2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar vitaminlerinizi doktorunuz kullanmaya devam edin dedimi benim bitmedi vitaminlerim ve atmak da istemiyorum kullansammi acaba çünkü bazi arkadaslarim doktorum onerdi emzirirkende bir süre kullanmaya devam et demis

Sezeryandan sonra bacak ağrıları yasayan varmi kki gündür üst bacaklarimin ic taraflara doğru agri oluyor Gece emzirmeye kalkinca daha cok oluyor gündüz hic olmuyor ağrım sanirim dinlennce ortaya çıkıyor sizdede oluyormu

Kizlar vitaminlerinizi doktorunuz kullanmaya devam edin dedimi benim bitmedi vitaminlerim ve atmak da istemiyorum kullansammi acaba çünkü bazi arkadaslarim doktorum onerdi emzirirkende bir süre kullanmaya devam et demis
Benimde hem kan hem vitamimleri kullan dedi kullanıyorum hala

Benim gogusler acimaya basladiginda 2 gun madecassol kullanip, memeler mumkun olduğu kadar ciplak olacak sekilde kaldim..emzirirken yikadim tabi..gecti. İlk kizimda da oyle yapmistim.

Ama simdi aci gectiginden her hangi bi bakim yapmiyorum. Benim hic bi zaman akmaz sutum..ped bile kullanmiyorum. Sutu akanlar ped kullanıyor

Hanımlar ben bez olarak molfix kullanıyorum pişik kremi de sudokrem kullanıyorum ama bebeğim pişik olmuş kaç gündür vuruyorum iyileşmiyor sizce bezini değiştireyim mi pişiği bezden olabilir mi ya

Gecmis olsun canim. Bizimki de pisik olunca sabah aksam poposunu suyla yikamistim. Bir de cisli bile birakmiyorum hemen aliyorum. Pisik gecene kadar bir hafta bepantol baby surdum. Normalde organik pisik kremleri almistim. Ama dogal icerikli olunca pek etki etmiyo onlar pisige. Bepantol baby iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…