Aynen dediğin yerde canım bilmiyorum ama bizim fazlaca tüy var yanı belli olmucak gibi değil birde o çukurluk inşAllah bi sıkıntı yokturFloraa12 canım baktım ben bebişin çukuru var ama tüy göremedim. Ama normal gibi o çukur tam popo çizgisinin bitiminde içte kalıyo zaten popo yanakları kapatıyo
Seninki gün olarak bizden büyük ama benimkindede azalma var daha çok çiş var kakadan ziyade bide yapmaz altını açtığım zaman yaparKızlar bebeklerinizin kaka sıklığı nasıl ? Bizimki dünden beri uzadı .. 24 saatte bi kere küçücük bişey yaptı sadece . Normalde bi çok kaka bi de az kaka yapardı ..
Bende video izledim de anlamadım bişey detaylı incelicem daha sonra sğaol canım
Kızlar sütüm az benım ya, doymuyor, süreklı yapanıyo huysuzlsnıyo ,mama da veroyorum ama, sutumu cogaltmak için napmalıyım , humana steel tea ve rezene ıcıyorum,bol su içıyorum,hosaf ıcıyorum ama nafile.. gogus uclarım da yara oldu, emzirmekten sogumaktan dakorkuyorum acı hıssettıkce ,bi arkadas memeltn balmumu kaoak krem onerdi onu aldım bakalım ıns acıya iyi gelır
Hanımlar burda çoğunuz fikirlerinizi söylediniz yardımcı olmaya çalıştınız hepinizden Allah razı olsun dünden beridir uğraşıyorum biberonu tamamen kestim dün o kadar uğraştım ki kolum titriyordu tutmuyordu Bi kere tuttu sonra gece daha fazla dayanamadım Bi kere biberondan verdim gücüm kalmamıştısonra silikon uçla devam ettim diğer kalan göğsü sağdım verdim taş olmuşlardı göğüslerim sağıp döktüm çoğu kez bugün sabah Bi göğsme tutum baktım emdi ☺ sonra diğer göğsü de sağdım kaşıkla verdim iki kezdir emiyor inşallah alıştı memeye çok zorluydu ama başardım sanırım ☺
Ateş ölçer gibi bi cihazla baktılar bizimkine de canım. Maşallah güzel düşmüş sağlıkla buyusunilk gittiğimizde 9.8 di ikinci gün gittik 8.7 e düşmüştü sonra 3 gun sonra tekrar gittik renginden bakti karnini acti gerek yok test yapmaya renginden takip edin dedi sari olursa getirin dedi
Canım hemen garmastan al kullan derimKızlar sütüm az benım ya, doymuyor, süreklı yapanıyo huysuzlsnıyo ,mama da veroyorum ama, sutumu cogaltmak için napmalıyım , humana steel tea ve rezene ıcıyorum,bol su içıyorum,hosaf ıcıyorum ama nafile.. gogus uclarım da yara oldu, emzirmekten sogumaktan dakorkuyorum acı hıssettıkce ,bi arkadas memeltn balmumu kaoak krem onerdi onu aldım bakalım ıns acıya iyi gelır
Alcam canım onu da yarınCanım hemen garmastan al kullan derim
Evet son gunlerde gercekten ben de bebek uyurken hep iş yapıyorum, dınlenmeyı unutmamak lazım haklısınBenim göğsüm de yara olmuştu canım, kremler pek işe yaramadı, gümüş kapak ise yaradı . Hatta bahsetmistim bebeğin emdiği süt kanliydi yaradan dolayı 1 gün boyunca dinlendirmek için sağıp verdim emzirmedim kanaması durdu da öyle devam ettim emzirmeye. Bu arada benim de son günlerde sütüm yetmemeye başladı sanırım mideleri genişliyor ondan. Döne döne emzirip çok ağladığında günde 1 mama veriyorum ben de . Ama emzirmekten başka yapacak bişey yok sanırım, sut olmasa da emzirirsek vücudumuz bebeğin midesine uyum sağlamak için bikac güne sütü artırır diye düşünüyorum ben. Bi de fark ettim ki özellikle akşamları iyice yorulduğum zaman süt yetmiyor. O yüzden gün içinde mutlaka dinlenmeye karar verdim ...
