtim ben çıtçıtlı atlet üstüne romper ve ayaklarına da corap giydirmeye başladım ben. Kolları ve bacakları açıkta, gövdesi 2 kat kıyafet korumasında . Daha rahat etti sanki. Kızım sıcağı kesinlikle sevmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…