2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ben de aynısını yapıyorum. Bizim bura 34-35 derece ve klima gece gündüz açık

Rezenenin aşırı tüketimi sütü kesiyo diye okumustum, ne kadar içebılıyoruz acabs en fazla, onu ogrendıkteb sonra azalttım ben biraz

kizlar basladimi gece mesainiz Bizmki hic doymuyor beni eriticek yakinda emzirdikten sonra emzik veriyomusunuz merak ettim
12 gün bitkin yatan yavrum bugun gece pek yatmadı o yatmadıkça ben daha çok mutlu oldum beni de emzik niyetine kullanıyor çok mutluyum

Bizde 7 ile taburcu olmustuk. Doktora sordum 7 den 10 a cıkması normal mı dıye 17 ye cıkmadıgı surece sıkıntı yok zaten bundan sonra o kadar yükselmez dedi canım
Dün geceden fark ettim ki bebeğim baya toparlanmış artık kendisi uyanıyor acıkınca uyumuyor Bi süreliğine sğol canım çok korktum dün yine yatırırlar falan diye de iyice toparlandı yavrum çok şükür

Bizimki uykusuzluktan contalari yaktı. 10 dk uyusa sicriyor bağırarak ağlıyor ve sürekli memede.memede de 5 dk emip uyuyakaliyor
Ayy bi benimkimi oyle diyodum 16 günlük olduk ama surekli memede olmak.istiyor uykusu 5 dk agliyor uyaninca illa agzinda meme olucak valla emmekten beni eritti resmen neden doymuor bu bebisler

Ayy bi benimkimi oyle diyodum 16 günlük olduk ama surekli memede olmak.istiyor uykusu 5 dk agliyor uyaninca illa agzinda meme olucak valla emmekten beni eritti resmen neden doymuor bu bebisler
Düzenli uyumamaktan o işte .. çevre uyaran ışık ses vs olunca uyuyamiyolar, uyuyamayinca memede hemen uyuyakalıp düzgün ememiyor, ememeyince karnı tam doymuyor, doymayinca derin uyuyamiyor. Böyle kısır döngü

Bizimki uykusuzluktan contalari yaktı. 10 dk uyusa sicriyor bağırarak ağlıyor ve sürekli memede.memede de 5 dk emip uyuyakaliyor
Valla benimde öyle hatta şuan kucağımda emip uyuyor ben yere koyuyorum beş dakika yine ağzını gezdiriyor artık doymuyor da ondan mı öyle yapıyor diyorum demekki bazı bebeklerde normal

Valla benimde öyle hatta şuan kucağımda emip uyuyor ben yere koyuyorum beş dakika yine ağzını gezdiriyor artık doymuyor da ondan mı öyle yapıyor diyorum demekki bazı bebeklerde normal
Ben ne yapayım bende iki bebek ve bebeklerim memenin tadına yeni vardılar. Kızım kardeşinden kilo olarak eksikti. İlk hafta oğlum ağırlıklı emiyordu şimdi kızımda olaya dahil oldu ne yapacağımı şaşırdım. Ama çok mutluyum emsinlerde ben pert olmaya razıyım

Ayy valla ikili takacaksın sürekli senin ağzına da bişey ler koysunlar süt dolsun valla bende hiç şikayetci değilim günlerdir bu anı bekliyorum o kadar uğraştım ki psikolojim bozulmuştu

Ayy valla ikili takacaksın sürekli senin ağzına da bişey ler koysunlar süt dolsun valla bende hiç şikayetci değilim günlerdir bu anı bekliyorum o kadar uğraştım ki psikolojim bozulmuştu
İyi hoş da uyuyamadikca ve beni kitledikce ne bise yiyebiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum ne uyuyabiliyorum. Yanimda da kimse yok. Düşüp bayilicam az kaldı

İyi hoş da uyuyamadikca ve beni kitledikce ne bise yiyebiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum ne uyuyabiliyorum. Yanimda da kimse yok. Düşüp bayilicam az kaldı
Ben ailemin yanındayım benim için sıkıntı olmuyor yalnız olunca zor tabi emziğe alıştır canım biraz emzikle oyalanırken sende bişey ler atıştırırsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…