2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Emzigi.kabul etmiyor çok kısa emip bırakıyor meme sanıp süt gelmeyince sinirleniyor çok sakinken alıyor ama o zamnda isime.yaramıyor çok kısa emiyor 17 günlük oldu bugün emimzige alissa isim kolay
Sanırım bu zamanlarda nasıl alıştırsak öyle gidecek büyüdükçe herşeyi algıladıkca daha zor oluyor Bi şeyleri alıştırmak benim bebekte öyle Emziği tutmuyor pek arada tutuyor ama zorlamak lazım yoksa memeyi hep emzik niyetine kullanacaklar

Aynen meme yi emzik olarak kullanıyor emdikce süt geliyor o da gaz yapıyor sürekli emdiği için devamlı gazli

Emzigi.kabul etmiyor çok kısa emip bırakıyor meme sanıp süt gelmeyince sinirleniyor çok sakinken alıyor ama o zamnda isime.yaramıyor çok kısa emiyor 17 günlük oldu bugün emimzige alissa isim kolay
Canım sen ver yine.biz 28 gunluguz daha 1-2 gün oldu emzigi düzgün tutali

Kavun karpuz da mı gaz yapıyor Allahımm ne yicess
Annem hep sey der 40 ina kadar gaz yapan seyler yeme 40indan sonra az az ye bebek alışsın der ben sizde herseyi yerdim ama az az yerdim hep öyle alıştınız zorluk cekmedim hic diyor bende öyle yapicam az az yicem yoksa ne yicez

Agliyor canim yoksa almiyorum ama sut de istiyor azicik icip uyuyor sonra hop basa don yine aglasin yine meme ver. Kisir dongu oldu. En azindan 2 saatte bir uyansa raziyim. Gunduz de oyle cok derin uyumuyor . Uzuluyorum da acaba soyleyemiyor da bi sıkıntisi mi var?

Gercektenmi ayy insallah bi sorun cikmaz ya sizin kacinci gün şimdi kanamalariniz nasil
16. Gün oldu benim bu gün canım doktorum da iyi olarak bilinen bir doktordur ilk çocuğumda da ona gitmiştim bir problem çıkmamıştı sende içini ferah tut inşallah sıkıntı olmaz

Geçmiş olsun, insallah yoktur bir sorun. Suan bebislerde biraz reflu olmasi normal. Fizyolojik reflude sorun yok ama hastalik olarak reflu olursa o zaman ilaç tedavisi olabilir ve özel mamalar var. Eger sürekli olmuyorsa sorun olmaz. Benimkide tam doymuyor bazen 2.mamayi yapıyorum bu seferde fazla geliyor çıkarabiliyor. Çoğunlukla gazdan oluyor ama gazi atarken biraz geri cikiyor.

Kızlar sarılık olup yani sarılık değeri çok yüksek olmayıp geçenler vat mi benim bebeğinin hala gözlerinden geçmedi sarı en son ordan geciyormus ama 40 ini beklesem mi tahlil yapsak mi

sosmivida canım senin de sezaryenin beni gibi yapılmıştı sanırım. Sende de kesinin başında öyle ipler var mıydı düştü mü kendi kendine?

Kızlar sarılık olup yani sarılık değeri çok yüksek olmayıp geçenler vat mi benim bebeğinin hala gözlerinden geçmedi sarı en son ordan geciyormus ama 40 ini beklesem mi tahlil yapsak mi
Benim bebeğimin değeri 9 dur bile gözlerde hafif sarılık var canım normaldır en son gözlerde bitiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…