2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
İç dış zıbın giydiriyorum. Müslin battaniye örtüyorum. Yaşadığım yerde iki gündür hava 45 derecelerde. Klima açmıyorum. Pencere ceyran yapmayacak şekilde açıyorum idare ediyoruz şimdilik.
Çok sıcak olmuyo mu öyle ya. Bizim oda 27-28 derece. Sadece zıbın ve çorap çoğunlukla örtmüyorum bile. Yoksa boncuk boncuk terliyo. Hatta başka odada klima var onu açıyorum ki yatak odası azıcık serin olsun diye.

İnsan bebeğini dünyaya getirdi mi başlıyor maraton rabbim şifa versin inşallah kötü bişey yoktur canım

Canim baya dusuk geldi bana. Zaten soyledigim gibi 10 gunden sonra Zarari yok. Bizim en son 6 gunlukken 13du. Dusmus artik bir daha 1 aylik kontrolune getirin dediler. Bak su listeyi atmistim yine atiyorum. Bu listeyi universitede ebelik bolumunde okuyan hoca gonderdi bana. 13 ve asagisi dusuk risk diyor. Yani normal seninki.

Eklentiler

• Screenshot_20200706-221236.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar bebeğime meme veriyorum güzel emiyo ama bugun sabahtan beri ağlayarak emmeyi bırakıyo bıraktıktan sonra tekrar aranıyo gazı vardır diye düşünüp gazını çıkarıyorum yine aynı şey oluyo, emzik veriyorum duruyo bi müddet hala uyumadı 3-4ten beri .. sizce gaz sancılarımı bu ama çıkarıyorum gazını

Bizz kirkimizi ucurdukk bugun rabbim herkesn evaldina saglkli huzrlu ömürler versin..kötü dönemde doğdular ama en güzel günler onlarn olsun insallh...bu arada çay inanmaz gaz yaptı bende de sora Didi denedm cocgm uykuyu unuttu artk agzna surmiom günde 6 fincan rezene iciorm şükür iyyz

Benimki de aynı şeyi yapıyo doğduğundan beri. Bazen diyorum sütüm mü acı acaba. Tadını mı sevmedi. Sancı mı giriyo acaba birden. Tok mu acaba ondan mı bırakıyo. Ben çözemedim

Söylemeyi unuttum. Ben bu durumda kollarını kundaklayıp veriyorum memeyi. O zaman daha sakinliyo.

Bizim genelde öyle canım kendini sıkıyor kızarıyor üstten gaz çıkarıyor ama alttan sıkıyor kendini

Battaniyeyi sadece ayaklarına örtüyorum. Çok şükür terleme olmadı henüz sanırım benimkiler sıcağı seviyor.

Biz izmirdeyiz evimiz çatı katı çok sıcak ben tek kat zıbın giydiriyorum kısa kollu klimayı açıp bebeği başka yerde yatırıyorum yoksa durulmuyor o da sıcaktan uyuyamıyor zaten
Siz böyle deyince tam emin oldum benimkiler sıcağı seviyor klima salonda direkt vuruyor onun için klima işi iptal. Gün içinde güneş almayan odalara götürüp yatırıyorum pencere açıyorum inşallah sıkıntısız atlatırız yazı. Korkuyorum aslında çok sıcak hasta eder diye.

Bizde de bu sorun var. Ağızlarını kocaman açıp gögüsü yakalama derdine düştüler ağlama oluyor. Oğlum yine tutuyor kızım sinirinden bırakıyor. Keyifleri yerinde olunca ikiside gayet güzel emiyorlar. Ne zormuş anlamaya çalışıyorum

Battaniyeyi sadece ayaklarına örtüyorum. Çok şükür terleme olmadı henüz sanırım benimkiler sıcağı seviyor.
Ben 2 haftalık doktora götürdüm tulumu vardı üzerinde. Sen çıldırdın mı dedi doktor bana havanın farkında değilmisin. Tek zıbınla bıraktırdı öyle saldı bizi dışarı. O gün bi soyunduk bi daha giyinmedik :)) termometreden bakıyorum hep. Aslında odanın ısısı yüksek. 24 ten yukarı olmayacak diyorlar nemde %60 ın ğzerine çıkmayacak diyorlar. Nemi hallettikte 27 nin altına düşüremedim bi de evim güneş görmüyo görsek nolcak bilmem. Sen bi de bizi dışarı çıkınca gör koca adam gibi terliyo böyle bişey görmedim.

Aynen canım birde diyorlar erkek çocuğu sıcağı sevmez benim oğlum emerken falan çok terliyor terleme yoksa sizde iyiymiş yaz olsa ayrı dert kışta aynı şekil

Senin nem düşük biz 80 lerdeyiz hep malum Karadeniz hiç düşme olmuyor sıcaklıkta son günlerde çok yüksek

Elimde değil ne yapayım Bi kere yükselişe geçmişti diye ondan korkuyorum Bi kaç gün daha sıkı emzirirsrm tamamen biter inşallah

canim ne ile ölçüyorsun olctugun ürünü bana da söylermisin alayim brndr ayarlayamiyorum odanin isinini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…