2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Günaydın, bir sorum var nst de ağrınız çıktıktan ne kadar süre sonra normal doğum yaptınız? Benim 35. haftada nst de ağrı çıktı da meraktayım hızlı mı olacak yoksa süreç uzayacak mı?

Şuan yapılır değil mi 28 günlüğüz ? Ve günde bi kaç defa mı yapılıyor nasıl olacak

Canim bunu yapmaya korkuyorum ya. Tikanik burnu cunku oglumun. Genzine kacmaz mi yapsam cesaret edemiyorum

Kızlar sezaryen dikiş yerim dünden beri biraz kabarık elime geliyor anormal bir durum mu

31. Haftamda sancim cikti ve bebegim asagi dusmustu ama sukur 37+0 da dogum yaptim

Canim bunu yapmaya korkuyorum ya. Tikanik burnu cunku oglumun. Genzine kacmaz mi yapsam cesaret edemiyorum
Kaçmaz, iki burun deliği arası kısa yol varken genzine kaçması için yüzücü nefesi alması lazım :) en fazla biraz ağzına gelebilir, o da yüzüstü duracağı için geriye gitmez zaten endişelenme . Benimki kustukca burnuna kaçan sütü öyle temizliyorum ben. Yoksa emerken yine nefes alamaz bi sürü gaz yutar, aynı döngü devam eder ...

Benim göğsüm de yara olmuştu canım, kremler pek işe yaramadı, gümüş kapak ise yaradı . Hatta bahsetmistim bebeğin emdiği süt kanliydi yaradan dolayı 1 gün boyunca dinlendirmek için sağıp verdim emzirmedim kanaması durdu da öyle devam ettim emzirmeye. Bu arada benim de son günlerde sütüm yetmemeye başladı sanırım mideleri genişliyor ondan. Döne döne emzirip çok ağladığında günde 1 mama veriyorum ben de . Ama emzirmekten başka yapacak bişey yok sanırım, sut olmasa da emzirirsek vücudumuz bebeğin midesine uyum sağlamak için bikac güne sütü artırır diye düşünüyorum ben. Bi de fark ettim ki özellikle akşamları iyice yorulduğum zaman süt yetmiyor. O yüzden gün içinde mutlaka dinlenmeye karar verdim ...

Benim gündüz ağrım çıkmıştı gece yüzlere vurdu ertesi gün doğum yaptım 40+5haftalıktan tabi

Hanımlar burda çoğunuz fikirlerinizi söylediniz yardımcı olmaya çalıştınız hepinizden Allah razı olsun dünden beridir uğraşıyorum biberonu tamamen kestim dün o kadar uğraştım ki kolum titriyordu tutmuyordu Bi kere tuttu sonra gece daha fazla dayanamadım Bi kere biberondan verdim gücüm kalmamıştı sonra silikon uçla devam ettim diğer kalan göğsü sağdım verdim taş olmuşlardı göğüslerim sağıp döktüm çoğu kez bugün sabah Bi göğsme tutum baktım emdi sonra diğer göğsü de sağdım kaşıkla verdim iki kezdir emiyor inşallah alıştı memeye çok zorluydu ama başardım sanırım

Kızlar bebeğim 6 saattir uyuyor ben mamasını veriyorum ihtiyaçlarını gideriyorum gene yatıyor normalmi sizlerinkide bu kadar yatiyormu 11 günlük daha
Tadını çıkar büyüdükçe uyumyir 3 gündür gündüzleri nerdeyse hiç uyku yok nerdeyse eve salıncak kurucam o sınıra gelmek uzeriyim

Evet ya belki ondan cok gazlaniyir bebegim. Hep tikanik. Az once yine cektim aspiratorle geldi ama hala iceride hirilti var. Ozellikle geceleri hava kuru oldugundan oluyor galiba. InsaAllah yapabilirim canim cok sag ol

Evet ya belki ondan cok gazlaniyir bebegim. Hep tikanik. Az once yine cektim aspiratorle geldi ama hala iceride hirilti var. Ozellikle geceleri hava kuru oldugundan oluyor galiba. InsaAllah yapabilirim canim cok sag ol
Rica ederim. Ben bi de oda nemlendirici aldım ucuz olanlardan. Oldugu odayı arada nemlendiriyorum

Kızlar bebeklerinizin kaka sıklığı nasıl ? Bizimki dünden beri uzadı .. 24 saatte bi kere küçücük bişey yaptı sadece . Normalde bi çok kaka bi de az kaka yapardı ..

Kızlar bebeklerinizin kaka sıklığı nasıl ? Bizimki dünden beri uzadı .. 24 saatte bi kere küçücük bişey yaptı sadece . Normalde bi çok kaka bi de az kaka yapardı ..
Benimki bazen sık yapiyor bazen az yapiyor. Gazi cok oldugu icin ikiniyor ve gazla cikiyor ama doktordan dinledigim kadariyla 4 gun yapmayan icin kabiz deniliyirmus cunku gecen hafta bir gun hic yapmadi gazi da coktu hemen arastirdim normalmis canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…