Enjektörle serum suyu sikarak yıkıyorum ben canım. Bebeğin kafasını boğazına kacmiycak sekilde öne doğru tutup bi delikten serumu sıkınca, o su diğer delikten çıkar ve bütün pisliği de çıkarırKızlar burun temizliği için bişey uyguluyomusunuz ?
Şuan yapılır değil mi 28 günlüğüz ? Ve günde bi kaç defa mı yapılıyor nasıl olacakEnjektörle serum suyu sikarak yıkıyorum ben canım. Bebeğin kafasını boğazına kacmiycak sekilde öne doğru tutup bi delikten serumu sıkınca, o su diğer delikten çıkar ve bütün pisliği de çıkarır
Serum fizyolijikle ve aspiratorle yapmaya calisiyorum ama hala tikaniklik var ozellikle geceleriKızlar burun temizliği için bişey uyguluyomusunuz ?
Canim bunu yapmaya korkuyorum ya. Tikanik burnu cunku oglumun. Genzine kacmaz mi yapsam cesaret edemiyorumEnjektörle serum suyu sikarak yıkıyorum ben canım. Bebeğin kafasını boğazına kacmiycak sekilde öne doğru tutup bi delikten serumu sıkınca, o su diğer delikten çıkar ve bütün pisliği de çıkarır
31. Haftamda sancim cikti ve bebegim asagi dusmustu ama sukur 37+0 da dogum yaptimGünaydın, bir sorum var nst de ağrınız çıktıktan ne kadar süre sonra normal doğum yaptınız? Benim 35. haftada nst de ağrı çıktı da meraktayım hızlı mı olacak yoksa süreç uzayacak mı?
Kaçmaz, iki burun deliği arası kısa yol varken genzine kaçması için yüzücü nefesi alması lazım :) en fazla biraz ağzına gelebilir, o da yüzüstü duracağı için geriye gitmez zaten endişelenme . Benimki kustukca burnuna kaçan sütü öyle temizliyorum ben. Yoksa emerken yine nefes alamaz bi sürü gaz yutar, aynı döngü devam eder ...Canim bunu yapmaya korkuyorum ya. Tikanik burnu cunku oglumun. Genzine kacmaz mi yapsam cesaret edemiyorum
Biz 23 gunluguz ben bikac kez yaptım . Tikanik olduğunu hissettiğimde, emdiği sütü ağzından burnundan kustugunda falan yaptım ben düzenli değil ...Şuan yapılır değil mi 28 günlüğüz ? Ve günde bi kaç defa mı yapılıyor nasıl olacak
Benim göğsüm de yara olmuştu canım, kremler pek işe yaramadı, gümüş kapak ise yaradı . Hatta bahsetmistim bebeğin emdiği süt kanliydi yaradan dolayı 1 gün boyunca dinlendirmek için sağıp verdim emzirmedim kanaması durdu da öyle devam ettim emzirmeye. Bu arada benim de son günlerde sütüm yetmemeye başladı sanırım mideleri genişliyor ondan. Döne döne emzirip çok ağladığında günde 1 mama veriyorum ben de . Ama emzirmekten başka yapacak bişey yok sanırım, sut olmasa da emzirirsek vücudumuz bebeğin midesine uyum sağlamak için bikac güne sütü artırır diye düşünüyorum ben. Bi de fark ettim ki özellikle akşamları iyice yorulduğum zaman süt yetmiyor. O yüzden gün içinde mutlaka dinlenmeye karar verdim ...Kızlar sütüm az benım ya, doymuyor, süreklı yapanıyo huysuzlsnıyo ,mama da veroyorum ama, sutumu cogaltmak için napmalıyım , humana steel tea ve rezene ıcıyorum,bol su içıyorum,hosaf ıcıyorum ama nafile.. gogus uclarım da yara oldu, emzirmekten sogumaktan dakorkuyorum acı hıssettıkce ,bi arkadas memeltn balmumu kaoak krem onerdi onu aldım bakalım ıns acıya iyi gelır
Benim gündüz ağrım çıkmıştı gece yüzlere vurdu ertesi gün doğum yaptım 40+5haftalıktan tabiGünaydın, bir sorum var nst de ağrınız çıktıktan ne kadar süre sonra normal doğum yaptınız? Benim 35. haftada nst de ağrı çıktı da meraktayım hızlı mı olacak yoksa süreç uzayacak mı?
Tadını çıkar büyüdükçe uyumyir 3 gündür gündüzleri nerdeyse hiç uyku yok nerdeyse eve salıncak kurucam o sınıra gelmek uzeriyimKızlar bebeğim 6 saattir uyuyor ben mamasını veriyorum ihtiyaçlarını gideriyorum gene yatıyor normalmi sizlerinkide bu kadar yatiyormu 11 günlük daha
Evet ya belki ondan cok gazlaniyir bebegim. Hep tikanik. Az once yine cektim aspiratorle geldi ama hala iceride hirilti var. Ozellikle geceleri hava kuru oldugundan oluyor galiba. InsaAllah yapabilirim canim cok sag olKaçmaz, iki burun deliği arası kısa yol varken genzine kaçması için yüzücü nefesi alması lazım :) en fazla biraz ağzına gelebilir, o da yüzüstü duracağı için geriye gitmez zaten endişelenme . Benimki kustukca burnuna kaçan sütü öyle temizliyorum ben. Yoksa emerken yine nefes alamaz bi sürü gaz yutar, aynı döngü devam eder ...
Rica ederim. Ben bi de oda nemlendirici aldım ucuz olanlardan. Oldugu odayı arada nemlendiriyorumEvet ya belki ondan cok gazlaniyir bebegim. Hep tikanik. Az once yine cektim aspiratorle geldi ama hala iceride hirilti var. Ozellikle geceleri hava kuru oldugundan oluyor galiba. InsaAllah yapabilirim canim cok sag ol
Ben simdi memlekete geldigim icin surekli oda oda geziyoruz malesef ama eve gecince ben de ilk isim nemlendirici almak cunku sabit 1 odada kalacak geneldeRica ederim. Ben bi de oda nemlendirici aldım ucuz olanlardan. Oldugu odayı arada nemlendiriyorum
Benimki bazen sık yapiyor bazen az yapiyor. Gazi cok oldugu icin ikiniyor ve gazla cikiyor ama doktordan dinledigim kadariyla 4 gun yapmayan icin kabiz deniliyirmus cunku gecen hafta bir gun hic yapmadi gazi da coktu hemen arastirdim normalmis canimKızlar bebeklerinizin kaka sıklığı nasıl ? Bizimki dünden beri uzadı .. 24 saatte bi kere küçücük bişey yaptı sadece . Normalde bi çok kaka bi de az kaka yapardı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?