- 5 Kasım 2019
- 1.059
- 1.395
- 53
- 37
Ben de aynısını yapıyorum. Bizim bura 34-35 derece ve klima gece gündüz açıkÇok sıcak olmuyo mu öyle ya. Bizim oda 27-28 derece. Sadece zıbın ve çorap çoğunlukla örtmüyorum bile. Yoksa boncuk boncuk terliyo. Hatta başka odada klima var onu açıyorum ki yatak odası azıcık serin olsun diye.
Rezenenin aşırı tüketimi sütü kesiyo diye okumustum, ne kadar içebılıyoruz acabs en fazla, onu ogrendıkteb sonra azalttım ben birazBizz kirkimizi ucurdukk bugunrabbim herkesn evaldina saglkli huzrlu ömürler versin..kötü dönemde doğdular ama en güzel günler onlarn olsun insallh...bu arada çay inanmaz gaz yaptı bende de sora Didi denedm cocgm uykuyu unuttu artk agzna surmiom günde 6 fincan rezene iciorm şükür iyyz
Bizde 7 ile taburcu olmustuk. Doktora sordum 7 den 10 a cıkması normal mı dıye 17 ye cıkmadıgı surece sıkıntı yok zaten bundan sonra o kadar yükselmez dedi canımBizimki 10 a düşmüştü tekrardan 13 e yükselmişti ondan korkuyorum canım tekrardan yükselse diye
12 gün bitkin yatan yavrum bugun gece pek yatmadı o yatmadıkça ben daha çok mutlu oldum beni de emzik niyetine kullanıyor çok mutluyumkizlar basladimi gece mesainizBizmki hic doymuyor beni eriticek yakinda emzirdikten sonra emzik veriyomusunuz merak ettim
Dün geceden fark ettim ki bebeğim baya toparlanmış artık kendisi uyanıyor acıkınca uyumuyor Bi süreliğine sğol canım çok korktum dün yine yatırırlar falan diye de iyice toparlandı yavrum çok şükürBizde 7 ile taburcu olmustuk. Doktora sordum 7 den 10 a cıkması normal mı dıye 17 ye cıkmadıgı surece sıkıntı yok zaten bundan sonra o kadar yükselmez dedi canım
Cok sevındım senın adına canımDün geceden fark ettim ki bebeğim baya toparlanmış artık kendisi uyanıyor acıkınca uyumuyor Bi süreliğine sğol canım çok korktum dün yine yatırırlar falan diye de iyice toparlandı yavrum çok şükür
Çok sağol canım benim rabbim hepimizin bebeğini korusun inşallah çok masum ve savunmasızlarCok sevındım senın adına canım
E bebekten almıştım. Galiba 40 liraydı.canim ne ile ölçüyorsun olctugun ürünü bana da söylermisin alayim brndr ayarlayamiyorum odanin isinini
12 gün bitkin yatan yavrum bugun gece pek yatmadı o yatmadıkça ben daha çok mutlu oldum beni de emzik niyetine kullanıyor çok mutluyum
Tamm canim bende bakayimE bebekten almıştım. Galiba 40 liraydı.
Ayy bi benimkimi oyle diyodum 16 günlük olduk ama surekli memede olmak.istiyor uykusu 5 dk agliyor uyaninca illa agzinda meme olucak valla emmekten beni eritti resmen neden doymuor bu bebislerBizimki uykusuzluktan contalari yaktı. 10 dk uyusa sicriyor bağırarak ağlıyor ve sürekli memede.memede de 5 dk emip uyuyakaliyor
Düzenli uyumamaktan o işte .. çevre uyaran ışık ses vs olunca uyuyamiyolar, uyuyamayinca memede hemen uyuyakalıp düzgün ememiyor, ememeyince karnı tam doymuyor, doymayinca derin uyuyamiyor. Böyle kısır döngüAyy bi benimkimi oyle diyodum 16 günlük olduk ama surekli memede olmak.istiyor uykusu 5 dk agliyor uyaninca illa agzinda meme olucak valla emmekten beni eritti resmen neden doymuor bu bebisler
Hahaha daha bizim bebek yeni doğmuştu hastanedeydik eşim bakıyor diyo bu ne zaman büyüyecek dedim oo daha bismillah yeni başlıyor sende aynı eşim gibibu bebisler ne zaman buyuyecek acaba
Valla benimde öyle hatta şuan kucağımda emip uyuyor ben yere koyuyorum beş dakika yine ağzını gezdiriyor artık doymuyor da ondan mı öyle yapıyor diyorum demekki bazı bebeklerde normalBizimki uykusuzluktan contalari yaktı. 10 dk uyusa sicriyor bağırarak ağlıyor ve sürekli memede.memede de 5 dk emip uyuyakaliyor
Ben ne yapayım bende iki bebek ve bebeklerim memenin tadına yeni vardılar. Kızım kardeşinden kilo olarak eksikti. İlk hafta oğlum ağırlıklı emiyordu şimdi kızımda olaya dahil oldu ne yapacağımı şaşırdım. Ama çok mutluyum emsinlerde ben pert olmaya razıyımValla benimde öyle hatta şuan kucağımda emip uyuyor ben yere koyuyorum beş dakika yine ağzını gezdiriyor artık doymuyor da ondan mı öyle yapıyor diyorum demekki bazı bebeklerde normal
Ayy valla ikili takacaksın sürekli senin ağzına da bişey ler koysunlar süt dolsunBen ne yapayım bende iki bebek ve bebeklerim memenin tadına yeni vardılar. Kızım kardeşinden kilo olarak eksikti. İlk hafta oğlum ağırlıklı emiyordu şimdi kızımda olaya dahil oldu ne yapacağımı şaşırdım. Ama çok mutluyum emsinlerde ben pert olmaya razıyım
Ben ne yapayım bende iki bebek ve bebeklerim memenin tadına yeni vardılar. Kızım kardeşinden kilo olarak eksikti. İlk hafta oğlum ağırlıklı emiyordu şimdi kızımda olaya dahil oldu ne yapacağımı şaşırdım. Ama çok mutluyum emsinlerde ben pert olmaya razıyım
İyi hoş da uyuyamadikca ve beni kitledikce ne bise yiyebiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum ne uyuyabiliyorum. Yanimda da kimse yok. Düşüp bayilicam az kaldıAyy valla ikili takacaksın sürekli senin ağzına da bişey ler koysunlar süt dolsunvalla bende hiç şikayetci değilim günlerdir bu anı bekliyorum o kadar uğraştım ki psikolojim bozulmuştu
Ben ailemin yanındayım benim için sıkıntı olmuyor yalnız olunca zor tabi emziğe alıştır canım biraz emzikle oyalanırken sende bişey ler atıştırırsnİyi hoş da uyuyamadikca ve beni kitledikce ne bise yiyebiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum ne uyuyabiliyorum. Yanimda da kimse yok. Düşüp bayilicam az kaldı
Alıştırdım emzige ama çok oyalanmiyor ayirt ediyor sanki farkıBen ailemin yanındayım benim için sıkıntı olmuyor yalnız olunca zor tabi emziğe alıştır canım biraz emzikle oyalanırken sende bişey ler atıştırırsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?