- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Kapağı kapalı iken 3 gün buzdolabinda bişey olmaz canımHanımlar anne sütü biberonla buzdolabında olsa sıkıntı olur mu sonra ısıtıp verilse
Sık sık ılık dus aldirarakkızlar bebeğimin boynu sırtı hep isilik olmus nasl geçer sizce
He anladım canım SağolasınYok hayır ciş sık yapıyorsa yeterli sıvı alıyordur. Haliyle yeterli süt iciyordur demek
Ben de bugun silikonsuz emzirmeye calisiyorum. Emerken hizli akiyor diye bogazinda kaliyor oksuruyor. Cok korkotuyor beni boyle. Silikonla icerken daha mutluydu sanki ya memeyi tam tutamiyor gibi. Kahverengi alanin cogu agzina girmeli diyorlar ama bebegim tam da kavrayamiyorKızlar benim bebeğim emerken çok boğuluyor gibi oluyor ama dğn gece her çekiminde boğuluyor gibi oldu burnu tıkalı falanda değil gibi ama bilemiyorum zaten gaz bizi maf etti ya
Aslında silikon uçla alakası yok sanki arada oluyordu ama dün gece sürekli oldu bende çok korktum evet öyle olması gerekiyor zaten bende bazen diyorum acaba bebeği tutuş şeklinden mi oluyor birde benim bebeğim çok sesli gaz çıkarıyor ya büyük insan gibi tuhaf geliyor banaBen de bugun silikonsuz emzirmeye calisiyorum. Emerken hizli akiyor diye bogazinda kaliyor oksuruyor. Cok korkotuyor beni boyle. Silikonla icerken daha mutluydu sanki ya memeyi tam tutamiyor gibi. Kahverengi alanin cogu agzina girmeli diyorlar ama bebegim tam da kavrayamiyor
Komple hava almamalı mı yani delikten bileKap
Kapağı kapalı iken 3 gün buzdolabinda bişey olmaz canım
Sütün çok tazikli geliyordur belki bebeğin ağzına canımKızlar benim bebeğim emerken çok boğuluyor gibi oluyor ama dğn gece her çekiminde boğuluyor gibi oldu burnu tıkalı falanda değil gibi ama bilemiyorum zaten gaz bizi maf etti ya
Çok şükür ilaçlardan sonra biraz daha iyi durumuAyy kiyamam hic duymamistim vallahi ilk defa duydum nasil simdi bebisin durumu
Kusmak ta mı burun tıkanıklıgı belırtısı olabılor?Yani emerken zorlanmiyorsa burnu tıkalı değilse, arada kusmuyorsa vs gerek olmayabilir bence de :) ama temizlemenin de bi zararı yok ..
Hava almasa iyi olur benceKomple hava almamalı mı yani delikten bile
Kusunca genelde genzine de kaçar ya kusmuk. Hatta agzindan burnundan gelir.. Burnu tıkar o diye ..Kusmak ta mı burun tıkanıklıgı belırtısı olabılor?
Canım benim de öyle oluyor. Doktorumuzla konuştuğumda normalde onermiyoruz ama süt hızlı aktığı zamanlarda sen memeni makaslayarak verip akışı yavaslatabilirsin demişti bana. Ben de öyle yapıyorum ilk emzirmeye başladığımda hızlı aktığını düşünüyorsam. Sonra meme yumusadikca gevsetiyorumSütün çok tazikli geliyordur belki bebeğin ağzına canım
Bi de hızlı süt akışı da gaz sebebi. Emerken hava yutuyorlarKızlar benim bebeğim emerken çok boğuluyor gibi oluyor ama dğn gece her çekiminde boğuluyor gibi oldu burnu tıkalı falanda değil gibi ama bilemiyorum zaten gaz bizi maf etti ya
Ilık duş . Dün bizimde boynunda vardı dusdan sonra geçti . Ama şimdi yine var gibi her gün banyo yapsa iyi olacak galibakızlar bebeğimin boynu sırtı hep isilik olmus nasl geçer sizce
Bende biraz sıkıyorum ilk emzirirken annem demişti bana da sık çok gitmesin diye ama yinede çocuk baş edemiyor çok geliyor herşey gaz sebebi ya napıcaz yavrum nasıl sıkıyor kendini kızarıyor güzel çıkarıyor gazını ama neden bu kadar sancı yapıyor anlamadımCanım benim de öyle oluyor. Doktorumuzla konuştuğumda normalde onermiyoruz ama süt hızlı aktığı zamanlarda sen memeni makaslayarak verip akışı yavaslatabilirsin demişti bana. Ben de öyle yapıyorum ilk emzirmeye başladığımda hızlı aktığını düşünüyorsam. Sonra meme yumusadikca gevsetiyorumFloraa12
Normalde c seklınde tutuyırsunuz demi elde memeyiCanım benim de öyle oluyor. Doktorumuzla konuştuğumda normalde onermiyoruz ama süt hızlı aktığı zamanlarda sen memeni makaslayarak verip akışı yavaslatabilirsin demişti bana. Ben de öyle yapıyorum ilk emzirmeye başladığımda hızlı aktığını düşünüyorsam. Sonra meme yumusadikca gevsetiyorumFloraa12
Aldirdim sudo krem sürdüm her uyandığında agliyor hic sakin durmuyor emmek istiyor sizinkifr oylemiSık sık ılık dus aldirarak
Bizimki de bu aksam emerken bozaginda kaldi cok korktum boğulcak zannettim sütun akisindan dolayı demekki makaslamak mi lazimCanım benim de öyle oluyor. Doktorumuzla konuştuğumda normalde onermiyoruz ama süt hızlı aktığı zamanlarda sen memeni makaslayarak verip akışı yavaslatabilirsin demişti bana. Ben de öyle yapıyorum ilk emzirmeye başladığımda hızlı aktığını düşünüyorsam. Sonra meme yumusadikca gevsetiyorumFloraa12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?