2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Floraa12 canım baktım ben bebişin çukuru var ama tüy göremedim. Ama normal gibi o çukur tam popo çizgisinin bitiminde içte kalıyo zaten popo yanakları kapatıyo
Aynen dediğin yerde canım bilmiyorum ama bizim fazlaca tüy var yanı belli olmucak gibi değil birde o çukurluk inşAllah bi sıkıntı yoktur

Kızlar bebeklerinizin kaka sıklığı nasıl ? Bizimki dünden beri uzadı .. 24 saatte bi kere küçücük bişey yaptı sadece . Normalde bi çok kaka bi de az kaka yapardı ..
Seninki gün olarak bizden büyük ama benimkindede azalma var daha çok çiş var kakadan ziyade bide yapmaz altını açtığım zaman yapar

Bende video izledim de anlamadım bişey detaylı incelicem daha sonra sğaol canım

Eds dedikleri ince bir boru canim..borunun bi ucunu sute koyuyosun, diğer ucundan da bebek sutu cekiyo. Bu kadar. Benimki meme aldigindan, ben mememle birlikte boruyu veriyorum agzina. Bazilari parmagini emdiriyor..parmagiyla birlikte boruyu agzina koyuyor bebegin..parmagi cekerken cekiyor sutu de. Ama memeni alabilirse daha iyi

İki doğumumdan sonra da madecassol kullandim canim..hep söylüyorum. Bana tek iyi gelen sey bu oldu. İki gun boyunca, bebek emdikten sonra surdum..bir dahaki emmeye kadar mümkün oldugu kadar çıplak kaldi ustum..bebek emerken de yikadim. Hemen etkisini gördüm

Cok sevindim canim. Bu arada 3, 4 saat emmeyince memeyi tutuypr yazmissin. Aslinda bazi bebekler öyle biliyor musun. Benim ilk kizim saat basi emerdi. Ama bu bebegim 3 saat olunca ancak guzelce emiyor. O da 10 dakika. Yine de cok uzun emmiyor..ama artik sarilik geçtiği ve kilo da aldigi icin cok onemsemiyorum. Sen bi kac hafta daha sik emzirmeye ugras. Sonra zaten rahat birakirsin, 3 saatte bir emer.

ilk gittiğimizde 9.8 di ikinci gün gittik 8.7 e düşmüştü sonra 3 gun sonra tekrar gittik renginden bakti karnini acti gerek yok test yapmaya renginden takip edin dedi sari olursa getirin dedi
Ateş ölçer gibi bi cihazla baktılar bizimkine de canım. Maşallah güzel düşmüş sağlıkla buyusun düşmesi için bi şey yaptınız mi peki canim

Canım hemen garmastan al kullan derim

Evet son gunlerde gercekten ben de bebek uyurken hep iş yapıyorum, dınlenmeyı unutmamak lazım haklısın

Biz daha hiç burun temızledık,eşime tenızkeyelım drdim, bi dr videosu ızledık, orda nezke fln olmadıkca gerej yok demişti, onu soyleyıpduruyo

Bu sabah iki kere kendisi emdi uyuyor emmeyi unutuyor resmen yine silikonla emziriyorum arada böyle biraz büyüyene kadar onuda alcam eds yi küçük ilcedeyiz bulunur mu bilmiyorum

Yarın Bi doktra götürüp sarılık değerine baktırcam eğer yükselme yoksa bırakcam ne zaman kalkmışsa ben zorla uyandırıyorum saatlerce uyur uyanınca da memeyi tutmak istemiyor unutuyor resmen Ayy

Hayırlı olsun. Ben sancı hissederek gittim 40 haftamın bittiği gün makinada sancı çıkmadı. Ama doğurdum o gün. Demem o ki bugünlerinin tadını çıkar, acele etme. O çocuk çıkacak içinde kalmayacak.

Hanımlar anne sütü biberonla buzdolabında olsa sıkıntı olur mu sonra ısıtıp verilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…