İkisini tutuyorsa devam et öyle canım benim bebek ikisi Bi arada yapmaz direk alışıyor biberona ☺ bende sütümü sağıp kaşıkla veriyorum oda içene kadar soğuyor oda gaz yapıyor
Memede sut oldugu surece biberon vermiyorum ama illaki bitiyor:) şimdilik ikisi ile ilerliyor bakalim. Sutunu benmari usulu isitabilirsin, bebege veriyorkende sicak su olan bir kabin icine oturtabilirsin sütünü koyduğun kabı
Memede sut oldugu surece biberon vermiyorum ama illaki bitiyor:) şimdilik ikisi ile ilerliyor bakalim. Sutunu benmari usulu isitabilirsin, bebege veriyorkende sicak su olan bir kabin icine oturtabilirsin sütünü koyduğun kabı
Bugün sarılık tahlili tutturdum bebeğimin sarılığı 9 a düşmüş halada yüksek değil mi sizce niye bu kadar geç düşüyor benim bebeğimin sarılığı acaba oysaki sürekli de süt vermeye çalışıyorm
İç dış zıbın giydiriyorum. Müslin battaniye örtüyorum. Yaşadığım yerde iki gündür hava 45 derecelerde. Klima açmıyorum. Pencere ceyran yapmayacak şekilde açıyorum idare ediyoruz şimdilik.
Günaydın, bir sorum var nst de ağrınız çıktıktan ne kadar süre sonra normal doğum yaptınız? Benim 35. haftada nst de ağrı çıktı da meraktayım hızlı mı olacak yoksa süreç uzayacak mı?
Ya benim kızım çok aşırı irkiliyor. Uyanıkken de uykudayken de ses olsa da olmasa da. Uykudayken farkettim de durup durup irkiliyor normal mi hafif sıkmadan kundak yapıyorum irkilip uyanmasın diye ama ona rağmen çok irkiliyor
Bugün sarılık tahlili tutturdum bebeğimin sarılığı 9 a düşmüş halada yüksek değil mi sizce niye bu kadar geç düşüyor benim bebeğimin sarılığı acaba oysaki sürekli de süt vermeye çalışıyorm
Kızlar bugün kontrolumuz vardı sarılık enfeksiyon işitme testi derken bugün de koprucuk kemigi kırığı ile karsinizdayim çocuk doktoru ortopediye gönderdi kalbinde de delik varmış ama her bebekte varmış kiminin doğarken kiminin sonra kapanirmis 1 ay sonra kardiyolog girecek anlayacağınız dert bitmiyor ama sorun etmiyorum allahtan çözümsüz değil şükür yine de
Kızlar bugün kontrolumuz vardı sarılık enfeksiyon işitme testi derken bugün de koprucuk kemigi kırığı ile karsinizdayim çocuk doktoru ortopediye gönderdi kalbinde de delik varmış ama her bebekte varmış kiminin doğarken kiminin sonra kapanirmis 1 ay sonra kardiyolog girecek anlayacağınız dert bitmiyor ama sorun etmiyorum allahtan çözümsüz değil şükür yine de
İç dış zıbın giydiriyorum. Müslin battaniye örtüyorum. Yaşadığım yerde iki gündür hava 45 derecelerde. Klima açmıyorum. Pencere ceyran yapmayacak şekilde açıyorum idare ediyoruz şimdilik.
Biz izmirdeyiz evimiz çatı katı çok sıcak ben tek kat zıbın giydiriyorum kısa kollu klimayı açıp bebeği başka yerde yatırıyorum yoksa durulmuyor o da sıcaktan uyuyamıyor zaten
Şişkinlik var dedi boyun kisminda rontgen çektirdi çocuk doktoru ama biz hiç anlamadik.zor dogum mu oldu dedi zor dogumlarda oluyormuş çoğu zmn kendi kayniyormus yarın ortopedi görecek ona sıkıntı yoktur