2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlar benim bebeğim emerken çok boğuluyor gibi oluyor ama dğn gece her çekiminde boğuluyor gibi oldu burnu tıkalı falanda değil gibi ama bilemiyorum zaten gaz bizi maf etti ya

Kızlar benim bebeğim emerken çok boğuluyor gibi oluyor ama dğn gece her çekiminde boğuluyor gibi oldu burnu tıkalı falanda değil gibi ama bilemiyorum zaten gaz bizi maf etti ya
Ben de bugun silikonsuz emzirmeye calisiyorum. Emerken hizli akiyor diye bogazinda kaliyor oksuruyor. Cok korkotuyor beni boyle. Silikonla icerken daha mutluydu sanki ya memeyi tam tutamiyor gibi. Kahverengi alanin cogu agzina girmeli diyorlar ama bebegim tam da kavrayamiyor

Aslında silikon uçla alakası yok sanki arada oluyordu ama dün gece sürekli oldu bende çok korktum evet öyle olması gerekiyor zaten bende bazen diyorum acaba bebeği tutuş şeklinden mi oluyor birde benim bebeğim çok sesli gaz çıkarıyor ya büyük insan gibi tuhaf geliyor bana

Sütün çok tazikli geliyordur belki bebeğin ağzına canım
Canım benim de öyle oluyor. Doktorumuzla konuştuğumda normalde onermiyoruz ama süt hızlı aktığı zamanlarda sen memeni makaslayarak verip akışı yavaslatabilirsin demişti bana. Ben de öyle yapıyorum ilk emzirmeye başladığımda hızlı aktığını düşünüyorsam. Sonra meme yumusadikca gevsetiyorum Floraa12

Bende biraz sıkıyorum ilk emzirirken annem demişti bana da sık çok gitmesin diye ama yinede çocuk baş edemiyor çok geliyor herşey gaz sebebi ya napıcaz yavrum nasıl sıkıyor kendini kızarıyor güzel çıkarıyor gazını ama neden bu kadar sancı yapıyor anlamadım

Normalde c seklınde tutuyırsunuz demi elde memeyi

Bizimki de bu aksam emerken bozaginda kaldi cok korktum boğulcak zannettim sütun akisindan dolayı demekki makaslamak mi lazim

Son düzenleme:
Kızlar bebeginiz emerken çok hırslı emip.nefes nefese kalıyor mu kayinvalidem ile tartsyoruz çocuk uyudu mu kaldırmak istemiyor bende 2 saatte bir emzirme lazım diyorum yoksa böyle hırslı nefes nefese kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…