Biz daha hiç burun temızledık,eşime tenızkeyelım drdim, bi dr videosu ızledık, orda nezke fln olmadıkca gerej yok demişti, onu soyleyıpduruyoKaçmaz, iki burun deliği arası kısa yol varken genzine kaçması için yüzücü nefesi alması lazım :) en fazla biraz ağzına gelebilir, o da yüzüstü duracağı için geriye gitmez zaten endişelenme . Benimki kustukca burnuna kaçan sütü öyle temizliyorum ben. Yoksa emerken yine nefes alamaz bi sürü gaz yutar, aynı döngü devam eder ...
Bu sabah iki kere kendisi emdi uyuyor emmeyi unutuyor resmen yine silikonla emziriyorum arada böyle biraz büyüyene kadar onuda alcam eds yi küçük ilcedeyiz bulunur mu bilmiyorumEds dedikleri ince bir boru canim..borunun bi ucunu sute koyuyosun, diğer ucundan da bebek sutu cekiyo. Bu kadar. Benimki meme aldigindan, ben mememle birlikte boruyu veriyorum agzina. Bazilari parmagini emdiriyor..parmagiyla birlikte boruyu agzina koyuyor bebegin..parmagi cekerken cekiyor sutu de. Ama memeni alabilirse daha iyi
Yarın Bi doktra götürüp sarılık değerine baktırcam eğer yükselme yoksa bırakcam ne zaman kalkmışsa ben zorla uyandırıyorum saatlerce uyur uyanınca da memeyi tutmak istemiyor unutuyor resmen AyyCok sevindim canim. Bu arada 3, 4 saat emmeyince memeyi tutuypr yazmissin. Aslinda bazi bebekler öyle biliyor musun. Benim ilk kizim saat basi emerdi. Ama bu bebegim 3 saat olunca ancak guzelce emiyor. O da 10 dakika. Yine de cok uzun emmiyor..ama artik sarilik geçtiği ve kilo da aldigi icin cok onemsemiyorum. Sen bi kac hafta daha sik emzirmeye ugras. Sonra zaten rahat birakirsin, 3 saatte bir emer.
yok emzirdim hep devamlı o sekikde düşürdükAteş ölçer gibi bi cihazla baktılar bizimkine de canım. Maşallah güzel düşmüş sağlıkla buyusundüşmesi için bi şey yaptınız mi peki canim
Hayırlı olsun. Ben sancı hissederek gittim 40 haftamın bittiği gün makinada sancı çıkmadı. Ama doğurdum o gün. Demem o ki bugünlerinin tadını çıkar, acele etme. O çocuk çıkacak içinde kalmayacak.Günaydın, bir sorum var nst de ağrınız çıktıktan ne kadar süre sonra normal doğum yaptınız? Benim 35. haftada nst de ağrı çıktı da meraktayım hızlı mı olacak yoksa süreç uzayacak mı?
Yani emerken zorlanmiyorsa burnu tıkalı değilse, arada kusmuyorsa vs gerek olmayabilir bence de :) ama temizlemenin de bi zararı yok ..Biz daha hiç burun temızledık,eşime tenızkeyelım drdim, bi dr videosu ızledık, orda nezke fln olmadıkca gerej yok demişti, onu soyleyıpduruyo
Beslenme açısından çiş takibi daha önemli ama galibaSeninki gün olarak bizden büyük ama benimkindede azalma var daha çok çiş var kakadan ziyade bide yapmaz altını açtığım zaman yapar
Nasıl yani daha mı iyi oluyoBeslenme açısından çiş takibi daha önemli ama galiba
Yok hayır ciş sık yapıyorsa yeterli sıvı alıyordur. Haliyle yeterli süt iciyordur demekNasıl yani daha mı iyi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?