2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Iyi akşamlar hanımlar bebeğim bugün ağzından burnundan balgam küstü yavrum iki defa hemde niye böyle oldu bilmiyom ateşini kontrol ediyom yok şükür hırıltısı var acaba kaldırıp süt versemmi yoksa uyanmasinimi beklim çok korktum ama ya

bir aylık olduk biz de 15_20 dakika emdikten sonra 30 cc mama veriyorum ama yetiyor mu diye düşünmektdn alamıyorum kendimi şimdi midesi yumurta kadarmış 80_100ml le doyuyormuş bu hesaba göre yetmiyormuş gibi sizler nasıl yapıyor sunuz

Benimki bundan canim 150 ml olandan, antikolik yazan basma modelleride olur, suan indirimdeymis hatta, bunu bu dene begenmezsen yine avent alabilirsin. Biz bununla cok rahat iciriyoruz, durmak istediğinde akitmiyor hemde

Eklentiler

• Screenshot_20200710-005546_Chrome.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 35
Yetmiyorsa aglar veya tekrar meme ister agziyla aranir. Bunlari yapmiyirsa ve bir ayda yeterince kilo almissa yetiyordur sutun

Canim senin de bebeginin burnu tikaliydi dimi yanlis hatirlamiyorum galiba. Burnunda birikenleri atmistir insaAllah. Tabi bilmiyorum sebebini ama oyle oldugunu dusundum

Biz de bugün meme reddi yaşadık . Kıyamet kopardı illa biberon istedi akşama kadar uyumadi meme agzinda ağladı ağladı ağladı . Yıprandım bildiğin ... şimdi benim de bi göğsüm baya şiş kendiliğinden uyansın da emzireyim diye bekliyorum hazır doluyken. Az dolu olduğunda kıyamet kopuyor zira biberon gibi ağzına dolsun istiyor

Çok hafif sağıp yumuşatsaydın canım benim de göğüsler dolu olunca ucunu tutamıyor sinirleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…