2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bence diğer bez firmaları fln kotulemek amaclı uydurmuslardır ,zira en cok satılamin ve tercıh edilen en iyi bez diye bilıyorum
Ben ilk çocuğumda Prima kullanmıştım bunda Molfix kullanıyorum Prima da bebeğin kakası sırtına çıkıyordu Molfix te sızdırma olmuyor pek ve bu Prima nın kısırlık yaptığı konusunda bende size katılıyorum bence de kötülemek için uydurulmuş bişey tüm dünyada kullanılan bir marka sonućta.

Evet canım sarılık geçirmişti atlattık çok şükür aynen bende de ilk başlarda süt yoktu o zamanı mama verdik içmedi de şimdi daha iştahlı banyo evet bizim bebeye de iyi geliyor

Bu da guzel canım ama ben kıvırcıkım ve turuncu ya dönuk sac kızıla yakın ıstemıyorum ama baskalarına yakıstırıyorum inşallah güzelleşir moral buluruz
Aaa bende kivircik sacliyim canım , sari ombre kullandim ama olgun gosterdi simdidie bu renk deneyeyim diyorum insallah guzel olur

Hanımlar kavun gaz yaptı benim bebekte sizde yerden dikkatli yiyin gaz damlası da yok ne emiyor ne uyuyor garibim

Vayyy. Saçlar süperrr

Bugün neredeyse mastit lluyordum. Dün sağmadan yattım ilk defa.sabah kalktığımda göğsüm morarmıştı. Tüm gün mahvoldum bebek de alamadı. Sonra kaynar suyla duş girdim.duşta masaj yapa yapa boşalttım baya.boşa gitti baya ama rahatladım.işin kmtü yanı bebek emer emmez tekrar doldu.çok şükür Tabiki ama bu da çok kötü. Canım çok yanıyor emzirmek işkence.çocuktan kaçar oldum. Baştan beri aynı memede ucu acıyor alamıyor sanırım. Napcam bilmiyorum ya

Süt arttırıcı şeyler içip kullanma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…