Sormayı unutmuştum ben ebeye. Ertesi gün yıkamıştım.Kızlar 1 aylık aşısında banyo yaptırdınız mi
Tabii ki önlemek daha kolay pişiği geçirmekten ihmal etme canım.Pişik olmasa da her alt degıstırme de pişik kremi suruyor musunuz ?
Ben yaptım canımAyy çok güzel olmuş
Nee2.ay aşısında 3 gün banyo yapılmıyormuş bu aşıda birşey olmuyormuş yapılır yani
Yaa büyük emek çok güzel olmuşBen yaptım canım
Harika olmuş. Güzel tepelere konsun. Bahtı yolu açık olsun
Evet bizimde 12 Ağustos’ta aşı napcaz bilmiyorumNeeağustosun 3 ünde 2. Aşı o sıcakta çocuk perişan olur yaa
Aynısı bizde de var hiriltili emiyor uyuyor hatta tuhaf sesler cikariyorKizlar oglumun burnu tikali sanip surekli cekiyorum normal distaki kirler cikiyor ama icteki hirilti bitmiyor. Doktor burun tikanikligidir bigazda ve cigerlerde bisi yok demisti. Kac gundur bekliyorum ama icteki hirilti bitmiyor. Kbb uzmanina mi gotursem detayli baksa. Cok huzursuz oluyor cunku
BenKızlar devit3 kullanan var mı
Aspiratorle cekiyor musun canim.Aynısı bizde de var hiriltili emiyor uyuyor hatta tuhaf sesler cikariyor
Kız gerçekten çok kolay. Hiç özel hastanelik bişey değil . Bi kere yapınca alışırsın. Bebisin kafasını öne doğru eğ, önce bi burun deliğinden sık suyu, sonra diğer deliğinden . Bu kadar. .. bin yıllık uygulama bu riskli degilBugun asi olmaya gittik sukur asimizi oldukbuyumus oglum masaAllah burnuna da doktor 100 de 90 tikanikliktir dedi. Aspiratorle olmaz dedi. Buyuk serum verdi siringa da verdi. Senin dedigin sekilde yap dedi ama cesaretim hic yok. Cok korkuyorum. Olmazsa ozel hastaneye gotureyim doktor yapmaz mi acaba? Saglik ocagindakine korkuyorum dedigim halde yapmadi
Ve benim bebegim dogumdan sonra hic kilo vermedi 5 gun sonra kontrole gittik kilo vermemis 50 gr da almis dediydi cocuk doktorum cok iyi dedi ,bu kadinda saçmaladı işte takmiyorum canım hepsi saglikli olsunda varsin zayif olsunlarHadsize bak sen. Bence gayet iyi kaba bi hesap yaparsak 10 günde doğum kilosuna ulaşmasını bekliyolar geriye 6 gğnde 400 gr almış oluyo senin ki.
Hafif tazyikli sikmam gerek dimi canim? Olmazsa cesaret edip yarin yapayim.Kız gerçekten çok kolay. Hiç özel hastanelik bişey değil . Bi kere yapınca alışırsın. Bebisin kafasını öne doğru eğ, önce bi burun deliğinden sık suyu, sonra diğer deliğinden . Bu kadar. .. bin yıllık uygulama bu riskli degil
Ben 1.d3 her ay yapmıştım canım iyi ki de yapmışım sen de yap derimBebegınızın uyanıklık süresi arttımı , benimki baya arttı, hep meme de durmak istıyo uyanıkken de , sonrada bol bol kusuyı, sız nasıl oyalıyorsunuz , bugun 1 aylık olduk biz1 ay çekımı yapıyım dıyorım, sizler naptınız fikir verelim mi :))
Ben ventura 400 iu d vitamini kullanıyorum içeriği temizKızlar devit3 kullanan var mı
Teşekkür ederiz teyzesiYaa büyük emek çok güzel olmuş ☺
Amin hepimizin yavrularının bahtı güzel olsun Allah karşılarına iyi insanları çıkarsınHarika olmuş. Güzel tepelere konsun. Bahtı yolu açık olsun ❤
Canım biz gçeen hafta ggittiğimizde doktor yaptı özel hastane de bana da gösterdi aslında zor değil bizde serum fizyolojik almıştık o da iki damla ddamlatsan tekrar kullanılmıyo galiba boşa gidiyor zor değil yapmasıBugun asi olmaya gittik sukur asimizi oldukbuyumus oglum masaAllah burnuna da doktor 100 de 90 tikanikliktir dedi. Aspiratorle olmaz dedi. Buyuk serum verdi siringa da verdi. Senin dedigin sekilde yap dedi ama cesaretim hic yok. Cok korkuyorum. Olmazsa ozel hastaneye gotureyim doktor yapmaz mi acaba? Saglik ocagindakine korkuyorum dedigim halde yapmadi
Sen zayıf dıyorsan biz napalım:) biz 2900 dogduk 2700 e indik 15 gunlukken 2800 dük, hiç takmıyorum zayıf olmasını, canı yerinde saglıgı yerınde olsun onemlı olan o .Ve benim bebegim dogumdan sonra hic kilo vermedi 5 gun sonra kontrole gittik kilo vermemis 50 gr da almis dediydi cocuk doktorum cok iyi dedi ,bu kadinda saçmaladı işte takmiyorum canım hepsi saglikli olsunda varsin zayif olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?