2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
İyi hoş da uyuyamadikca ve beni kitledikce ne bise yiyebiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum ne uyuyabiliyorum. Yanimda da kimse yok. Düşüp bayilicam az kaldı
Tabii böyle olunca süt birikmiyo memede dimi. Aslında yanlız kalan anneler birleşip bir arada mı baksak çocuklara kimseden fayda yok bize

Tabii böyle olunca süt birikmiyo memede dimi. Aslında yanlız kalan anneler birleşip bir arada mı baksak çocuklara kimseden fayda yok bize
Bi tane ebe öyle düşünmeyin diyordu bebek emdikçe süt salgılıyor ne kadar emzirilse o zaman süt hormonları çalışılıyormuş ama tabi sütün ilacı yarım saatte olsa uykudur

Ben 4.gun getirdigimde doğum kilosunu geçmişti, doktor iyi beslemissiniz dedi, sarılıkta olmadi çok sukur. Ben yavaş akısli biberon kullanıyorum deneyebilirsin sende
Merhaba,meme reddi yaşadınız mı acaba? Yavaş akışlı olarak hangi marka tercih ettiniz?

Tam da bunu daha önce düşünmüştüm aslında kucağımda uyuyor şimdi. İnat ettim çatlasa da en az 2 saat meme yok. Hayır emdigini de kusuyor geri .. 1 iş oluyor 10 iş

Geriden geliyorum merhabalar, benim bebeğimdede kan uyusmazlıgı ve sarılık var eve cıkardık ama uyuyor hep bi calısmayla kaldırıyoruz siz nasıl atlattınız? Mama kullandınız mı kullandıysanız ne şekilde verdiniz? Şu olayı atlatmak için çare arıyorum resmen..

Ben sütümü sağıp biberonla ağzına sıkıyordm kaşıkla ağzına koyup çenesini getirip götürüyordm Bi kaç damlada olsa yutkunsun diye sende öyle dene istersen canım

Ben sütümü sağıp biberonla ağzına sıkıyordm kaşıkla ağzına koyup çenesini getirip götürüyordm Bi kaç damlada olsa yutkunsun diye sende öyle dene istersen canım
Onları bende yapıyorum ama sütümde çok değil 30 cc cıkmıyor henüz günü gününü p da tutmuyor sonra yetersiz kalıyor işte beslenme

Canım ben mama kullandım emzirdim sonra 10 20 cc mama verdim vermeye çalıştım uyuldu sürekli zorla altını açarak üstünü çıkararak uyandırmaya çalıştım güneş ışığında 3 5 dk b3ziyle durdurdum. Beyaz lamba al Dik beşiğinin üstüne gelecek şekilde gece yaktık hala da ışıkta uyuyo gece. Mamayı da enjektöre verdim netten yaz bak bebek kendi çekiyo enjektorden zor biraz memeyi unutmasın kolay olmasın diye öyle verdim ama günde bazen 10cc bazen 20 bazen hiç

İyi hoş da uyuyamadikca ve beni kitledikce ne bise yiyebiliyorum ne tuvalete gidebiliyorum ne uyuyabiliyorum. Yanimda da kimse yok. Düşüp bayilicam az kaldı
Yalnız olsam zor oldurdu. Annem yanımda kayınvalidem yanımda. Annem 20 si çıkınca gidecek. Kayınvalidem biraz daha kalacak. İki bebekle tek huni ile gezerdim herhalde. 2 aylık olunca başbaşa kalacağız. Bakalım asıl şov o zaman başlayacak ama tek bebek olsa zorlanmazmışım gibi geliyor yada iki taneye alışınca tek kolay olurmuş gibi geliyor

Onları bende yapıyorum ama sütümde çok değil 30 cc cıkmıyor henüz günü gününü p da tutmuyor sonra yetersiz kalıyor işte beslenme
Çok zorlu Bi süreç Allah yardımcın olsun canım bizde yeni Bi gündür kendimize geldik ben hangi çay varsa süt yapcak ne varsa yemeye çalıyordm 3 saatte Bi güzel doluyordu sütüm

Enjektörü biz beceremedik telaşlı çünkü birden gelsin istiyor sonrada gelmezse basıyor yaygarayı.. o cc ler az geliyor iste bize emzirmeye ek 40 cc mama yazılmıs.. doktora sormustum güneş meselesini ama camın arkasından faydası yok dedi.. beyaz ışık dediğimiz florasan ışığı mı gerçekten işe yarıyor mu okudum bi yerde daha.. cevapladıgınız için teşekkür ederim

Çok zorlu Bi süreç Allah yardımcın olsun canım bizde yeni Bi gündür kendimize geldik ben hangi çay varsa süt yapcak ne varsa yemeye çalıyordm 3 saatte Bi güzel doluyordu sütüm
Rezene içiyorum komposto içiyorum zormus cok zor ssarılık olmasa yine bi nebze ama alıcaklar yine korkusuda var

Rezene içiyorum komposto içiyorum zormus cok zor ssarılık olmasa yine bi nebze ama alıcaklar yine korkusuda var

Rezenenin aşırı tüketimi sütü kesiyo diye okumustum, ne kadar içebılıyoruz acabs en fazla, onu ogrendıkteb sonra azalttım ben biraz
Ben 1 fincan rezene 1 fincan papatya içiyorum 1 fincan da humana . Kahvaltı da da sadece 1 bardak çay bol bol su şükür süt güzel geliyor ve o rezene çayından bı iki çay kaşığı da bebeğime veriyirum aşırı bı ağlama yok bizde bazen sabahları sikiniyor alttan gazı da çıkarınca rahatlıyor akşam 7 gibi de gergin duş aldiriryorum sonra uyutuyorun gece hiç ışık açmıyorum şimdilik uykusuz bırakmadı beni ama emzirirken yanımda yatiriyorum hem onun uykusu açılmıyor hem benim

Stres yapma canım benim bebek 5 gün yattı ben çıkarınca bile bende korktum ver mamayı sütünüde sürekli Bi kaç damlada olsa koy ağzına rabbim yardımcın olsun sen stres yapsan olan sütün de çekilir

Benim kızım şu anda 20 günlük oldu ve gözleri hala sarı burnu çenesi de sarı . Ama 10 gün riskli beyin bariyer oluşturuyor 10 günden sonra yükselmiyor 1 gece fototerapi aldık 7ye düştü sarılığı 4 gün sonra kontrole gittik Dr yine artmis ama tahlil yapacak kadar çok değil dedi.diger çocuklarm da da 1 ayda anca geçti demekkko bu da anca geçecek .mama günde 1 kez veriyirum kendi uyaniyor bizim ki devamlı sık sık emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…