2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Trendyol sleepy bezlerde kampanya yapmış arkadaşlar kullananlar bakın derim
Aynen ılk molfıx kullandık sleepy ıslak mendılıyle beraber sımdı sleepy beze gectık deneyelim dıye oda ıyı geldı ama 2 numaraya gecıyoruz toplu sipariş verdık molfıx trendyol beklıyoruz bakalım.

Gecmıs olsun inşallah tez ıyılesırsın.

Bebek dosyasında vardi bizim
Canım senın bıberon resmını bı atarmısın sıparıs verecegımde. Bırde onu deneyelım. Boyle yandan içirıyoruz havada yutuyor halıyle kuzum. Aventın bılseydım kolık olsnımı alırdım ama sen memnun sun bi deneyım mamajoyu S mi oluyor hangısı kac ml gold mu bılemedım.

Kızlar korona dan dolayı kuafore gıdebılıyor musunuz , emzirirken sac boyama konusunda neler düşünuyorsunuz,ombrem vardı yenılesemmi bilemedım, bazı dr lar boyatılır bazıları emzırırken boyatılmazsa daha iyi dıyor ne kadar bitkisel de denilse. 40 ı cıkan var mı buarada, sizlerde 40 ucurma nasıl yapılıyor

Hanımlar siz tek göğüs mü veriyosunuz tek seferde yoksa iki göğüs mü göğsünüzde süt bittiğini nasıl anlıyorsunuz

Bende 40 cıksın dıye bekliyorum bızde kanama bıtıp 40 doldurmadıkca abdest tutmaz dıye aklanmadan sac boyatılmaz. Sahsen oglumla 40 ucuralım rahatlayalım ondan sonra bakım ıstıyorum. Ama konya bolgesı oldugumuz için tedırgınım. Hatta ilerleyen gunler zor gececek gb gelıyor yasaklar vs cunku yıne ortalık karısık kestırıp tek tıp boyatıcam gerekırse az ombre yaptırcam benım cok sıktı ombrem.
Bu tarz mesela cok sarıdan sıkıldım bu sene az sarı ıstıyorum.

Hanımlar siz tek göğüs mü veriyosunuz tek seferde yoksa iki göğüs mü göğsünüzde süt bittiğini nasıl anlıyorsunuz
Canim bana doktor bi gögsunu verirken ilk etapta şekerli gelir sonra yagli ve tuzlu süt gelir boşaltana kadar emzir dedi ondan sonra diger göğsune gec demisti

Ben bayrama yakin boyatcam canim kestirmemde lazim bayramin 2. Günü 40 çıkıyor bişey olmaz bence renkte boyle istiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200708-182117_Instagram.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 26
Gogsunde sut kalmazsa yanı azalırsa zaten meme sünmüş gibi oluyor yanı yumuşuyor canım. Dolu meme sert gıbı gıbı olur bırde sızlar felan. Ben ıkı gogus veriyorum ama dr tek gogus bosalt demıstı gun gun. Ama baktım cok bosaldı gıbı dıgerıne gecıyorum.

Anldım canım teşekkür ederim bende öyle yapmaya çalıyorum da Bi tane içiyor ikincisini içmiyor demekki arada doyuyor bebe

Ben bayrama yakin boyatcam canim kestirmemde lazim bayramin 2. Günü 40 çıkıyor bişey olmaz bence renkte boyle istiyorum
Bu da guzel canım ama ben kıvırcıkım ve turuncu ya dönuk sac kızıla yakın ıstemıyorum ama baskalarına yakıstırıyorum inşallah güzelleşir moral buluruz

Zaten bunlar su an doymayı bılmıyor bence. Yada benım oglum oyle. Meme meme meme bıde mama mama tekrar meme derken kendımızden gecıyoruz.
Bende gece bi kere de olsa mama vermek istiyorum ama annem izin vermiyor gece sütüm artık kalmıyor gündüz sürekli emmek istediği için evime gideyim de gizli gizli vereyim

Bende gece bi kere de olsa mama vermek istiyorum ama annem izin vermiyor gece sütüm artık kalmıyor gündüz sürekli emmek istediği için evime gideyim de gizli gizli vereyim
Sarılık atlatmıstı dımı yavru ver gıtsın bısey olmaz. Banada tam tersi annem dayadı hasta olmasında ac kalıp bı sekılde memeyede alısır dedı verdık gıttı şükür olmadı. Cunku sutte yoktu sıksan bı kac damlacık topla topla zaten ememıyordu ılklerde. Şükür bugunumuze. Korkma verın ac kalmasın. Bıde banyo yaptır duzenlı. Çok ıyı gelıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…