- 30 Nisan 2018
- 2.160
- 3.043
- 133
Aradığım şey bu kızlar benimde bebegim çok hırslı emiyor ve korkuyorum nefes nefese kalıyor acaba dedim kalbinde problem mi var diyeCanım benim de öyle oluyor. Doktorumuzla konuştuğumda normalde onermiyoruz ama süt hızlı aktığı zamanlarda sen memeni makaslayarak verip akışı yavaslatabilirsin demişti bana. Ben de öyle yapıyorum ilk emzirmeye başladığımda hızlı aktığını düşünüyorsam. Sonra meme yumusadikca gevsetiyorumFloraa12
evet benimkide öyle uyandirma diyo ama 2 saattr bir emzirmemiz lazim diyorumKızlar bebeginiz emerken çok hırslı emip.nefes nefese kalıyor mu kayinvalidem ile tartsyoruz çocuk uyudu mu kaldırmak istemiyor bende 2 saatte bir emzirme lazım diyorum yoksa böyle hırslı nefes nefese kalıyor
Bizimde oluyor canım derinden nefes alıp veriyor gibi sankiAradığım şey bu kızlar benimde bebegim çok hırslı emiyor ve korkuyorum nefes nefese kalıyor acaba dedim kalbinde problem mi var diye
Acıkınca kendisi uyanmıyo mu kaç günlük olduevet benimkide öyle uyandirma diyo ama 2 saattr bir emzirmemiz lazim diyorumyoksa deli oluyo nefes nefese kaliyo emerken
ben sudo krem surdum duştan sonra bakalim gecicekmiKizlar bnm kiziminda yüzü ve kafası isilik oldu...napmlym bilmiyorum hergun akşamda ykiorum
15 günlük olduk canim biz kendisi de uyaniyor ama gec uyanıyor o yuzden ben saat kurarak uyandiriyorumAcıkınca kendisi uyanmıyo mu kaç günlük oldu
korkuyorum hasta olur diye iki günde bir yaptiriyorumIlık duş . Dün bizimde boynunda vardı dusdan sonra geçti . Ama şimdi yine var gibi her gün banyo yapsa iyi olacak galiba
Hiç içmedim onun yerine her yemekte hoşaf içiyorum incirden duttan valla rahat etti çocukHadi ya birfe diyolar ya çay süt yapıyo bende içiyodum çok severim hiç mi içmedin
Demleme siyah çay. Rezeneyi de eşim yeni aldı humana nın bakalım işe yarıyor mu. Artık deneme yanılmayla anneliği öğreneceğizDemleme cat mı ıcmıyorsun canım,rezene cayı fln ucuyır musun, cay da mı gaz yapıo ay ne yıyıp ne iccez:))
Anladım canm sarılık olmasın diye mi biz 33 günlük olduk kendisi uyanıyor hemen hemen iki saatte bir ama bazen uykuya dalması zor oluyor15 günlük olduk canim biz kendisi de uyaniyor ama gec uyanıyor o yuzden ben saat kurarak uyandiriyorum
Ben 1 hafta sonra başladım ki Dr um önermişti göbeğim baya gitti şükür ama bende ağrı sızı olmadıKizlar simdi korsaya basladiniz mi? Ben dun taktim 1 saat kadar ama sanki dikislerin ust kismi yandi gibi hissettim. Korkup cikarttim guzellik ugruna sagligimdan olmim dedim
Ben acaba sütüm yetiyor mu diye annemle babaanneme sormuştum onlarda kakasını takip etti onlar da doyan çocuk kaka yapar doymasa kakası olmaz dedilerKızlar bebeklerinizin kaka sıklığı nasıl ? Bizimki dünden beri uzadı .. 24 saatte bi kere küçücük bişey yaptı sadece . Normalde bi çok kaka bi de az kaka yapardı ..
Günde kaç saat takıyorsunuz,Ben 1 hafta sonra başladım ki Dr um önermişti göbeğim baya gitti şükür ama bende ağrı sızı olmadı
Aspiratör ıle temizliyorum ama yeterlı oldugunu sanmıyorum.Kızlar burun temizliği için bişey uyguluyomusunuz ?
Belli bir saat aralığım yok rastgeleGünde kaç saat takıyorsunuz,
Evet canimNormalde c seklınde tutuyırsunuz demi elde memeyi
Karında morarti değil de kesi yerinde gri şekilde deri soyulması varArkadaslar sezeryan sonrası karnında morartı olan var mı
Bana da doktorum hemen tak dedi ama çiftli olsun dedi siz nasıl birşey takiyorsnzKaç gun oldun dogum yapalı, bence artık bişey olmaz,bana dr um 7 gunluktum daha tak dedi
Acitinca çıkarıp sabahları takuyorm geneldeKaç saat takmak gerekiyor ya gün boyumu ? Ben dün yatana kadar taktım
Kızlar merhaba, hepiniz artık anne olmuşsunuzdur , öncelikle tebrikler :) ben de son 1.5 ayım kaldı. Agustos anneleri grubundayım. Bir konuda tecrübeniz var ise fikir almak istedim. Acıbadem hastanesinde dogum yapacagım, hastane ile konuştugumda kordon kanı ve göbek bagı saklamak teknolojisinden bahsetti. Bayagı bi avantajını saydı, ama tabiki pahalı birşey. Aranızda bunu yaptıran varmı ? Prosedürünü ve nasıl birşey oldugunu bilen ? Veya olumlu olumsuz fikri olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?