Ben sadece rezene değil de Bi çok bitki karışımını yaptırdım hepsinden 100 gram karıştırdım sabah akşam onu içiyorum ama yine de etki ediyor mu bilmiyorumNormal çayı azalt bence gercekden bende fark etti çayı az içtiğim günler daha huzurluyuz . Ve rezene ben sakin huzurlu ve gazsiz isem bebisde aynı
Her kaka sonrası sürüyorum benPişik olmasa da her alt degıstırme de pişik kremi suruyor musunuz ?
Diğerlerinden tecrubeliyiz ikimizde hareketsiz yatıyoruz . Hatta büyüdüklerinde emmek için tepeme çıkarlardı 8 9 aylıkkenBen korkuyorum bisey yaparım uykuda yoksa yatsin babası dünden razı yatırmaya kucağında
2.ay aşısında 3 gün banyo yapılmıyormuş bu aşıda birşey olmuyormuş yapılır yaniKızlar 1 aylık aşısında banyo yaptırdınız mi
Diğer bitkiler ne ki acaba içinde ne var . Belki hepsi iyi gelmiyor dur huzursuz sa bebeğin papatya da çok sakinlestiriyor onu ben içiyorum rezene yi hem kendim içiyorum hem iki üç çay kaşığı kızıma veriyorumBen sadece rezene değil de Bi çok bitki karışımını yaptırdım hepsinden 100 gram karıştırdım sabah akşam onu içiyorum ama yine de etki ediyor mu bilmiyorum
Evet sağlık ocağından verdiler 1 haftalıktı başladık biz hatta daha da erken olabilirKızlar devit3 kullanan var mı
sürekli mememde benimde . Uyuyo bırakınca uyanıyor ya.nasıl uyutacağız bu çocuklarıBizimki uykusuzluktan contalari yaktı. 10 dk uyusa sicriyor bağırarak ağlıyor ve sürekli memede.memede de 5 dk emip uyuyakaliyor
Bugün aldım garmastan deneyeceğim.ölüyorum acıdanGögüs bakımınızı nasıl yapıyırsunux, süreklı gumüş kapak ya da phılıps avent kapak mı duruyo goguslerınızde yoksa pedmi koyuyorsunuz? O kapakları da tum gun koymak yanlıs galıba , e meme iç çamasırına degınce de cok tahriş oluyor, buarada ben gogus ucu acısı cekıyodum,denemedıgım sey kalmadı ; zeytınyagı,kantoron yagı, memelyn balmumu, lansinoh hiçbiri işe yaramadı bende sanki ,dün garmastan aldırdım onu kullandım,sag gogsumun ucunda beyaz bişi vardı pamukcuk gibi ,onu patlatmıs sanki suan normale donuyı gıbı, acısı da azalıyo, bu sorunu yasayan varsa deneyebılır
Benim hiçç yara olmadı silikon uç kullandım hep onunla emziriyordm çünkü sadece sağ göğsüm hafif yara olmuştu oda doktor aynen bana da garmastan yazmıştı hem zeytin yağı hem onu sürdüm Bi kaç günde iyileşti bilesürekli mememde benimde . Uyuyo bırakınca uyanıyor ya.nasıl uyutacağız bu çocukları
Bugün aldım garmastan deneyeceğim.ölüyorum acıdan
Bugun asi olmaya gittik sukur asimizi oldukLaringomalazi diye bir durum oluyor bazı bebeklerde canım, o da hirilti yapabiliyor . Bi götür bence de
3 veya 4 kez kalkiyorsa senin bebekte cok kisa sureli uyuyor o zaman canim. Benimki 1,5 saat uyusa sukrediyoeumCanım gece ben baby nest de eşimle aramizda yatiriyorum bazen yatarak emziriyorum bazen emzirip geri koyuyorum saat tam olarak bilmiyorum hem kendi uykum kaçacak diye bakmıyorum ama 3 veya 4 kez kalkıyoruz gece genelde iki kez de kaka yapıyor gece baya sesli olarak duyuyorum yaniama eğer gözü açılırsa uykusu dağılıyor en az iki saat uyutamiyorum malesef
Benim 3580 gr dışı 13 günlükken 3890 olmustuKizlar bebegim bugun 16 gunluk oldu 3.300 dogmustu şuan 3.700 olmuş saglik ocagindaki hemsire kilosu az dedi ayda 2 kg alan bebekler var dedi emzirmiyormusun falan gibi konustu sinir oldum , bence kilosu iyi ya sizin bebekler nasil kilo alma durumu
Seninki daha güzelmiş valla kendi işlerini kendileri görüyoDiğerlerinden tecrubeliyiz ikimizde hareketsiz yatıyoruz . Hatta büyüdüklerinde emmek için tepeme çıkarlardı 8 9 aylıkken
Bibs 0_6 ay kullanıyoruz biz cok memnunuzSürekli memede uyuyor oğlum. Koyuyorum uyanıyor. Uykuları hep 5 er dk. Doymuyor mu acaba diyorum gazını da cıkarabiliyor. O 5 dk uyuduğu için ben asla dinlenemiyorum. Emzik almadı philips yenidoğan kullanıyorum ama midesini bulandırdı tavsiye edebileceğiniz emzik varsa söyler msnz kızlar
Hadsize bak sen. Bence gayet iyi kaba bi hesap yaparsak 10 günde doğum kilosuna ulaşmasını bekliyolar geriye 6 gğnde 400 gr almış oluyo senin ki.Kizlar bebegim bugun 16 gunluk oldu 3.300 dogmustu şuan 3.700 olmuş saglik ocagindaki hemsire kilosu az dedi ayda 2 kg alan bebekler var dedi emzirmiyormusun falan gibi konustu sinir oldum , bence kilosu iyi ya sizin bebekler nasil kilo alma durumu
Ama tabi benim ki kilo verip 3300 e düşüp 3890 na ciktiBenim 3580 gr dışı 13 günlükken 3890 olmustu
Ayy çok güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?