- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Ne güzel maşAllah bizimkide bugün 2 haftalık olduBebegınızın uyanıklık süresi arttımı , benimki baya arttı, hep meme de durmak istıyo uyanıkken de , sonrada bol bol kusuyı, sız nasıl oyalıyorsunuz , bugun 1 aylık olduk biz1 ay çekımı yapıyım dıyorım, sizler naptınız fikir verelim mi :))
Bizimkinin de arttı ama o uyanikligin acısını sonra uykusuzluk huzursuzluğu ile çok fena çıkarıyor . Ben emmesin diye ağzına emzigi verip en az 1.5 saat kucağımda sallayarak uyutuyorum gercekten acikana kadar mümkün mertebe meme vermiyorumBebegınızın uyanıklık süresi arttımı , benimki baya arttı, hep meme de durmak istıyo uyanıkken de , sonrada bol bol kusuyı, sız nasıl oyalıyorsunuz , bugun 1 aylık olduk biz1 ay çekımı yapıyım dıyorım, sizler naptınız fikir verelim mi :))
Bence gayet güzel almış benim bebek 14 günlük 300 gram almış sanırım hatta tam 300 bile değilKizlar bebegim bugun 16 gunluk oldu 3.300 dogmustu şuan 3.700 olmuş saglik ocagindaki hemsire kilosu az dedi ayda 2 kg alan bebekler var dedi emzirmiyormusun falan gibi konustu sinir oldum , bence kilosu iyi ya sizin bebekler nasil kilo alma durumu
Sizin hemşire halt etmiş canımKizlar bebegim bugun 16 gunluk oldu 3.300 dogmustu şuan 3.700 olmuş saglik ocagindaki hemsire kilosu az dedi ayda 2 kg alan bebekler var dedi emzirmiyormusun falan gibi konustu sinir oldum , bence kilosu iyi ya sizin bebekler nasil kilo alma durumu
Prima kullanmadim valla olmadi onu da denerim ama genelde Turk mali olsun istedim guvenilir olur dedim ama bakayim onu da alayimBende sleepy denemeyi dusunuyordum ama bi kac yorumda okudum sığdırıyor diye vazgeçtim. Prima denedin mi onda genelde sorun olmuyor
Hayy agzina sağlıkSizin hemşire halt etmiş canımnormal bi bebek ilk 10 günde kendi kilosunu yakalar . Sonra ilk ay günde 30-35 gr alıyorsa anne sütü yeterli demektir. Yani 6×35 diyelim hadi 40la 50 ile carpalim anca 300 gr ediyor. Seninki 400 gr almış..kötü değil bence
SagEger ponpan varsa sag mutlaka, mastır olunca sıtma oluyor genelde ve ateşin çıkıyor eger daha ilerlerse. Goguslerindeki sutu boşaltmak gerekiyor bir sekilde
Yaaacok uyanık kurnazve numaracılar demiBizimkinin de arttı ama o uyanikligin acısını sonra uykusuzluk huzursuzluğu ile çok fena çıkarıyor . Ben emmesin diye ağzına emzigi verip en az 1.5 saat kucağımda sallayarak uyutuyorum gercekten acikana kadar mümkün mertebe meme vermiyorumzaten artık az buçuk öğrendim ne istediğinde ne yapıyor hangisi sahte istek asıl derdi ne vs çözmeye başladım gibi ... ben aylık anı fotoğraf örtüleri var, onlardan istedim. Her ay onunla çekerim fotoğrafını diye düşündüm
Şok markette kampanya var sleepy 3 6 kilo 42vadet 29 cnmAynen sleepy aldırcam babam sağolsun bugün aramış bulamamış kaldı yarına küçük yer olunca ☺
Babam bugün almış Bi marketten 80 li 48 TL yeŞok markette kampanya var sleepy 3 6 kilo 42vadet 29 cnm
Arada yıka havalandır cnm geçer inşallahBende bugün aldım denicem bakalım inşallah geçer bizimde
Çok iyi cnmBabam bugün almış Bi marketten 80 li 48 TL ye ☺
Dün yıkadım havalandırmaya korkar oldum Bi bacaklarını kaldırdım her yeri batırdı resmenArada yıka havalandır cnm geçer inşallah
Yok artık ayda 2 kilo mu o hemşire mi acaba bebekler zaten doğum kilosunun bi kısmını ilk hafta veriyor sonra kilo almaya başlıyor 2 kiloda çok fazla benceBence gayet güzel almış benim bebek 14 günlük 300 gram almış sanırım hatta tam 300 bile değil
Dün benimkide kız olmasına rağmen üstüme işedi çok güldüm ya erkek olsaydı dedim kendi kendimeDün yıkadım havalandırmaya korkar oldum Bi bacaklarını kaldırdım her yeri batırdı resmen
Benim hem alttan hem üstten sıçrattı hangisini tutacağımı şaşırdım annemin halısı falan hep battıDün benimkide kız olmasına rağmen üstüme işedi çok güldüm ya erkek olsaydı dedim kendi kendime
Evdeki kaç yıllık aliskanliklarin hepsini 20 günde alt üst edip kendi isteğine göre dizayn edebilecek kadar hem deSag
Yaaacok uyanık kurnazve numaracılar demi
Laringomalazi diye bir durum oluyor bazı bebeklerde canım, o da hirilti yapabiliyor . Bi götür bence deKizlar oglumun burnu tikali sanip surekli cekiyorum normal distaki kirler cikiyor ama icteki hirilti bitmiyor. Doktor burun tikanikligidir bigazda ve cigerlerde bisi yok demisti. Kac gundur bekliyorum ama icteki hirilti bitmiyor. Kbb uzmanina mi gotursem detayli baksa. Cok huzursuz oluyor cunku
Benim bebeğimin bir gözünde var çapaklanma doktor çapak sarı veya yeşil renkteyse enfeksiyon vardır demişti damla verdi bir gözüne damla damlatıyorum birde kaynamış soğumuş su veya anne sütünü bir pamuğa damlat ve hergün bir kere sil demiştiYaa bebeğimin gözleri aşırı çapaklanıyor bide sulanıyor İnternetten baktım burun tıkanıklığı sebep oluyor falan deniliyor bende evde unuttum burun fizyolojisini temizlemiyorum ondan mıdır acaba hep bi ıslaklık ve çapaklanma var benim gibi olan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?