2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Ne güzel maşAllah bizimkide bugün 2 haftalık oldu

Bizimkinin de arttı ama o uyanikligin acısını sonra uykusuzluk huzursuzluğu ile çok fena çıkarıyor . Ben emmesin diye ağzına emzigi verip en az 1.5 saat kucağımda sallayarak uyutuyorum gercekten acikana kadar mümkün mertebe meme vermiyorum zaten artık az buçuk öğrendim ne istediğinde ne yapıyor hangisi sahte istek asıl derdi ne vs çözmeye başladım gibi ... ben aylık anı fotoğraf örtüleri var, onlardan istedim. Her ay onunla çekerim fotoğrafını diye düşündüm

Bence gayet güzel almış benim bebek 14 günlük 300 gram almış sanırım hatta tam 300 bile değil

Sizin hemşire halt etmiş canım normal bi bebek ilk 10 günde kendi kilosunu yakalar . Sonra ilk ay günde 30-35 gr alıyorsa anne sütü yeterli demektir. Yani 6×35 diyelim hadi 40la 50 ile carpalim anca 300 gr ediyor. Seninki 400 gr almış..kötü değil bence

Hayy agzina sağlık bende iyi diye dusunuyordum hemsire oyle diyince tuhafima gitti en iyisi duymamazliktan gelip emzirmeye devamke

Eger ponpan varsa sag mutlaka, mastır olunca sıtma oluyor genelde ve ateşin çıkıyor eger daha ilerlerse. Goguslerindeki sutu boşaltmak gerekiyor bir sekilde
Sag Yaaacok uyanık kurnazve numaracılar demi

Kizlar oglumun burnu tikali sanip surekli cekiyorum normal distaki kirler cikiyor ama icteki hirilti bitmiyor. Doktor burun tikanikligidir bigazda ve cigerlerde bisi yok demisti. Kac gundur bekliyorum ama icteki hirilti bitmiyor. Kbb uzmanina mi gotursem detayli baksa. Cok huzursuz oluyor cunku

Laringomalazi diye bir durum oluyor bazı bebeklerde canım, o da hirilti yapabiliyor . Bi götür bence de

Yaa bebeğimin gözleri aşırı çapaklanıyor bide sulanıyor İnternetten baktım burun tıkanıklığı sebep oluyor falan deniliyor bende evde unuttum burun fizyolojisini temizlemiyorum ondan mıdır acaba hep bi ıslaklık ve çapaklanma var benim gibi olan var mı acaba

Ben
Benim bebeğimin bir gözünde var çapaklanma doktor çapak sarı veya yeşil renkteyse enfeksiyon vardır demişti damla verdi bir gözüne damla damlatıyorum birde kaynamış soğumuş su veya anne sütünü bir pamuğa damlat ve hergün bir kere sil demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…