2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Selamlar
Gecemiz gündüzümüz karıştığı için buralara hiç bakamadım
Bazı sorularım var
Kırkı geçmesine rağmen kanaması olan var mı? Doktorları ne diyor?
Bebeğiniz memede uyuyor mu? Bu durumda gazını almadan yatırma sakıncalı değil mi? Benimki uyuyunca ben ya kusarsa falan diye başında bekliyorum
Geceleri kaç saatte bir emziriyorsunj? Ben ilk zamanlar saat kurar kalkardım. Ama doktorum gündüzleri iyi besleniyorsa gece kendine de bebişe de eziyet etme dedi o uyanınca emzir dedi ama gecen gece 4 saat olmuş emmeyeli çok acıkmıştı acayip üzüldüm

Evet canim zaten pure oldugu icin tercih etmistim. Kaliteli bir bez ama bizde pisik yapti. Sleepy de sizdiriyor ama ben cok sıkmiyorum ondan mi oyle oluyor galiba. Bakalim deneye deneye bulcaz ama sleepy iyi yani incecik

Bende sleepy denemeyi dusunuyordum ama bi kac yorumda okudum sığdırıyor diye vazgeçtim. Prima denedin mi onda genelde sorun olmuyor

Meme reddi henüz yaşamadım gunde 3-4 kere biberon kullaniyorum, mamajoo markası.
Mesela nasıl yapıyorsunuz önce meme sonra biberon mu? Bendede medela var ama o bile çok gibi sosmivida
[/QUOTE]

Sabah uyuduğum zaman annem mama yapiyor ondan sonra öğleden aksama kadar emziriyorum ama aksama sut cok azalıyor yine 8 ve 10 gibi yine mama veriyorum oyle uyuyor. Aksamlarida genelde once meme veriyorum ikisinide ama pek sut gelmediği için kızıyor ve mama veriyorum. Öğlenleri mamaya gerek kalmıyor genelde. Gece de bazen mama veriyorum bazen meme veriyorum eger göğüsler doluysa.

Kızlar sol gogsumde sertlıkler var ve cok şişkin ve agrıyor ,cok halsızım ve tum vucudum agrıyor,popom bacaklarım falan. . ben mastit mi oldum yoksa fikri olan varmı

Eger ponpan varsa sag mutlaka, mastır olunca sıtma oluyor genelde ve ateşin çıkıyor eger daha ilerlerse. Goguslerindeki sutu boşaltmak gerekiyor bir sekilde

Benim bebiste memede uyumayı seviyor. Uyusada once gazini çıkarmaya çalışıyorum ama çıkmıyorsa gunduzse yanimda yaptırıyorum yan donduruyorum rahatsiz olursa yada ağzından bisey gelirse alıyorum hemen ama gece eger çıkmıyorsa göğsüme yatiriyorum basi yukarda olucak sekilde öyle bende uyuyorum. Geceleri sık besleme bebek genelde küçükken ilk haftaları önemli sarilik vs gibi bisey yoksa 2.haftadan sonra yemek için uyandırmaya gerek yok. Kızıma gece mama verdiğim için çok uyanmaya gerek kalmıyor 4-5 saat uyudugu oluyor. Bu da gayet normal üzülmeye gerek yok aslinda :) ilk kizimda da öyleydi, büyüdükçe beslenme aralıkları uzuyor tabi birde ben mama da kullandığım için onunda etkisi oluyor olabilir.

Benim Dr um da artık kan şekeri düşmez uykusunu bölme dedi. Ben de öyle yapıyorum genelde gece 3-4 saatte kendiliğinden uyanıyor zaten hatta bu gece 2 saattı 1 uyandı ıkınmaktan. Ama geçenlerde bi çok yoruldu 5-6 saat uyuduğu oldu. 4 saat normal sınır zaten canım çok üzülme 1 2 defadan bişey olmaz

Senin bebeğin kaç günlük canım

Bebegınızın uyanıklık süresi arttımı , benimki baya arttı, hep meme de durmak istıyo uyanıkken de , sonrada bol bol kusuyı, sız nasıl oyalıyorsunuz , bugun 1 aylık olduk biz 1 ay çekımı yapıyım dıyorım, sizler naptınız fikir verelim mi :))

Hanımlar ben bez olarak molfix kullanıyorum pişik kremi de sudokrem kullanıyorum ama bebeğim pişik olmuş kaç gündür vuruyorum iyileşmiyor sizce bezini değiştireyim mi pişiği bezden olabilir mi ya
Bende sleepys kullanıyorum cnm ilk hastanede ıslak mendil kullandık mecbur eve gelince pamuk bepanthol kullandım şimdi hiç bişey yok çok şükür

Bizimki de 14 günlük gece uyanmıyor zorla vermeye çalıyorum ama tutmuyor memeyi bende mi uyanmasını beklesem yoksa daha küçük mü
Sarılık görüntüsü devam ediyorsa uyandır bence, kandaki sarılık nedeniyle deger az da olsa uyanmakta güçlük çekebilir. Sariligi geçtikten sonra kendi düzenini kurmasına izin verirsin

Kizlar bebegim bugun 16 gunluk oldu 3.300 dogmustu şuan 3.700 olmuş saglik ocagindaki hemsire kilosu az dedi ayda 2 kg alan bebekler var dedi emzirmiyormusun falan gibi konustu sinir oldum , bence kilosu iyi ya sizin bebekler nasil kilo alma durumu

Sarılık görüntüsü devam ediyorsa uyandır bence, kandaki sarılık nedeniyle deger az da olsa uyanmakta güçlük çekebilir. Sariligi geçtikten sonra kendi düzenini kurmasına izin verirsin
Evet hala gözlerde sarılık var o zaman bende akşamları sütümü sağıp biberonla vereyim uykulu olunca meme biberon ayrıt edemiyor henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…