Hanımlar ben bez olarak molfix kullanıyorum pişik kremi de sudokrem kullanıyorum ama bebeğim pişik olmuş kaç gündür vuruyorum iyileşmiyor sizce bezini değiştireyim mi pişiği bezden olabilir mi ya
Ben once prima pampers pure kullandim sonra molfixten memnun olan cok vardi, molfix pure&soft aldim, primadan daha yumuşaktı şuan ona devam ediyorum. Pisik kremi olacakta incia ve müşterinin kremini kullaniyorum
Bi tane ebe öyle düşünmeyin diyordu bebek emdikçe süt salgılıyor ne kadar emzirilse o zaman süt hormonları çalışılıyormuş ama tabi sütün ilacı yarım saatte olsa uykudur ☺
Ben once prima pampers pure kullandim sonra molfixten memnun olan cok vardi, molfix pure&soft aldim, primadan daha yumuşaktı şuan ona devam ediyorum. Pisik kremi olacakta incia ve müşterinin kremini kullaniyorum
Bende silikon uçla emzirdim hep öyle tutuyordu sık sık ağzına sağ ver canım ne içmişse artık korkma 10 günlük olunca risk geçiyormuş dedi burda Bi arkadaş
Umarım düşüşe geçer daha var 10 günlük olmamıza silikonu hastanede verdik ama onunlada kızınca başarısız oluyoruz zaten az emiyor hop uyuma bi daha uyandır..
Meme reddi henüz yaşamadım gunde 3-4 kere biberon kullaniyorum, mamajoo markası.
[/QUOTE]
Mesela nasıl yapıyorsunuz önce meme sonra biberon mu? Bendede medela var ama o bile çok gibi sosmivida
Çiş takibine göre verilebilir deniliyor canım . Eğer çişi bol ve açık renkse gerek yok, sütünden yeterli suyu alıyor demektir. Ama bezinde pembelikler görürsen ya da çiş rengi koyulasirsa ya da sıklık azalırsa o zaman verebilirsin. Yazın sıcaklarda su ihtiyacı arttığı için bazen süt yetmeyebiliyor
Kızlar sol gogsumde sertlıkler var ve cok şişkin ve agrıyor ,cok halsızım ve tum vucudum agrıyor,popom bacaklarım falan. . ben mastit mi oldum yoksa fikri olan varmı
Kızlar sol gogsumde sertlıkler var ve cok şişkin ve agrıyor ,cok halsızım ve tum vucudum agrıyor,popom bacaklarım falan. . ben mastit mi oldum yoksa fikri olan varmı
Evet canim zaten pure oldugu icin tercih etmistim. Kaliteli bir bez ama bizde pisik yapti. Sleepy de sizdiriyor ama ben cok sıkmiyorum ondan mi oyle oluyor galiba. Bakalim deneye deneye bulcaz ama sleepy iyi yani incecik
Çiş takibine göre verilebilir deniliyor canım . Eğer çişi bol ve açık renkse gerek yok, sütünden yeterli suyu alıyor demektir. Ama bezinde pembelikler görürsen ya da çiş rengi koyulasirsa ya da sıklık azalırsa o zaman verebilirsin. Yazın sıcaklarda su ihtiyacı arttığı için bazen süt yetmeyebiliyor
Enjektörü biz beceremedik telaşlı çünkü birden gelsin istiyor sonrada gelmezse basıyor yaygarayı.. o cc ler az geliyor iste bize emzirmeye ek 40 cc mama yazılmıs.. doktora sormustum güneş meselesini ama camın arkasından faydası yok dedi.. beyaz ışık dediğimiz florasan ışığı mı gerçekten işe yarıyor mu okudum bi yerde daha.. cevapladıgınız için teşekkür ederim