- 15 Aralık 2015
- 374
- 278
- 103
Ben ilk çocuğumda Prima kullanmıştım bunda Molfix kullanıyorum Prima da bebeğin kakası sırtına çıkıyordu Molfix te sızdırma olmuyor pek ve bu Prima nın kısırlık yaptığı konusunda bende size katılıyorum bence de kötülemek için uydurulmuş bişey tüm dünyada kullanılan bir marka sonućta.Bence diğer bez firmaları fln kotulemek amaclı uydurmuslardır ,zira en cok satılamin ve tercıh edilen en iyi bez diye bilıyorum
Evet canım sarılık geçirmişti atlattık çok şükür aynen bende de ilk başlarda süt yoktu o zamanı mama verdik içmedi de şimdi daha iştahlı banyo evet bizim bebeye de iyi geliyorSarılık atlatmıstı dımı yavru ver gıtsın bısey olmaz. Banada tam tersi annem dayadı hasta olmasında ac kalıp bı sekılde memeyede alısır dedı verdık gıttı şükür olmadı. Cunku sutte yoktu sıksan bı kac damlacık topla topla zaten ememıyordu ılklerde. Şükür bugunumuze. Korkma verın ac kalmasın. Bıde banyo yaptır duzenlı. Çok ıyı gelıyor.
Canım benim de doktorum 6. Günde baktı ve rahimde kan var dedi ilaç falanda vermedi 40 ından sonra ki kontrol önemli ozaman gel bakalım dediseninde rahminde kan falan varmiydi acaba benim gibi ya bu farkli doktor kendi doktoruma pazartesi gidicem
Aaa bende kivircik sacliyim canım , sari ombre kullandim ama olgun gosterdi simdidie bu renk deneyeyim diyorum insallah guzel olurBu da guzel canım ama ben kıvırcıkım ve turuncu ya dönuk sac kızıla yakın ıstemıyorum ama baskalarına yakıstırıyorum inşallah güzelleşir moral buluruz
Gercektenmi ayy insallah bi sorun cikmaz ya sizin kacinci gün şimdi kanamalariniz nasilCanım benim de doktorum 6. Günde baktı ve rahimde kan var dedi ilaç falanda vermedi 40 ından sonra ki kontrol önemli ozaman gel bakalım dedi
Kavun karpuz gibi seyler yeme gaz yapar ben dun dayanamadim yedim bebeğim huzursuzlandıHanımlar kavun gaz yaptı benim bebekte sizde yerden dikkatli yiyin gaz damlası da yok ne emiyor ne uyuyor garibim
rezene cayi cok guzel sut yapıyor bende kullanıyorumCnm benimde ilk az geliyodu doymuyodu senin gibi sagdım rezene çayı içiyrm şimdi maşallah tazikli geliyor doğuyor rahat rahat uyuyor kuzum
Vayyy. Saçlar süperrrBende 40 cıksın dıye bekliyorum bızde kanama bıtıp 40 doldurmadıkca abdest tutmaz dıye aklanmadan sac boyatılmaz. Sahsen oglumla 40 ucuralım rahatlayalım ondan sonra bakım ıstıyorum. Ama konya bolgesı oldugumuz için tedırgınım. Hatta ilerleyen gunler zor gececek gb gelıyor yasaklar vs cunku yıne ortalık karısık kestırıp tek tıp boyatıcam gerekırse az ombre yaptırcam benım cok sıktı ombrem. Eki Görüntüle 2660181
Bu tarz mesela cok sarıdan sıkıldım bu sene az sarı ıstıyorum.
Karpuz değil de kavun gaz yaptı bizdeKavun karpuz gibi seyler yeme gaz yapar ben dun dayanamadim yedim bebeğim huzursuzlandı
bizimkide 50 cm dogdu 53 cm.oldukBizimki 50 cm dogmustu 53 cm.olmus 18 günlüğüz
Kavun karpuz da mı gaz yapıyor AllahımmKavun karpuz gibi seyler yeme gaz yapar ben dun dayanamadim yedim bebeğim huzursuzlandı
Bizimde 52 doğdu şuan kaç bilmiyom amaBizimki 50 cm dogmustu 53 cm.olmus 18 günlüğüz
Bencede bende boyle yaptırmak ıstıyorum bu sefer.Vayyy. Saçlar süperrr
Canim kavun cok gaz yapar cok sevdigim halde hic yemedim. Karpuz yiyorum ama gaz yaptigini bilmiyordumHanımlar kavun gaz yaptı benim bebekte sizde yerden dikkatli yiyin gaz damlası da yok ne emiyor ne uyuyor garibim
Doktor karpuz gaz yapmıyor yiyebilirsin demişti bende çok severim kavunu ya yemem artık asla perişan etti yavrumuCanim kavun cok gaz yapar cok sevdigim halde hic yemedim. Karpuz yiyorum ama gaz yaptigini bilmiyordum
Benim ki çok minik 49 cm kısa olucaz herhaldeBizimki 50 cm dogmustu 53 cm.olmus 18 günlüğüz
Bende içiyorum kızlar sallama içiyorsunuz cayi dimirezene cayi cok guzel sut yapıyor bende kullanıyorum
Süt arttırıcı şeyler içip kullanma canımBugün neredeyse mastit lluyordum. Dün sağmadan yattım ilk defa.sabah kalktığımda göğsüm morarmıştı. Tüm gün mahvoldum bebek de alamadı. Sonra kaynar suyla duş girdim.duşta masaj yapa yapa boşalttım baya.boşa gitti baya ama rahatladım.işin kmtü yanı bebek emer emmez tekrar doldu.çok şükür Tabiki ama bu da çok kötü. Canım çok yanıyor emzirmek işkence.çocuktan kaçar oldum. Baştan beri aynı memede ucu acıyor alamıyor sanırım. Napcam bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?