Ya ıkı gun once agrılarım var diye olcmustum 37,5 du, mastit diye bişi bılmıyodum, şimdi gogus agrusı da eklenınce acaba dedim, 37_37,5 arası atesım.36 olurdu hepAteşin var mı ? Memede şisliklerin varsa sağ bi an önce canım
Aynen yaa. Otursak karşılıklı kahvaltı yapsakkOrasıda öyle valla Ayy Bi an önce katı gıdaya mı geçseler
İnşallah o günlerdd gelcekAynen yaa. Otursak karşılıklı kahvaltı yapsakk
Evet canim zaten pure oldugu icin tercih etmistim. Kaliteli bir bez ama bizde pisik yapti. Sleepy de sizdiriyor ama ben cok sıkmiyorum ondan mi oyle oluyor galiba. Bakalim deneye deneye bulcaz ama sleepy iyi yani incecik
Mesela nasıl yapıyorsunuz önce meme sonra biberon mu? Bendede medela var ama o bile çok gibiMeme reddi henüz yaşamadım gunde 3-4 kere biberon kullaniyorum, mamajoo markası.
Kızlar sol gogsumde sertlıkler var ve cok şişkin ve agrıyor ,cok halsızım ve tum vucudum agrıyor,popom bacaklarım falan. . ben mastit mi oldum yoksafikri olan varmı
Selamlar
Gecemiz gündüzümüz karıştığı için buralara hiç bakamadım
Bazı sorularım var
Kırkı geçmesine rağmen kanaması olan var mı? Doktorları ne diyor?
Bebeğiniz memede uyuyor mu? Bu durumda gazını almadan yatırma sakıncalı değil mi? Benimki uyuyunca ben ya kusarsa falan diye başında bekliyorum
Geceleri kaç saatte bir emziriyorsunj? Ben ilk zamanlar saat kurar kalkardım. Ama doktorum gündüzleri iyi besleniyorsa gece kendine de bebişe de eziyet etme dedi o uyanınca emzir dedi ama gecen gece 4 saat olmuş emmeyeli çok acıkmıştı acayip üzüldüm
Prima kısırlığa sebep oluyormuş dediler bazıları bende korktum kullanmak için doğru mu yalan mı bilmiyorumBende sleepy denemeyi dusunuyordum ama bi kac yorumda okudum sığdırıyor diye vazgeçtim. Prima denedin mi onda genelde sorun olmuyor
Benim Dr um da artık kan şekeri düşmez uykusunu bölme dedi. Ben de öyle yapıyorum genelde gece 3-4 saatte kendiliğinden uyanıyor zaten hatta bu gece 2 saattı 1 uyandı ıkınmaktan. Ama geçenlerde bi çok yoruldu 5-6 saat uyuduğu oldu. 4 saat normal sınır zaten canım çok üzülme 1 2 defadan bişey olmazSelamlar
Gecemiz gündüzümüz karıştığı için buralara hiç bakamadım
Bazı sorularım var
Kırkı geçmesine rağmen kanaması olan var mı? Doktorları ne diyor?
Bebeğiniz memede uyuyor mu? Bu durumda gazını almadan yatırma sakıncalı değil mi? Benimki uyuyunca ben ya kusarsa falan diye başında bekliyorum
Geceleri kaç saatte bir emziriyorsunj? Ben ilk zamanlar saat kurar kalkardım. Ama doktorum gündüzleri iyi besleniyorsa gece kendine de bebişe de eziyet etme dedi o uyanınca emzir dedi ama gecen gece 4 saat olmuş emmeyeli çok acıkmıştı acayip üzüldüm
Senin bebeğin kaç günlük canımBenim Dr um da artık kan şekeri düşmez uykusunu bölme dedi. Ben de öyle yapıyorum genelde gece 3-4 saatte kendiliğinden uyanıyor zaten hatta bu gece 2 saattı 1 uyandı ıkınmaktan. Ama geçenlerde bi çok yoruldu 5-6 saat uyuduğu oldu. 4 saat normal sınır zaten canım çok üzülme 1 2 defadan bişey olmaz
26Senin bebeğin kaç günlük canım
Ben veriyorum 3 cay kasigi kadar , burasi cok sicakKzlar bebislerinize su veriyomusunuz bi iki cay kaşığı verin diyolar ama bilemedim hemsiremde gerek yok dedi ama hava cok sicak
Bizimki de 14 günlük gece uyanmıyor zorla vermeye çalıyorum ama tutmuyor memeyi bende mi uyanmasını beklesem yoksa daha küçük mü
Bende sleepys kullanıyorum cnm ilk hastanede ıslak mendil kullandık mecbur eve gelince pamuk bepanthol kullandım şimdi hiç bişey yok çok şükürHanımlar ben bez olarak molfix kullanıyorum pişik kremi de sudokrem kullanıyorum ama bebeğim pişik olmuş kaç gündür vuruyorum iyileşmiyor sizce bezini değiştireyim mi pişiği bezden olabilir mi ya
Bende bugün aldım denicem bakalım inşallah geçer bizimdeBende sleepys kullanıyorum cnm ilk hastanede ıslak mendil kullandık mecbur eve gelince pamuk bepanthol kullandım şimdi hiç bişey yok çok şükür
Sarılık görüntüsü devam ediyorsa uyandır bence, kandaki sarılık nedeniyle deger az da olsa uyanmakta güçlük çekebilir. Sariligi geçtikten sonra kendi düzenini kurmasına izin verirsinBizimki de 14 günlük gece uyanmıyor zorla vermeye çalıyorum ama tutmuyor memeyi bende mi uyanmasını beklesem yoksa daha küçük mü
Evet hala gözlerde sarılık var o zaman bende akşamları sütümü sağıp biberonla vereyim uykulu olunca meme biberon ayrıt edemiyor henüzSarılık görüntüsü devam ediyorsa uyandır bence, kandaki sarılık nedeniyle deger az da olsa uyanmakta güçlük çekebilir. Sariligi geçtikten sonra kendi düzenini kurmasına izin verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?