2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
offf sıpaya bak sen.ben dün dayanamadım sğadığım sütlerden biberonla vereyim dedim almadı kusası geldi biberonun ucundan.içiremedim mecbur göğsüm dinlenmeden tekrar emzirdim. Hergün başka sey yaşıyoruz:)
Bence rezene de içme canım bırak kendi sütün belki canını bu kadar acıtmaz
Evet en iyisi biraz içmeyeyim.ya insan azalırsa bianda diyede korkuyor sonuçta psikoloji de etkili. Valla bugün garmastan sürdüm çıplK yattım biraz daha iyi sanki

Bi kaç gün dinlendir göğsünü bişey olmaz inşallah canım azalmaz sonra yine içersin

Annem diyor bu erkek bebeklerde bebeğin göğsünü ov ki süt girmesin öyle bişey var mı ya sizler yapıyor musunuz

Annem diyor bu erkek bebeklerde bebeğin göğsünü ov ki süt girmesin öyle bişey var mı ya sizler yapıyor musunuz
Hormonlardan bebeklerin göğsü şişiyor. yenidoğdugunda annem ovdu hep.1. Ayında doktor şiltiğinde dokunma sakın senin hormonlarından şişiyor dedi ondan sonra dokunmadım

Off bu gece artik delirdim her dakika memede kalmak istiyor. Sen bebeksin ya uyuman lazim ama surekli uyanik. Gunduz de derin uyumuyor. Nasil olcak boyle bilmiyorum bari gece uyusa gunduze raziyim
Aynen benim bebe de öyle ya bide beşikte yok burda hep ayağımın üstünde Bi göğsümde sersem oldum

Çok zor oluyor böyle bizde aynıyız ağlıyorum artık sinirlerim bozuluyor..

Sezaryen olan arkadaşlar sezaryen kesisinin en başında küçük düğüm gibi ipler var bende doktor doğumdan sonra dikişler alınacak falan demedi kendi düşecekti sanırım ama 24 gün oldu doğum yapalı o dikişler hala duruyo sizlerde düştü mü kaç günde düştü?

Off bu gece artik delirdim her dakika memede kalmak istiyor. Sen bebeksin ya uyuman lazim ama surekli uyanik. Gunduz de derin uyumuyor. Nasil olcak boyle bilmiyorum bari gece uyusa gunduze raziyim
Gece uyanık oldugunu belli etme ,hık mık demesıne hemen kucagına alma, tam agladıgında kucagına al, cok uyanıklar mesela benımkı onu yatarken sevdgımde yanagını oksadıgımda fln orda oldugumu anlayıp aglıyo, artık dokunmamaya calısıyorum:)))

Ayy tam beni anlatmışsın sanki

Aynen benim bebe de öyle ya bide beşikte yok burda hep ayağımın üstünde Bi göğsümde sersem oldum
Kızlar benimki de aynı besikte uyumuyor yatırıp meme verip meme de uyutuyorum besige koydum an uyanıyor sanki hiç meme emmemis gibi sürekli meme istiyor herkes alistrmissin sen diyor

Benimki bundan canim 150 ml olandan, antikolik yazan basma modelleride olur, suan indirimdeymis hatta, bunu bu dene begenmezsen yine avent alabilirsin. Biz bununla cok rahat iciriyoruz, durmak istediğinde akitmiyor hemde
Tmm canım tesekkur ederım. Sıparıs verdim bakalım. Aventte damlatmıyor cekınce gelıyor ama bu ara meme ıcsede fazlalıgı cıkarıyor bizimkisi ağzından kusar gıbı korkuyorum gaz da var ıkınıyor zorlanarak ama bir iki derken ıyı cıkarıyor alttanda ustttende. Reflü olmasın ya yavrum. Cekiş gücü kuvvetlı maasallah bogazı tahrıs ettı sanırım bıberon cok cekıyor genzıne kacıyor. Bıde antıkolık deneyelım dedim. Kuru öksürüyor o canımı sıkıyor. Bogaz tahrıs oluyor ıyıce. Pazartesi aşı var bakalım dr sorcam. İnşallah bı sorun yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…