2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Çok zorlu Bi süreç Allah yardımcın olsun canım bizde yeni Bi gündür kendimize geldik ben hangi çay varsa süt yapcak ne varsa yemeye çalıyordm 3 saatte Bi güzel doluyordu sütüm
Rezene içiyorum komposto içiyorum zormus cok zor ssarılık olmasa yine bi nebze ama alıcaklar yine korkusuda var

Hanımlar ben bez olarak molfix kullanıyorum pişik kremi de sudokrem kullanıyorum ama bebeğim pişik olmuş kaç gündür vuruyorum iyileşmiyor sizce bezini değiştireyim mi pişiği bezden olabilir mi ya
Ben de basta molfix aldim ve cok kalin oldugu icin pisik yapmaya basladi. Sleepy aldim cok daha ince canim. Dene istersen

Rezene içiyorum komposto içiyorum zormus cok zor ssarılık olmasa yine bi nebze ama alıcaklar yine korkusuda var
Ama stres yaparsan sütün çekilir canım onun midesi zaten şuan Bi ceviz kadar minnacık ne kadar sağıp Bi damla bile kaşıkla ağzına koysan onun için şifadır

Ama stres yaparsan sütün çekilir canım onun midesi zaten şuan Bi ceviz kadar minnacık ne kadar sağıp Bi damla bile kaşıkla ağzına koysan onun için şifadır
Biz daha bir haftalığız belki o kadarda yok şu memeyi tutsa bi benim mi göğüslerim anormal bilmiyorum Uç sorunu yaşadım şimdi daha iyi..o kaşıklar yetmiyor teyzesi iyileşeliö diye çok yememiz lazım

Çok zorlu Bi süreç Allah yardımcın olsun canım bizde yeni Bi gündür kendimize geldik ben hangi çay varsa süt yapcak ne varsa yemeye çalıyordm 3 saatte Bi güzel doluyordu sütüm
Canım sen tam olarak nasıl emzirmeyi başardın benimki aliyo geri bırakıyo acaba o eds sisteminimi yapsam makine beni yoruyo

Benimkide beşiğe aldığım an ağlıyo al beni yanına diye

Canım sen tam olarak nasıl emzirmeyi başardın benimki aliyo geri bırakıyo acaba o eds sisteminimi yapsam makine beni yoruyo
Ben silikon göğüs ucuyla emziriyordum arada ağzından çıkartıp göğsümü veriyodum beni ittirince ağlama krizine girince bırakıyorum sakinleşiyordu tekrardan deniyordum öyle mucizevi Bi şekilde tuttu ve bırakmadı bide elimle sürekli göğsümü ağzına zorla ittirdim hep

Hanımlar ben bez olarak molfix kullanıyorum pişik kremi de sudokrem kullanıyorum ama bebeğim pişik olmuş kaç gündür vuruyorum iyileşmiyor sizce bezini değiştireyim mi pişiği bezden olabilir mi ya
Altını değişirken biraz serbest bırak hava alsın ben öyle yapıyorum biraz kizardiginda poposu

Biz daha bir haftalığız belki o kadarda yok şu memeyi tutsa bi benim mi göğüslerim anormal bilmiyorum Uç sorunu yaşadım şimdi daha iyi..o kaşıklar yetmiyor teyzesi iyileşeliö diye çok yememiz lazım
Bende silikon uçla emzirdim hep öyle tutuyordu sık sık ağzına sağ ver canım ne içmişse artık korkma 10 günlük olunca risk geçiyormuş dedi burda Bi arkadaş

Benim ne mümkün göğsümü ağzına verim o eliyle itiyo resmen benim alıştırmam lazım bu böyle olmaz

Canım bide istersen altın banyosu yaptır bebeğe suyunun içine Bi altın at öyle banyosunu yaptır herkes bana bunu dedi herkes bende dün yaptırdım sende yaptır istersen bilseydim Bende ilk başta yapardım batıl inanç hurafe falan olduğunu düşünmüyorum çünkü bir değil iki değil Bi sürü kişi tavsiye etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…