- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Benide itiyordu çok sert kızınca ben yere koyuyordm sakinleşiyordu deniyordm hatta Bi ebe öyle yaptırmış sürekli burda Bi arkadaş videosunu attı bende izledim orda da öyle diyorduBenim ne mümkün göğsümü ağzına verim o eliyle itiyo resmen benim alıştırmam lazım bu böyle olmaz
Ne için memeyi tutması içinmiCanım bide istersen altın banyosu yaptır bebeğe suyunun içine Bi altın at öyle banyosunu yaptır herkes bana bunu dedi herkes bende dün yaptırdım sende yaptır istersen bilseydim Bende ilk başta yapardım batıl inanç hurafe falan olduğunu düşünmüyorum çünkü bir değil iki değil Bi sürü kişi tavsiye etti
Asla pes etme ben ağlicaktım bazen resmen ama hamd olsun nasıl olduysa başardım rabbim yardımcın olsun inşallah sende müjdeli haberi burdan verirsin bizeInşallah canım dikkat et yine banada dua et tutsun memeyi
Benimde silikonla tutuyo ama direkt temas yokBenide itiyordu çok sert kızınca ben yere koyuyordm sakinleşiyordu deniyordm hatta Bi ebe öyle yaptırmış sürekli burda Bi arkadaş videosunu attı bende izledim orda da öyle diyordu
Merak etme silikon uçları çıkardığı için kendisi tutacak kaç günlük bebeğinBenimde silikonla tutuyo ama direkt temas yok
Benimde silikonla tutuyo ama direkt temas yokBenide itiyordu çok sert kızınca ben yere koyuyordm sakinleşiyordu deniyordm hatta Bi ebe öyle yaptırmış sürekli burda Bi arkadaş videosunu attı bende izledim orda da öyle diyordu
14 günlükMerak etme silikon uçları çıkardığı için kendisi tutacak kaç günlük bebeğin
Benim bebeğimle aynı canım eds dene dediler burda istersen videolarını izle onu da dene14 günlük
Bakım eczaneye gideyim sorayım canım SağolasınBenim bebeğimle aynı canım eds dene dediler burda istersen videolarını izle onu da dene
Youtuptan detaylı izle inşallah Bi etkisi olur canımBakım eczaneye gideyim sorayım canım Sağolasın
Aynen çok acıklı tuhaf bir ses resmen inliyor geçiyorBenim öyle canım korkuyo gibi aglicakmis gibi tuhaf bisey yapıyo geçiyor hemen normalmi bilmiyorum artık
Aynen inliyo hiç sebebi ne acaba siz nasıl oldunuz canım dün biseyler yazmıştınAynen çok acıklı tuhaf bir ses resmen inliyor geçiyor
Ne kadar sürede bir degıstırıyorsun,her emzirnede yani 2 saatte bir degıstrnek lazım, sudocrem cokii o gecırır bence ,prima ve sudokrem kullanıorum bende, vardı bizde de geçti bayaHastanedeykende bez istediler bizden aynı bezi verdik ama pişik olmamıştı off hiç bilmiyorumdoktorda fazla bırakma biriksin hemen değiştir dedi
Evet benımki de bazen içli içli kısa sureli aglayıp susuyoKızlar bebeginiz uyurken böyle ağlıyor gibi sesler çıkarıyor mu ruyasinda
2nsaatte bir mi ben daha sık değiştiriyorum canım her içtiğinde altını pisletiyoNe kadar sürede bir degıstırıyorsun,her emzirnede yani 2 saatte bir degıstrnek lazım, sudocrem cokii o gecırır bence ,prima ve sudokrem kullanıorum bende, vardı bizde de geçti baya
Ozaman bez degıstırmen ıyı olabılor canım2nsaatte bir mi ben daha sık değiştiriyorum canım her içtiğinde altını pisletiyo
Yani farklı bir markaOzaman bez degıstırmen ıyı olabılor canım
Aynen sleepy aldırcam babam sağolsun bugün aramış bulamamış kaldı yarına küçük yer oluncaYani farklı bir marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?