2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Benim bebeğiminde sarıdır ya kapanıyor resmen nasıl yapıyorsun silme işini canım göz içlerine mi sürüyorsun parmağınla

Benim bebeğiminde sarıdır ya kapanıyor resmen nasıl yapıyorsun silme işini canım göz içlerine mi sürüyorsun parmağınla
Yok canım pamuğu anne sütü veya kaynamış soğumuş su ile ıslatıp dışını siliyorum birde damla var onu damlatıyorum sabah akşam

Bizde de oldu bugün doktora gittik. Damla verdi üç gün kullanın geçer dedi. Enfeksiyonda olabilir ama genelde damarları dar olduğu için oluyor ilk haftalar dedi. İnşallah geçer tez zamanda

Bizde de oldu bugün doktora gittik. Damla verdi üç gün kullanın geçer dedi. Enfeksiyonda olabilir ama genelde damarları dar olduğu için oluyor ilk haftalar dedi. İnşallah geçer tez zamanda
Ben doktora da götüremiyorum hastane çok uzak eşim yanımda yok tek götürmek çok zor sütümü süreyim hep inşallah geçer

Canım gece ben baby nest de eşimle aramizda yatiriyorum bazen yatarak emziriyorum bazen emzirip geri koyuyorum saat tam olarak bilmiyorum hem kendi uykum kaçacak diye bakmıyorum ama 3 veya 4 kez kalkıyoruz gece genelde iki kez de kaka yapıyor gece baya sesli olarak duyuyorum yaniama eğer gözü açılırsa uykusu dağılıyor en az iki saat uyutamiyorum malesef

Bende kahvaltı yaptıktan sonra çokta çay içiyorum bebeğim başlıyor ağlamaya sanırım çay gaz yapıyor ama daha küçük diyo eşim gaz damlasına falan izin vermiyor
Normal çayı azalt bence gercekden bende fark etti çayı az içtiğim günler daha huzurluyuz . Ve rezene ben sakin huzurlu ve gazsiz isem bebisde aynı

Normal çayı azalt bence gercekden bende fark etti çayı az içtiğim günler daha huzurluyuz . Ve rezene ben sakin huzurlu ve gazsiz isem bebisde aynı
[/QUOTE]
Ben sadece rezene değil de Bi çok bitki karışımını yaptırdım hepsinden 100 gram karıştırdım sabah akşam onu içiyorum ama yine de etki ediyor mu bilmiyorum

Bende sleepy denemeyi dusunuyordum ama bi kac yorumda okudum sığdırıyor diye vazgeçtim. Prima denedin mi onda genelde sorun olmuyor
Ben Prima kullanıyorum incecik ve hiç daha sızdırma di pişik sorunumuz da olmadı kaka sonrası Bepanthol sürüyorum pişik de yapmadı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…