2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben sırf bu kusma mevzusu yüzünden kilo takibi önemli diye bebek baskülü aldım eve. Kendim haftalık takip edicem. Beslenmesini de ayarlarım böylece. Bi öneri olarak bulunsun aklında canım.

Bizde de bebek tartısı var, haftalık olarak takip ediyoruz guzel oluyor :) ama eger cok kusmuyorsa kilo olarak fazla etki etmez herhalde. Birde kacgundur hava çok sıcaktı, bebisi tek kat giydirdim, midesi ekşidi, her yemekten sonra biraz çıkardı, o yuzden yeniden zibin ve body giydirmeye başladım yeniden. Kusan bebekler usutmuste olabiliyor

Ben hep ince giydiriyorum İzmir hem sıcak hem nemli çok rahatsız oluyor ... zibin ilk 1 hafta anca giydi

Bende akşamları mutlaka mama veriyorum, gun boyunca sut yetsede aksam yetmiyor cok ağlıyor. Kesinlikle mideleri genişledi 3 ölçek yetmiyor bazen

Kızlar bebeklerinizin kaka sıklığı nasıl ? Bizimki dünden beri uzadı .. 24 saatte bi kere küçücük bişey yaptı sadece . Normalde bi çok kaka bi de az kaka yapardı ..

Bazen 1-2 bazende 3-4 defa oluyor birde bezini açınca durup durup yapiyor bazen, eger uzun süre yapmadiysa, huzursuz olduysa, ablam cok az lavman yapiyor, bir şişenin 1/3, gibi rahatliyor ayni zamanda gazına attığı için iyi oluyor.

Bende akşamları mutlaka mama veriyorum, gun boyunca sut yetsede aksam yetmiyor cok ağlıyor. Kesinlikle mideleri genişledi 3 ölçek yetmiyor bazen
Dün verdiğim mamayı olduğu gibi kustu. Çok fazla geldi . Acaba o saatlerde alışkanlık mi yaptı diye düşünmüyor değilim . Memede süt olmasına rağmen, mama gibi sisirmiyor diye ağlıyor o saatte memeyle kavga ediyor

Tebrikler, insallah oyle devam eder

Bu makati uyarma mevzusu alışkanlık yapabiliyormus diye mümkün mertebe yapmamaya çalışıyorum. Dün akşam yaptı kakasını zaten maşallah 5 günlük biriktirmiş

Dun benimki de mamayi kustu hem de hepsini. Memeyi de kusuyor. Galiba bebegim sık sık emdigi icin fazlaa geliyir kusuyor. Cunku saatte bir bile uyanip iciyor. Uykusu da zaten cok degil. Uyanikken hep memede kalmak istiyor ve icip kusuyor.

Kızlar benim bebeğim emerken çok boğuluyor gibi oluyor ama dğn gece her çekiminde boğuluyor gibi oldu burnu tıkalı falanda değil gibi ama bilemiyorum zaten gaz bizi maf etti ya

Bencede oluyor eger fazla sut geliyorsa ters kaçıyor bende dik tutarak emziriyorum,daha rahat oluyor

Ben hep ince giydiriyorum İzmir hem sıcak hem nemli çok rahatsız oluyor ... zibin ilk 1 hafta anca giydi

Aslinda istanbulda sıcak ama bize yaramadı

Bence benimkide aliskanlik yapti gibi aksam saatlerinde ust üste 2 kere mama yiyor mutlaka sut kesmiyor

Bu makati uyarma mevzusu alışkanlık yapabiliyormus diye mümkün mertebe yapmamaya çalışıyorum. Dün akşam yaptı kakasını zaten maşallah 5 günlük biriktirmiş

Biz ilk kizimda da oyle yapmıştık tabi abartmamak şartıyla hiç bir sorun yasamadik hala bile gunde bi kac kere gidiyor, aslinda bunu yapmak bağırsakları boşaltmaya alistiradabiliyormus

Çok inatcı Bi bebek aklına nasıl estiyse öyle emiyor ya o kadar çok uğraşıyorum ki gücüm kalmıyor

Kesinlikle bende çok yoruluyorum, sırtım belim ağrıyor artık uğraşmaktan

Mamayı neyle veriyosun canım

Şuan biberon ile veriyorum. Kasik denedim pek içemedi. Memede emdiği için biberon ile veriyorum ilk aylar önemli beslenmesi için o yuzden baska bir yöntem denemedim henüz. Bebekler ilk aylarda aldığı kiloyu sonra alamıyorlar, kilo alim hızı düşüyor biraz daha böyle devam edicem

Gobeginde kurumus kan gordum göbeği duseli bir hafta olmak uzere ilk defa kurumus kan gordum bide her gun dustan sonra icini kulak çöpuyle temizlemeye calisiyorum kurulamak amacli yanlis mi acaba

Gobeginde kurumus kan gordum göbeği duseli bir hafta olmak uzere ilk defa kurumus kan gordum bide her gun dustan sonra icini kulak çöpuyle temizlemeye calisiyorum kurulamak amacli yanlis mi acaba
Kulak çubuğuna baticon sür canım. Bizim doktorumuz öyle temizlemişti kan kurutlarını

İkisini tutuyorsa devam et öyle canım benim bebek ikisi Bi arada yapmaz direk alışıyor biberona bende sütümü sağıp kaşıkla veriyorum oda içene kadar soğuyor oda gaz yapıyor

Herkese merhaba,
Özel mesaj olarak attığım anketime yanıt verirseniz çok sevinirim. 200 kişiye ulaşmam gerekiyor. Bebeklerinizi sağlıkla büyütün

Kizlar merhaba bebeğinizi nasil giydiriyosunuz havalar çok sıcak zibinla üşür mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…