2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Gece hangi araliklarla uyanip sut iciyor canim. Benimki en fazla 2 saat duruyor genelde 1 saat veya 1,5 saatte uyanip sut iciyor. E 20 dakika da sut vermekle geciyor. Bana yetmiyor bu uyku. Nobetlese bakiyoruz gece annemle yoksa gunduz cok gergin oluyorum bir de sutum ikindi vaktinden sonra baya azaliyor gece uyumamissam

Gazini çıkarmadan mi uyutuyorsun gece ? Sonra rahatsız olmuyor mu??? Benimki gazını çıkarırken biraz kusup uyanıyor hep

Kızlar anne cay kahve içtiğinde kafeınden dolayı
Bebek uykuya zor dalıyo dedi bir arkadas, benım bebişte bugunlerde zor dalıo , haftasından mı,çaydan mı anlayamadım

Gazini çıkarmadan mi uyutuyorsun gece ? Sonra rahatsız olmuyor mu??? Benimki gazını çıkarırken biraz kusup uyanıyor hep
Standart gaz cıkarma pozısyonunda hiç gazcıkarmıyo bızımki, ben de bıraktım nasılsa cıkmıo die.. kemdısı yatarken bacaklarını kendine cekıp kendını sıkıp cıkarıyo ama cok zorlanıyo , hatta o anlar gaz mı cıkarıyo, kaka yapmaya calısırken makatı acıyo da ondanmı acı cekıo anlayamadım halen.. bir de anlamadıgım yatagına koydugumdasüreklı gaz sancısı çeken,kendini sıkan bebek benım kucagımda emeeken gayet mutlu ,gaz için kendini sıkmıyo falan. bir de son zamanlardaçok kusmaya basladı ,kesik süt kusuyo genelde

Gögüs bakımınızı nasıl yapıyırsunux, süreklı gumüş kapak ya da phılıps avent kapak mı duruyo goguslerınızde yoksa pedmi koyuyorsunuz? O kapakları da tum gun koymak yanlıs galıba , e meme iç çamasırına degınce de cok tahriş oluyor, buarada ben gogus ucu acısı cekıyodum,denemedıgım sey kalmadı ; zeytınyagı,kantoron yagı, memelyn balmumu, lansinoh hiçbiri işe yaramadı bende sanki ,dün garmastan aldırdım onu kullandım,sag gogsumun ucunda beyaz bişi vardı pamukcuk gibi ,onu patlatmıs sanki suan normale donuyı gıbı, acısı da azalıyo, bu sorunu yasayan varsa deneyebılır

Gazını cikarmayinca kusuyor işte benimki de .. o yüzden yeri geldi gece 20 dk emzirdiysem 1 saat gaz çıkardım . Kucakta rahatlık mevzusu bana da ilginç geliyor . Bacakları karna çekme sadece gaz yüzünden olmuyor sanırım. O kadar çok soru işareti var ki benim de kafamda. Sabah uyku düzeni bi bozuldu diye öğlen zor ettik ağlamaktan. Zorla uyuttum kucağımda . Hep böyle huzursuz mu olacak en küçük şeyde bilmiyorum :/

Hanımlar ben bez olarak molfix kullanıyorum pişik kremi de sudokrem kullanıyorum ama bebeğim pişik olmuş kaç gündür vuruyorum iyileşmiyor sizce bezini değiştireyim mi pişiği bezden olabilir mi ya

Kızlar anne cay kahve içtiğinde kafeınden dolayı
Bebek uykuya zor dalıyo dedi bir arkadas, benım bebişte bugunlerde zor dalıo , haftasından mı,çaydan mı anlayamadım
Haftasından rahatsız edecek hiçbir şey yiyip içmiyorum resmen kurudum ama benimki de aynı . Çevredeki her şeyi keşfetmeye başladılar o yüzden uykuları kolay dağılıyor ... sonra da gelsin yaygara

Benim bebekte de kusma oluyor ablamlarda fazlasını çıkartıyor dedi Bilemiyorum artık gaz damlası henüz kullanmıyorsunuz dimi

Sadece gümüş kapak kullanıyorum . Bakım kelimesi lugatimi terk edeli epeyce oldu sanırım dağınık topuzlu, göbeği sarkan, kusmuk kokulu bir kadınım biri bakim mi dedi

Hanımlar ben bez olarak molfix kullanıyorum pişik kremi de sudokrem kullanıyorum ama bebeğim pişik olmuş kaç gündür vuruyorum iyileşmiyor sizce bezini değiştireyim mi pişiği bezden olabilir mi ya
Pişik olmadan önce de sürüyor muydun krem canım ? Sanırım bu kremler daha çok önleyici rol oynuyorlar ..

Sadece gümüş kapak kullanıyorum . Bakım kelimesi lugatimi terk edeli epeyce oldu sanırım dağınık topuzlu, göbeği sarkan, kusmuk kokulu bir kadınım biri bakim mi dedi
Hahaha, ya bi tanıdıgımız sacını niye taramıyo ki dıyodum bebegı varken, saç taramak mı ,şuan oyle anlıyorum ki onu, daha beterım:))) buyuk konusmamak lazım

Doktor yazdı ,hatta iki tane yazdı biri de metsil, metsili devlet karsılıomus ama bitkısel olanı karsılamıyomus ,bız ıkısunı de aldık ama bitkıselı kullandık
Bizede metsili yazmış dün gaz için sormuştum ama alma dedi eşim eğer çok zorlarsa bende bitkisel olanından alıp denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…