2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Aradığım şey bu kızlar benimde bebegim çok hırslı emiyor ve korkuyorum nefes nefese kalıyor acaba dedim kalbinde problem mi var diye

Kızlar bebeginiz emerken çok hırslı emip.nefes nefese kalıyor mu kayinvalidem ile tartsyoruz çocuk uyudu mu kaldırmak istemiyor bende 2 saatte bir emzirme lazım diyorum yoksa böyle hırslı nefes nefese kalıyor
evet benimkide öyle uyandirma diyo ama 2 saattr bir emzirmemiz lazim diyorum yoksa deli oluyo nefes nefese kaliyo emerken

15 günlük olduk canim biz kendisi de uyaniyor ama gec uyanıyor o yuzden ben saat kurarak uyandiriyorum
Anladım canm sarılık olmasın diye mi biz 33 günlük olduk kendisi uyanıyor hemen hemen iki saatte bir ama bazen uykuya dalması zor oluyor

Kızlar bebeklerinizin kaka sıklığı nasıl ? Bizimki dünden beri uzadı .. 24 saatte bi kere küçücük bişey yaptı sadece . Normalde bi çok kaka bi de az kaka yapardı ..
Ben acaba sütüm yetiyor mu diye annemle babaanneme sormuştum onlarda kakasını takip etti onlar da doyan çocuk kaka yapar doymasa kakası olmaz dediler

Arkadaslar sezeryan sonrası karnında morartı olan var mı
Karında morarti değil de kesi yerinde gri şekilde deri soyulması var
Kaç gun oldun dogum yapalı, bence artık bişey olmaz,bana dr um 7 gunluktum daha tak dedi
Bana da doktorum hemen tak dedi ama çiftli olsun dedi siz nasıl birşey takiyorsnz
Kaç saat takmak gerekiyor ya gün boyumu ? Ben dün yatana kadar taktım
Acitinca çıkarıp sabahları takuyorm genelde

Arkadaşlar ben de haziran annesiyim sezeryan olan anneler sizin de kesi yeri çevresinde isilik gibi kizartilar ciktimi , bı de o bölgede gri şekilde deri soyulması var başına gelen var mi

Tesekkurler darısı başınıza:) ben kordon kanı ve kordon dokusu aldırdım, biz genkord firması ile anlaştık ama ucretleri ne kadar bilmiyorum. Once 2 kutu verdiler kan ve doku için dogumda yanımızda götürüyoruz, biz doktorumuza sorduk siz alabilirmisiniz diye o da alirim dedi yoksa firma hemsire gondericekti. Ben sezaryen oldum. Önce bende kan aldılar, bebek doğduktan sonra.ondan kan ve dokuyu aldılar dışarıda eşime verdiler, firma görevlileri de aldilar. Sanirim 12 sene saklıyorlar. Her sene para ödeniyor. Eger ücret fazla gelmezse yapilabilir birsey. Allah korusun herhangi bir hastalikta lazım olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…