Kizlar bebegim bugun 16 gunluk oldu 3.300 dogmustu şuan 3.700 olmuş saglik ocagindaki hemsire kilosu az dedi ayda 2 kg alan bebekler var dedi emzirmiyormusun falan gibi konustu sinir oldum , bence kilosu iyi ya sizin bebekler nasil kilo alma durumu
Canim gunde 20-40 gr arasi alir ilk ay dedi doktorum..bir de ilk gunler kilo kaybediyor ve 10. Gunde dogum kilosunu yakalamasi bekleniyor..benim de 10. Gunde dogum kilosuna cikti tekrar. Senin de son oyle olmustur desek 6 gunde 400 gr almis diyebiliriz. O zaman gunde 66 gr almis oluyo. Bu cok cok iyi. Bu gidisle 30 gunluk oldugunda bi kilo daha alir.
Benimki 1 aylik oldugunda toplamda dogum kilosundan 950 gr fazlaydi. Gayet iyi dedi doktorum.
Ben ocean ya da wellcare d vitamini kullaniyorum canım..bebege wellcare 400lukten kullaniyorum. Fisfis seklinde bunlar. Daha rahat oluyor..hem de katkisiz.
Kendime de 1000lik kullaniyorum..ilk kizimi doğurduğumdan beri gunese cikmadigim her gun kullaniyorum. Yaz olsa bile her gun gunese cikmiyorum sonucta. Kisin da araliksiz kullaniyorum.
Kizlar okadar morelim bozukki doktordan geliyorum rahminde kan pıhtısı var dedi rahmin kendini toplayamamis dedi 19 gün oldu dogum yapalı anlamadim normalde 40 gün arayla anca toparlanmazmi rahim kanamam var arada yoğun oluyor ama rahimde halen kan var 2 gün metiler draje kullandim gecmemis dedi kendi doktoruma muane olmadim haber verdim muane etmeden anlayamam dedi pazartesi gidicem kontrole tecrubeleriniz var ise paylasirmisiniz yürümem mi lazim ne yapmam lazim kurtaj olurum diye korkuyorum cok
Kizlar okadar morelim bozukki doktordan geliyorum rahminde kan pıhtısı var dedi rahmin kendini toplayamamis dedi 19 gün oldu dogum yapalı anlamadim normalde 40 gün arayla anca toparlanmazmi rahim kanamam var arada yoğun oluyor ama rahimde halen kan var 2 gün metiler draje kullandim gecmemis dedi kendi doktoruma muane olmadim haber verdim muane etmeden anlayamam dedi pazartesi gidicem kontrole tecrubeleriniz var ise paylasirmisiniz yürümem mi lazim ne yapmam lazim kurtaj olurum diye korkuyorum cok