2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
İkisini tutuyorsa devam et öyle canım benim bebek ikisi Bi arada yapmaz direk alışıyor biberona ☺ bende sütümü sağıp kaşıkla veriyorum oda içene kadar soğuyor oda gaz yapıyor

Memede sut oldugu surece biberon vermiyorum ama illaki bitiyor:) şimdilik ikisi ile ilerliyor bakalim. Sutunu benmari usulu isitabilirsin, bebege veriyorkende sicak su olan bir kabin icine oturtabilirsin sütünü koyduğun kabı

Memede sut oldugu surece biberon vermiyorum ama illaki bitiyor:) şimdilik ikisi ile ilerliyor bakalim. Sutunu benmari usulu isitabilirsin, bebege veriyorkende sicak su olan bir kabin icine oturtabilirsin sütünü koyduğun kabı
Aa evet canım ben öyle sıcak suda bırakıp vereyim geceleri sıkıntı yaşıyoruz gündüzleri yine emiyor teşekkür ederim canım

Bugün sarılık tahlili tutturdum bebeğimin sarılığı 9 a düşmüş halada yüksek değil mi sizce niye bu kadar geç düşüyor benim bebeğimin sarılığı acaba oysaki sürekli de süt vermeye çalışıyorm

Kizlar merhaba bebeğinizi nasil giydiriyosunuz havalar çok sıcak zibinla üşür mü
İç dış zıbın giydiriyorum. Müslin battaniye örtüyorum. Yaşadığım yerde iki gündür hava 45 derecelerde. Klima açmıyorum. Pencere ceyran yapmayacak şekilde açıyorum idare ediyoruz şimdilik.

Benim 32.haftada hep 80 civarı sancı göründü ta ki 37.haftaya kadar her hafta kontroldeydik ama 39+3 de doğdu bizim bebek.

Ya benim kızım çok aşırı irkiliyor. Uyanıkken de uykudayken de ses olsa da olmasa da. Uykudayken farkettim de durup durup irkiliyor normal mi hafif sıkmadan kundak yapıyorum irkilip uyanmasın diye ama ona rağmen çok irkiliyor

Normal degerı canım yavas yavas duser bizim de 10 a düşmüştü hastaneden cıkınca doktor bundan sonra yükselmez dedi.

Kızlar bugün kontrolumuz vardı sarılık enfeksiyon işitme testi derken bugün de koprucuk kemigi kırığı ile karsinizdayim çocuk doktoru ortopediye gönderdi kalbinde de delik varmış ama her bebekte varmış kiminin doğarken kiminin sonra kapanirmis 1 ay sonra kardiyolog girecek anlayacağınız dert bitmiyor ama sorun etmiyorum allahtan çözümsüz değil şükür yine de

Geçtimi canım busefer işitme testini? Kafana takmıstın sanki demi inş bi sorun yoktur

İç dış zıbın giydiriyorum. Müslin battaniye örtüyorum. Yaşadığım yerde iki gündür hava 45 derecelerde. Klima açmıyorum. Pencere ceyran yapmayacak şekilde açıyorum idare ediyoruz şimdilik.
Biz izmirdeyiz evimiz çatı katı çok sıcak ben tek kat zıbın giydiriyorum kısa kollu klimayı açıp bebeği başka yerde yatırıyorum yoksa durulmuyor o da sıcaktan uyuyamıyor zaten

Canım çok geçmiş olsun nasıl anladı doktor böyle birşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…