Canim gunde 20-40 gr arasi alir ilk ay dedi doktorum..bir de ilk gunler kilo kaybediyor ve 10. Gunde dogum kilosunu yakalamasi bekleniyor..benim de 10. Gunde dogum kilosuna cikti tekrar. Senin de son oyle olmustur desek 6 gunde 400 gr almis diyebiliriz. O zaman gunde 66 gr almis oluyo. Bu cok cok iyi. Bu gidisle 30 gunluk oldugunda bi kilo daha alir.Kizlar bebegim bugun 16 gunluk oldu 3.300 dogmustu şuan 3.700 olmuş saglik ocagindaki hemsire kilosu az dedi ayda 2 kg alan bebekler var dedi emzirmiyormusun falan gibi konustu sinir oldum , bence kilosu iyi ya sizin bebekler nasil kilo alma durumu
Dün yıkadım havalandırmaya korkar oldum Bi bacaklarını kaldırdım her yeri batırdı resmen
Bacakları kaldırınca rahatlama geliyor sanırımBizimki de hep yapiyorkorkumdan alt acma ortusunu kalkan gibi kaldirip onunde tutuyorum hazirda
Ben ocean ya da wellcare d vitamini kullaniyorum canım..bebege wellcare 400lukten kullaniyorum. Fisfis seklinde bunlar. Daha rahat oluyor..hem de katkisiz.Bugun saglik ocagi bana ve bebege kullanmam icin 2 kutu verdi ben 6 damla icecekmisim bebege 4 damla ver dedi , sizlerde kullaniyormusunuz merak ettim
Doğum 53 cm şuan 10 günlük ne sıkla uzıyolar doğrusu bilgim hiç yok cnmBebeginiz kaç cm kızlar:)) hep kilo konustuk,biraz da boy
Ver bence,bazen büyük kurtarıcı, yoksa senın memenı emzık niyetıne kullanıyo tok olsa bile, sonra da bol bol kusuyo .Emzik veren arkadaslar bende vermeyi düşünüyrm sizin düşünceniz nedir versem vermesem mi bilemiyorum aslında
Bende 2 gündür onu fark ettim işte cnm uykusu var sütte tazikli geliyor kızıyor bırakıyor tekrar aranıyor 2 gündürde kusuyor 3 oldu bugündeVer bence,bazen büyük kurtarıcı, yoksa senın memenı emzık niyetıne kullanıyo tok olsa bile, sonra da bol bol kusuyo .
Benim bebekte 4.100 vardır demeki benim de küçük ondan üstten sızıntı oluyordu
Cnm benimde ilk az geliyodu doymuyodu senin gibi sagdım rezene çayı içiyrm şimdi maşallah tazikli geliyor doğuyor rahat rahat uyuyor kuzumBenim bebek emince hemen bırakıyor sağıyorm veriyorum 60 ml tek seferde bitiriyor emince doymuyor sanırım
Bebeklerınızın kan grubu belli mi , ben dosyalarda goremedım de ,soyleyen de olmadı
Aslında ağzından bazen çıkarken süt kendiliğinden de tazikli geliyor nasıl emerken doymuyor bilmiyorum hemen uyuyor önünde ondan sanırımCnm benimde ilk az geliyodu doymuyodu senin gibi sagdım rezene çayı içiyrm şimdi maşallah tazikli geliyor doğuyor rahat rahat uyuyor kuzum
Olabilir cnm yoruluyor bebişin kaç günlük olduAslında ağzından bazen çıkarken süt kendiliğinden de tazikli geliyor nasıl emerken doymuyor bilmiyorum hemen uyuyor önünde ondan sanırım
15 günlük canımOl
Olabilir cnm yoruluyor bebişin kaç günlük oldu
Kan ilacını sağlık ocağı veriyor vegaferon. Takviyelerde regenesismax ve velbonöylemi benim doktorum demedi bende sormadim kullanayim bende
Benim dr um dogumdan 1 hafta sonra baktı ,bi de 40 ım doldugunda bakcak, senunku niye 19. Gubde baktı ki , agrın varmıydı?Kizlar okadar morelim bozukki doktordan geliyorum rahminde kan pıhtısı var dedi rahmin kendini toplayamamis dedi 19 gün oldu dogum yapalı anlamadim normalde 40 gün arayla anca toparlanmazmi rahim kanamam var arada yoğun oluyor ama rahimde halen kan var 2 gün metiler draje kullandim gecmemis dedi kendi doktoruma muane olmadim haber verdim muane etmeden anlayamam dedi pazartesi gidicem kontrole tecrubeleriniz var ise paylasirmisiniz yürümem mi lazim ne yapmam lazim kurtaj olurum diye korkuyorum cok
seninde rahminde kan falan varmiydi acaba benim gibi ya bu farkli doktor kendi doktoruma pazartesi gidicemBenim dr um dogumdan 1 hafta sonra baktı ,bi de 40 ım doldugunda bakcak, senunku niye 19. Gubde baktı ki , agrın varmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?