2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Midesinin eksidigini nerden anladin canim. Midesini bulandiriyor bazen oglum eksime mi acaba? Burnu tikali diye bulndiriyor diye dusunuyorum sanki

Yemekten sonra geri geldi cok kez,
Merhaba,meme reddi yaşadınız mı acaba? Yavaş akışlı olarak hangi marka tercih ettiniz?

Meme reddi henüz yaşamadım gunde 3-4 kere biberon kullaniyorum, mamajoo markası.

Hanımlar ben bez olarak molfix kullanıyorum pişik kremi de sudokrem kullanıyorum ama bebeğim pişik olmuş kaç gündür vuruyorum iyileşmiyor sizce bezini değiştireyim mi pişiği bezden olabilir mi ya

Ben once prima pampers pure kullandim sonra molfixten memnun olan cok vardi, molfix pure&soft aldim, primadan daha yumuşaktı şuan ona devam ediyorum. Pisik kremi olacakta incia ve müşterinin kremini kullaniyorum

Bi tane ebe öyle düşünmeyin diyordu bebek emdikçe süt salgılıyor ne kadar emzirilse o zaman süt hormonları çalışılıyormuş ama tabi sütün ilacı yarım saatte olsa uykudur ☺
E tamam salgılıyoda bi birine bir birine değiş tokuş yapınca bitiyo süüüt. Çocuğa sinir geliyo bu sefer

Ben once prima pampers pure kullandim sonra molfixten memnun olan cok vardi, molfix pure&soft aldim, primadan daha yumuşaktı şuan ona devam ediyorum. Pisik kremi olacakta incia ve müşterinin kremini kullaniyorum
Bize de molfix iyi gelmedi Malesef bakalım Bi değiştirince nasıl olacak görcez

Bende silikon uçla emzirdim hep öyle tutuyordu sık sık ağzına sağ ver canım ne içmişse artık korkma 10 günlük olunca risk geçiyormuş dedi burda Bi arkadaş
Umarım düşüşe geçer daha var 10 günlük olmamıza silikonu hastanede verdik ama onunlada kızınca başarısız oluyoruz zaten az emiyor hop uyuma bi daha uyandır..

Meme reddi henüz yaşamadım gunde 3-4 kere biberon kullaniyorum, mamajoo markası.
[/QUOTE]
Mesela nasıl yapıyorsunuz önce meme sonra biberon mu? Bendede medela var ama o bile çok gibi sosmivida

Kzlar bebislerinize su veriyomusunuz bi iki cay kaşığı verin diyolar ama bilemedim hemsiremde gerek yok dedi ama hava cok sicak

Kzlar bebislerinize su veriyomusunuz bi iki cay kaşığı verin diyolar ama bilemedim hemsiremde gerek yok dedi ama hava cok sicak
Çiş takibine göre verilebilir deniliyor canım . Eğer çişi bol ve açık renkse gerek yok, sütünden yeterli suyu alıyor demektir. Ama bezinde pembelikler görürsen ya da çiş rengi koyulasirsa ya da sıklık azalırsa o zaman verebilirsin. Yazın sıcaklarda su ihtiyacı arttığı için bazen süt yetmeyebiliyor

Kızlar sol gogsumde sertlıkler var ve cok şişkin ve agrıyor ,cok halsızım ve tum vucudum agrıyor,popom bacaklarım falan. . ben mastit mi oldum yoksa fikri olan varmı

Molfixin hangisini kullandin acaba pure&soft mu, o bana çok kalın gelmedi
Evet canim zaten pure oldugu icin tercih etmistim. Kaliteli bir bez ama bizde pisik yapti. Sleepy de sizdiriyor ama ben cok sıkmiyorum ondan mi oyle oluyor galiba. Bakalim deneye deneye bulcaz ama sleepy iyi yani incecik

tamm canim takip yapayım bakayım

Ben balkona çıkarıyorum canım direkt güneş ışığı yani ama bi arkadaşım da cam ardına koymuş çocuğu öyle düştü demişti. Beyaz lamba canım ampul gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…