- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Emziği ver öyle yapınca canım meme zanneder belki uyurKızlar benimki de aynı besikte uyumuyor yatırıp meme verip meme de uyutuyorum besige koydum an uyanıyor sanki hiç meme emmemis gibi sürekli meme istiyor herkes alistrmissin sen diyor
Emzigi.kabul etmiyor çok kısa emip bırakıyor meme sanıp süt gelmeyince sinirleniyor çok sakinken alıyor ama o zamnda isime.yaramıyor çok kısa emiyor 17 günlük oldu bugün emimzige alissa isim kolayEmziği ver öyle yapınca canım meme zanneder belki uyur
Sanırım bu zamanlarda nasıl alıştırsak öyle gidecek büyüdükçe herşeyi algıladıkca daha zor oluyor Bi şeyleri alıştırmak benim bebekte öyle Emziği tutmuyor pek arada tutuyor ama zorlamak lazım yoksa memeyi hep emzik niyetine kullanacaklarEmzigi.kabul etmiyor çok kısa emip bırakıyor meme sanıp süt gelmeyince sinirleniyor çok sakinken alıyor ama o zamnda isime.yaramıyor çok kısa emiyor 17 günlük oldu bugün emimzige alissa isim kolay
Gerçekten mi bende 2 gündür açılmıyor doğrusu ben kartımı kaydetmemiştimKızlar ebebek siber saldırıya ugramıs, kayıtlıkredı kartları bılgılerını ele gecırmıs sanırım
Aynen meme yi emzik olarak kullanıyor emdikce süt geliyor o da gaz yapıyor sürekli emdiği için devamlı gazliSanırım bu zamanlarda nasıl alıştırsak öyle gidecek büyüdükçe herşeyi algıladıkca daha zor oluyor Bi şeyleri alıştırmak benim bebekte öyle Emziği tutmuyor pek arada tutuyor ama zorlamak lazım yoksa memeyi hep emzik niyetine kullanacaklar
Gece uyku sersemi emzirdim. Sabah da göğüs dolu olunca emdi. Artık istediği her an meme vermiycem. Saatlik düzenle vermeye calisicamEmdi mi bari canım
Mama vereceksem bile çay kaşığıyla vericem artık .. bir de her istediğinde meme vermiycem, bi meme 3 saatte doluyor 3 saatte bir vermeye calisicamÇok zor oluyor böyle bizde aynıyızağlıyorum artık sinirlerim bozuluyor..
Bende kışın vermiştim sipariş kayıt etmiş miydim hatırlamıyorumKızlar ebebek siber saldırıya ugramıs, kayıtlıkredı kartları bılgılerını ele gecırmıs sanırım
Canım sen ver yine.biz 28 gunluguz daha 1-2 gün oldu emzigi düzgün tutaliEmzigi.kabul etmiyor çok kısa emip bırakıyor meme sanıp süt gelmeyince sinirleniyor çok sakinken alıyor ama o zamnda isime.yaramıyor çok kısa emiyor 17 günlük oldu bugün emimzige alissa isim kolay
Aynen canım bende bebeğim sarılıktan yatınca 3 saatte Bi sağıyordm tam o zaman doluyorduMama vereceksem bile çay kaşığıyla vericem artık .. bir de her istediğinde meme vermiycem, bi meme 3 saatte doluyor 3 saatte bir vermeye calisicam
Yok kuzum ebebekten kimyonlu rezene cayi almistim ben onu iciyorumBende içiyorum kızlar sallama içiyorsunuz cayi dimi
Benimkide emzigi sakinken aliyo aglarken birakiyo ozamamnda isime yaramiyor hicCanım sen ver yine.biz 28 gunluguz daha 1-2 gün oldu emzigi düzgün tutali
Annem hep sey der 40 ina kadar gaz yapan seyler yeme 40indan sonra az az ye bebek alışsın der ben sizde herseyi yerdim ama az az yerdim hep öyle alıştınız zorluk cekmedim hic diyor bende öyle yapicam az az yicem yoksa ne yicezKavun karpuz da mı gaz yapıyor Allahımmne yicess
Alışkanlıklar için erken daha alisirlar :)Benimkide emzigi sakinken aliyo aglarken birakiyo ozamamnda isime yaramiyor hic
Agliyor canim yoksa almiyorum ama sut de istiyor azicik icip uyuyor sonra hop basa don yine aglasin yine meme ver. Kisir dongu oldu. En azindan 2 saatte bir uyansa raziyim. Gunduz de oyle cok derin uyumuyor . Uzuluyorum da acaba soyleyemiyor da bi sıkıntisi mi var?Gece uyanık oldugunu belli etme ,hık mık demesıne hemen kucagına alma, tam agladıgında kucagına al, cok uyanıklar mesela benımkı onu yatarken sevdgımde yanagını oksadıgımda fln orda oldugumu anlayıp aglıyo, artık dokunmamaya calısıyorum:)))
16. Gün oldu benim bu gün canım doktorum da iyi olarak bilinen bir doktordur ilk çocuğumda da ona gitmiştim bir problem çıkmamıştı sende içini ferah tut inşallah sıkıntı olmazGercektenmi ayy insallah bi sorun cikmaz ya sizin kacinci gün şimdi kanamalariniz nasil
Tmm canım tesekkur ederım. Sıparıs verdim bakalım. Aventte damlatmıyor cekınce gelıyor ama bu ara meme ıcsede fazlalıgı cıkarıyor bizimkisi ağzından kusar gıbı korkuyorum gaz da var ıkınıyor zorlanarak ama bir iki derken ıyı cıkarıyor alttanda ustttende. Reflü olmasın ya yavrum. Cekiş gücü kuvvetlı maasallah bogazı tahrıs ettı sanırım bıberon cok cekıyor genzıne kacıyor. Bıde antıkolık deneyelım dedim. Kuru öksürüyor o canımı sıkıyor. Bogaz tahrıs oluyor ıyıce. Pazartesi aşı var bakalım dr sorcam. İnşallah bı sorun yoktur.
Sezaryen olan arkadaşlar sezaryen kesisinin en başında küçük düğüm gibi ipler var bende doktor doğumdan sonra dikişler alınacak falan demedi kendi düşecekti sanırım ama 24 gün oldu doğum yapalı o dikişler hala duruyo sizlerde düştü mü kaç günde düştü?
Benim bebeğimin değeri 9 dur bile gözlerde hafif sarılık var canım normaldır en son gözlerde bitiyormuşKızlar sarılık olup yani sarılık değeri çok yüksek olmayıp geçenler vat mi benim bebeğinin hala gözlerinden geçmedi sarı en son ordan geciyormus ama 40 ini beklesem mi tahlil yapsak mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?