Ben sırf bu kusma mevzusu yüzünden kilo takibi önemli diye bebek baskülü aldım eve. Kendim haftalık takip edicem. Beslenmesini de ayarlarım böylece. Bi öneri olarak bulunsun aklında canım.
Ben hep ince giydiriyorum İzmir hem sıcak hem nemli çok rahatsız oluyor ... zibin ilk 1 hafta anca giydiBizde de bebek tartısı var, haftalık olarak takip ediyoruz guzel oluyor :) ama eger cok kusmuyorsa kilo olarak fazla etki etmez herhalde. Birde kacgundur hava çok sıcaktı, bebisi tek kat giydirdim, midesi ekşidi, her yemekten sonra biraz çıkardı, o yuzden yeniden zibin ve body giydirmeye başladım yeniden. Kusan bebekler usutmuste olabiliyor
Benim göğsüm de yara olmuştu canım, kremler pek işe yaramadı, gümüş kapak ise yaradı . Hatta bahsetmistim bebeğin emdiği süt kanliydi yaradan dolayı 1 gün boyunca dinlendirmek için sağıp verdim emzirmedim kanaması durdu da öyle devam ettim emzirmeye. Bu arada benim de son günlerde sütüm yetmemeye başladı sanırım mideleri genişliyor ondan. Döne döne emzirip çok ağladığında günde 1 mama veriyorum ben de . Ama emzirmekten başka yapacak bişey yok sanırım, sut olmasa da emzirirsek vücudumuz bebeğin midesine uyum sağlamak için bikac güne sütü artırır diye düşünüyorum ben. Bi de fark ettim ki özellikle akşamları iyice yorulduğum zaman süt yetmiyor. O yüzden gün içinde mutlaka dinlenmeye karar verdim ...
Kızlar bebeklerinizin kaka sıklığı nasıl ? Bizimki dünden beri uzadı .. 24 saatte bi kere küçücük bişey yaptı sadece . Normalde bi çok kaka bi de az kaka yapardı ..
Dün verdiğim mamayı olduğu gibi kustu. Çok fazla geldi . Acaba o saatlerde alışkanlık mi yaptı diye düşünmüyor değilim . Memede süt olmasına rağmen, mama gibi sisirmiyor diye ağlıyor o saatte memeyle kavga ediyorBende akşamları mutlaka mama veriyorum, gun boyunca sut yetsede aksam yetmiyor cok ağlıyor. Kesinlikle mideleri genişledi 3 ölçek yetmiyor bazen
Hanımlar burda çoğunuz fikirlerinizi söylediniz yardımcı olmaya çalıştınız hepinizden Allah razı olsun dünden beridir uğraşıyorum biberonu tamamen kestim dün o kadar uğraştım ki kolum titriyordu tutmuyordu Bi kere tuttu sonra gece daha fazla dayanamadım Bi kere biberondan verdim gücüm kalmamıştısonra silikon uçla devam ettim diğer kalan göğsü sağdım verdim taş olmuşlardı göğüslerim sağıp döktüm çoğu kez bugün sabah Bi göğsme tutum baktım emdi ☺ sonra diğer göğsü de sağdım kaşıkla verdim iki kezdir emiyor inşallah alıştı memeye çok zorluydu ama başardım sanırım ☺
Bu makati uyarma mevzusu alışkanlık yapabiliyormus diye mümkün mertebe yapmamaya çalışıyorum. Dün akşam yaptı kakasını zaten maşallah 5 günlük biriktirmişBazen 1-2 bazende 3-4 defa oluyor birde bezini açınca durup durup yapiyor bazen, eger uzun süre yapmadiysa, huzursuz olduysa, ablam cok az lavman yapiyor, bir şişenin 1/3, gibi rahatliyor ayni zamanda gazına attığı için iyi oluyor.
Dun benimki de mamayi kustu hem de hepsini. Memeyi de kusuyor. Galiba bebegim sık sık emdigi icin fazlaa geliyir kusuyor. Cunku saatte bir bile uyanip iciyor. Uykusu da zaten cok degil. Uyanikken hep memede kalmak istiyor ve icip kusuyor.Dün verdiğim mamayı olduğu gibi kustu. Çok fazla geldi . Acaba o saatlerde alışkanlık mi yaptı diye düşünmüyor değilim . Memede süt olmasına rağmen, mama gibi sisirmiyor diye ağlıyor o saatte memeyle kavga ediyor
Kızlar benim bebeğim emerken çok boğuluyor gibi oluyor ama dğn gece her çekiminde boğuluyor gibi oldu burnu tıkalı falanda değil gibi ama bilemiyorum zaten gaz bizi maf etti ya
Ben hep ince giydiriyorum İzmir hem sıcak hem nemli çok rahatsız oluyor ... zibin ilk 1 hafta anca giydi
Dün verdiğim mamayı olduğu gibi kustu. Çok fazla geldi . Acaba o saatlerde alışkanlık mi yaptı diye düşünmüyor değilim . Memede süt olmasına rağmen, mama gibi sisirmiyor diye ağlıyor o saatte memeyle kavga ediyor
Bu makati uyarma mevzusu alışkanlık yapabiliyormus diye mümkün mertebe yapmamaya çalışıyorum. Dün akşam yaptı kakasını zaten maşallah 5 günlük biriktirmiş
Çok inatcı Bi bebek aklına nasıl estiyse öyle emiyor ya o kadar çok uğraşıyorum ki gücüm kalmıyorTebrikler, insallah oyle devam eder
Mamayı neyle veriyosun canımBende akşamları mutlaka mama veriyorum, gun boyunca sut yetsede aksam yetmiyor cok ağlıyor. Kesinlikle mideleri genişledi 3 ölçek yetmiyor bazen
Çok inatcı Bi bebek aklına nasıl estiyse öyle emiyor ya o kadar çok uğraşıyorum ki gücüm kalmıyor
Mamayı neyle veriyosun canım
Kulak çubuğuna baticon sür canım. Bizim doktorumuz öyle temizlemişti kan kurutlarınıGobeginde kurumus kan gordum göbeği duseli bir hafta olmak uzere ilk defa kurumus kan gordum bide her gun dustan sonra icini kulak çöpuyle temizlemeye calisiyorum kurulamak amacli yanlis mi acaba
İkisini tutuyorsa devam et öyle canım benim bebek ikisi Bi arada yapmaz direk alışıyor biberonaKesinlikle bende çok yoruluyorum, sırtım belim ağrıyor artık uğraşmaktan
Şuan biberon ile veriyorum. Kasik denedim pek içemedi. Memede emdiği için biberon ile veriyorum ilk aylar önemli beslenmesi için o yuzden baska bir yöntem denemedim henüz. Bebekler ilk aylarda aldığı kiloyu sonra alamıyorlar, kilo alim hızı düşüyor biraz daha böyle devam edicem
Aynen tamda buİlk önce sanki su toplamış gibi oluyor ama sonra geçiyor
Yamuna ve owli takıorum ben ,karısıkKarında morarti değil de kesi yerinde gri şekilde deri soyulması var
Bana da doktorum hemen tak dedi ama çiftli olsun dedi siz nasıl birşey takiyorsnz
Acitinca çıkarıp sabahları takuyorm genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?