- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
Bugun saglik ocagi bana ve bebege kullanmam icin 2 kutu verdi ben 6 damla icecekmisim bebege 4 damla ver dedi , sizlerde kullaniyormusunuz merak ettimKızlar devit3 kullanan var mı
Ben hametan suruyorum bir degisip digerinde sürüyorumPişik olmasa da her alt degıstırme de pişik kremi suruyor musunuz ?
Prima kısırlığa sebep oluyormuş dediler bazıları bende korktum kullanmak için doğru mu yalan mı bilmiyorum
Prima kullanmadim valla olmadi onu da denerim ama genelde Turk mali olsun istedim guvenilir olur dedim ama bakayim onu da alayim
Ben Prima kullanıyorum incecik ve hiç daha sızdırma di pişik sorunumuz da olmadı kaka sonrası Bepanthol sürüyorum pişik de yapmadı hiç
Kizlar bebegim bugun 16 gunluk oldu 3.300 dogmustu şuan 3.700 olmuş saglik ocagindaki hemsire kilosu az dedi ayda 2 kg alan bebekler var dedi emzirmiyormusun falan gibi konustu sinir oldum , bence kilosu iyi ya sizin bebekler nasil kilo alma durumu
Bebegınızın uyanıklık süresi arttımı , benimki baya arttı, hep meme de durmak istıyo uyanıkken de , sonrada bol bol kusuyı, sız nasıl oyalıyorsunuz , bugun 1 aylık olduk biz1 ay çekımı yapıyım dıyorım, sizler naptınız fikir verelim mi :))
Pişik olmasa da her alt degıstırme de pişik kremi suruyor musunuz ?
Bize de verdiler. Ama doktor onu verme dedi acd vitamin yazdı günde 15 dmla onu veriyoruz eczaneden aldık. Geçen bi yerde okumuştum o verdikleri damlanın içinde çiçek yağı kullanılmış o yğzden gaz yapıyomuş. Ki düşünüyorum o günlerde benim sessiz sakin uyuyan bebem o damlayı verdikten sonra gazdan çılgına dönmüştü.Bugun saglik ocagi bana ve bebege kullanmam icin 2 kutu verdi ben 6 damla icecekmisim bebege 4 damla ver dedi , sizlerde kullaniyormusunuz merak ettim
Hanımlar 2 numaralı beze ne zaman geçtiniz hanımlar 2 numaralı beze ne zaman geçtiniz hanımlar 2 numaralı beze ne zaman geçtiniz cevap lütfen cevap
Bebeğin kaç kilo canımBebege göre değişir ben molfixin 2 numarasını kullaniyorum ama boyutu küçük, bi iki haftaya 3 numaraya bile geçebilirim:)
Evet onu bende okudum aşırı diil bı sabah kahvaltısında 3 kahhve fincanı bide akşam 3 kahve fincanı kadar iciorm yaklaşık 43 gundr falan hamdolsn smdlik bı sknti yasamdm inşallah hepmzn bolca sütü olurRezenenin aşırı tüketimi sütü kesiyo diye okumustum, ne kadar içebılıyoruz acabs en fazla, onu ogrendıkteb sonra azalttım ben biraz
Bende basndan beri 2 kullanıyorum Prima ve e bebegn markasni karışık olarak.benm kızımda kalça ckgi riski olduğundan direkt büyük basladm ama büyük gelmiokucuk bile sayılabilir hattaBebeğin kaç kilo canımbu sleepy 1 numara da çok küçük ya içinde de 80 tane de var molfix 1 o kadar küçük değil
Off o zaman benim saat başı bunu değiştirmem lazım ki bitsin yazık olacak beze yaBende basndan beri 2 kullanıyorum Prima ve e bebegn markasni karışık olarak.benm kızımda kalça ckgi riski olduğundan direkt büyük basladm ama büyük gelmiokucuk bile sayılabilir hatta
Hadi ya bi içeriğini okuyayim da oyle bi yag varsa bende kullanmam canimBize de verdiler. Ama doktor onu verme dedi acd vitamin yazdı günde 15 dmla onu veriyoruz eczaneden aldık. Geçen bi yerde okumuştum o verdikleri damlanın içinde çiçek yağı kullanılmış o yğzden gaz yapıyomuş. Ki düşünüyorum o günlerde benim sessiz sakin uyuyan bebem o damlayı verdikten sonra gazdan çılgına dönmüştü.
O bahsettigin damla bumuydu canim ,bunu bana saglik ocagi verdiBize de verdiler. Ama doktor onu verme dedi acd vitamin yazdı günde 15 dmla onu veriyoruz eczaneden aldık. Geçen bi yerde okumuştum o verdikleri damlanın içinde çiçek yağı kullanılmış o yğzden gaz yapıyomuş. Ki düşünüyorum o günlerde benim sessiz sakin uyuyan bebem o damlayı verdikten sonra gazdan çılgına dönmüştü.
Cokmu almistin canım ya küçük gelmiosa kullan nolcakOff o zaman benim saat başı bunu değiştirmem lazım ki bitsin yazık olacak beze ya
Evet canımHafif tazyikli sikmam gerek dimi canim? Olmazsa cesaret edip yarin yapayim.
Bebeğin kaç kilo canımbu sleepy 1 numara da çok küçük ya içinde de 80 tane de var molfix 1 o kadar küçük değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?