- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Hastanedeykende bez istediler bizden aynı bezi verdik ama pişik olmamıştı off hiç bilmiyorumO zaman bezden olabilir
Evet benim bebek çıkartıyor hatta bazen Bi irkiliyorKızlar bebeginiz uyurken böyle ağlıyor gibi sesler çıkarıyor mu ruyasinda
Aynen rüyasında sanki bazen acı cekipnaglayip inliyor sonra gülüyor filanEvet benim bebek çıkartıyor hatta bazen Bi irkiliyor
Korkma canım her bebekte var buAynen rüyasında sanki bazen acı cekipnaglayip inliyor sonra gülüyor filan
Rezene içiyorum komposto içiyorum zormus cok zor ssarılık olmasa yine bi nebze ama alıcaklar yine korkusuda varÇok zorlu Bi süreç Allah yardımcın olsun canım bizde yeni Bi gündür kendimize geldik ben hangi çay varsa süt yapcak ne varsa yemeye çalıyordm 3 saatte Bi güzel doluyordu sütüm
Ben de basta molfix aldim ve cok kalin oldugu icin pisik yapmaya basladi. Sleepy aldim cok daha ince canim. Dene istersenHanımlar ben bez olarak molfix kullanıyorum pişik kremi de sudokrem kullanıyorum ama bebeğim pişik olmuş kaç gündür vuruyorum iyileşmiyor sizce bezini değiştireyim mi pişiği bezden olabilir mi ya
Bende aynen az önce sleepy istedim canım doğru karar vermişim o zamanBen de basta molfix aldim ve cok kalin oldugu icin pisik yapmaya basladi. Sleepy aldim cok daha ince canim. Dene istersen
Ama stres yaparsan sütün çekilir canım onun midesi zaten şuan Bi ceviz kadar minnacık ne kadar sağıp Bi damla bile kaşıkla ağzına koysan onun için şifadırRezene içiyorum komposto içiyorum zormus cok zor ssarılık olmasa yine bi nebze ama alıcaklar yine korkusuda var
Biz daha bir haftalığız belki o kadarda yok şu memeyi tutsa bi benim mi göğüslerim anormal bilmiyorumAma stres yaparsan sütün çekilir canım onun midesi zaten şuan Bi ceviz kadar minnacık ne kadar sağıp Bi damla bile kaşıkla ağzına koysan onun için şifadır
Canım sen tam olarak nasıl emzirmeyi başardın benimki aliyo geri bırakıyo acaba o eds sisteminimi yapsam makine beni yoruyoÇok zorlu Bi süreç Allah yardımcın olsun canım bizde yeni Bi gündür kendimize geldik ben hangi çay varsa süt yapcak ne varsa yemeye çalıyordm 3 saatte Bi güzel doluyordu sütüm
Benimkide beşiğe aldığım an ağlıyo al beni yanına diyeBen 1 fincan rezene 1 fincan papatya içiyorum 1 fincan da humana . Kahvaltı da da sadece 1 bardak çay bol bol su şükür süt güzel geliyor ve o rezene çayından bı iki çay kaşığı da bebeğime veriyirum aşırı bı ağlama yok bizde bazen sabahları sikiniyor alttan gazı da çıkarınca rahatlıyor akşam 7 gibi de gergin duş aldiriryorum sonra uyutuyorun gece hiç ışık açmıyorum şimdilik uykusuz bırakmadı beni ama emzirirken yanımda yatiriyorum hem onun uykusu açılmıyor hem benim
Ben silikon göğüs ucuyla emziriyordum arada ağzından çıkartıp göğsümü veriyodum beni ittirince ağlama krizine girince bırakıyorum sakinleşiyordu tekrardan deniyordum öyle mucizevi Bi şekilde tuttu ve bırakmadı bide elimle sürekli göğsümü ağzına zorla ittirdim hepCanım sen tam olarak nasıl emzirmeyi başardın benimki aliyo geri bırakıyo acaba o eds sisteminimi yapsam makine beni yoruyo
Altını değişirken biraz serbest bırak hava alsın ben öyle yapıyorum biraz kizardiginda poposuHanımlar ben bez olarak molfix kullanıyorum pişik kremi de sudokrem kullanıyorum ama bebeğim pişik olmuş kaç gündür vuruyorum iyileşmiyor sizce bezini değiştireyim mi pişiği bezden olabilir mi ya
Bende silikon uçla emzirdim hep öyle tutuyordu sık sık ağzına sağ ver canım ne içmişse artık korkma 10 günlük olunca risk geçiyormuş dedi burda Bi arkadaşBiz daha bir haftalığız belki o kadarda yok şu memeyi tutsa bi benim mi göğüslerim anormal bilmiyorumUç sorunu yaşadım şimdi daha iyi..o kaşıklar yetmiyor teyzesi iyileşeliö diye çok yememiz lazım
Ben de öyle yapıyorum hatta poposunu tekde yıkıyorum bakalım bezi değiştirince geçer inşallahAltını değişirken biraz serbest bırak hava alsın ben öyle yapıyorum biraz kizardiginda poposu
Benim ne mümkün göğsümü ağzına verim o eliyle itiyo resmen benim alıştırmam lazım bu böyle olmazBen silikon göğüs ucuyla emziriyordum arada ağzından çıkartıp göğsümü veriyodum beni ittirince ağlama krizine girince bırakıyorum sakinleşiyordu tekrardan deniyordum öyle mucizevi Bi şekilde tuttu ve bırakmadı bide elimle sürekli göğsümü ağzına zorla ittirdim hep ☺
Inşallah canım dikkat et yine banada dua et tutsun memeyiBen de öyle yapıyorum hatta poposunu tekde yıkıyorum bakalım bezi değiştirince geçer inşallah
Canım bide istersen altın banyosu yaptır bebeğe suyunun içine Bi altın at öyle banyosunu yaptır herkes bana bunu dedi herkes bende dün yaptırdım sende yaptır istersen bilseydim Bende ilk başta yapardım batıl inanç hurafe falan olduğunu düşünmüyorum çünkü bir değil iki değil Bi sürü kişi tavsiye ettiBiz daha bir haftalığız belki o kadarda yok şu memeyi tutsa bi benim mi göğüslerim anormal bilmiyorumUç sorunu yaşadım şimdi daha iyi..o kaşıklar yetmiyor teyzesi iyileşeliö diye çok yememiz lazım
Benim öyle canım korkuyo gibi aglicakmis gibi tuhaf bisey yapıyo geçiyor hemen normalmi bilmiyorum artıkKızlar bebeginiz uyurken böyle ağlıyor gibi sesler çıkarıyor mu ruyasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?